Andrei87 scrie:
Eu nu ma mir...majoritatea celor cu o situatie materiala buna nu au o judecata foarte limpede. No offence iceage, dar asa e.
1. da, recunosc ca s-ar putea sa ma insel in orice apreciere legata sau nu de politica si recunosc ca nu pot fi 100% impartial; nu stiu daca asta are de-a face cu situatia mea materiala "buna" - am vazut oameni cu o situatie mai buna decat a mea vituperand impotriva lui Basescu. Multi din cei ce au suferit taieri de salarii sau pensii in timpul guvernelor Boc (o adevarata curba de sacrificiu asemanatoare cu cele din timpul guvernarii Maniu), au devenit anti-Basescu din razbunare; este asta o judecata limpede? nu cred.
2. cred ca si o situatie materiala nu atat de buna iti poate compromite impartialitatea in a judeca lucrurile
3. notiunea de "basist" e supersimplificatoare si o resping din start; ii caracterizez pe toti cei care o utilizeaza in mod generalizator drept puerili
Este trista o natiune in care un venit peste medie este considerat apriori un motiv de non-apartenenta sau de invalidare a conceptiilor politice.
In cazul extrem, cum facem sa vedem cine dintre Voiculescu si Videanu judeca mai limpede?
Cat despre falie: In nici un caz discutiile de la sectiunea asta nu ma vor face sa pretuiesc mai putin acest forum sau sa nu mai particip. Sunt doar putin trist ca punctul meu de vedere este imbratisat de atat de putini pe aici - speram ca orientarea politica sa fie mai diversa