forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Iun 10, 2026 11:13 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 13, 2012 1:24 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

La Slatina s-a facut cel mai noapte atunci, toti habarnistii meteorologici au crezut ca este Apocalipsa dupa Ioan. :lol:

Asa si Valcov, oamenii cinstiti n-ajung deloc in politica, este sine qua non, dar mi se pare cel mai cool primar, in 2004 practic a cazut comunismul la Slatina. :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=GBEE5bahb2E&feature=plcp uite-l aici ce le zicea in 2 decembrie 2011. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Joi Iun 14, 2012 11:41 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

doodoo scrie:
la cluj a iesit domnul emil boc !!! vom vedea cum va fi in viitor :)

un fapt inedit la 2 pasi de cluj - http://www.zf.ro/politica/sunt-primar-d ... ia-9712588

intamplator, am trecut prin apahida in timpul campaniei electorale si auzeam o discutie intre doi tigani: 'tie cat ti-a dat primaru ba? .. bai...un milion o suta' :))

Sus

MesajScris: Dum Iun 17, 2012 12:34 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

La Mures a castigat tot Dorin Florea, aflat la al 4-a lea mandat.E cel mai longeviv primar si din istoria romaneasca a orasului si din cea maghiara.Recordul era detinut de Bernady Gyorgy pe vremea dualismului, 12 ani la inceputul secolului trecut, sub mandatul caruia s-au construit o buna parte din actualele cladiri istorice ale orasului.Florea va ramane in istorie drept omul care a modernizat orasul, i-a schimbat fata comunista si a reusit sa construiasca cea mai buna convietuire care a fost vreodata in acest oras dintre romani si maghiari.Niciodata n-a tinut cont de acest aspect etnic si la absolut orice eveniment ungurii au avut partile lor.Motiv pt care pt prima data in istoria orasului votul populatiei nu a mai fost exclusiv etnic.In Tg-Mures in procente, 48% sunt maghiari, iar Frunda a obtinut 35.5%.In judet maghiarii reprezinta 37% din populatie, iar candidatul UDMR a obtinut doar 33%.Diferenta in judet nu e asa mare, pt ca secuii din partea estica au votat cu UDMR-ul, dar in Tg-Mures, o treime din maghiari a votat cu Dorin Florea la primarie si cu Ciprian Dobre la Consiliul Judetean.Apropo de asta, e pt prima data in istoria judetului cand presedintele Cons.Judetean este roman.Udmr-ul a pierdut si Satu Mare, astfel ca au ramas doar cu HR si CV.Preconizez ca in maxim 10 ani se va stinge definitiv aceasta uniune, iar partidele romanesti vor reusi sa se impuna si in Secuime, bineinteles cu candidati maghiari, e greu sa gasesti romani pe acolo.Dar macar se va reusi scoaterea celor 2 judete din izolare.In aceasta situatie a fost si judetul Mures si Tg-Muresul intre 1990-2000, cand primari erau de la UDMR.Apoi orasul a luat un avans important in fata judetului, unde la consiliu a ramas de 8 ani o udmr-ista, presedintele de consiliu cu cel mai mare salar dintre toti presedintii.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 17, 2012 6:32 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Mircea Badea considera ca nu poate exista asa ceva-o formatiune politica construita exclusiv pe criterii etnice, deci n-ar strica sa dispara RMDSZ-ul, pana una alta si-a facut organizatie judeteana si la Olt, la etajul 4 al unui bloc central.

Sus

MesajScris: Dum Iun 17, 2012 10:21 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Bag seama ca treaba merge din ce in ce mai bine prin Mures,relatia dintre unguri si romani e mai buna,asadar mai au loc si schimbari de mentalitate :) Presedintele Consiliului Judetean Mures este roman,un lucru de bun augur.Din partea mea sa dispara UDMR ca si asa de-a lungul timpului s-au dat mai mereu pe langa putere si au guvernat prost,nu mai este reprezentativ nici pentru propriul electorat,care vad ca din ce in ce mai putin.Au sustinut masurile de austeritate,era de asteptat sa se prabuseasca in ochii lumii.Game over UDMR :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 28, 2012 3:49 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Un SMS primit de ziua mea ieri pe la ora 18: :lol:

Eu vara nu dorm. Pe 29 n-am somn. La referendum votez, pentru ca eu chiar contez. Eu vara nu dorm.

La alegerile locale spammer-ul a gresit orasul si astfel mie din Slatina imi zice de Brasov: Daca votezi Scripcaru alegi mafia PD-L. Nu-ti irosi votul! Crede in schimbare! Voteaza Catalin Leonte Primar si echipa de consilieri locali ai USL. :lol:

Sus

MesajScris: Lun Iul 30, 2012 12:47 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

am primit si io acel iesiemies uslash...si m-am dus...din nou degeaba...:(
ma mir de iceage ca e basist :(

Sus

MesajScris: Lun Iul 30, 2012 1:39 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Eu nu ma mir...majoritatea celor cu o situatie materiala buna nu au o judecata foarte limpede. No offence iceage, dar asa e.

Sus

MesajScris: Lun Iul 30, 2012 3:16 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

asa e....

Sus

MesajScris: Lun Iul 30, 2012 4:02 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Si pe mine ma mira mult pozitia sa.Suntem realmente o societate impartita transant in doua.Nu am mai vazut asta nici intre 96-2000, o perioada le fel de zbuciumata politic cu aceeasi actori.Nici Iliescu n-a fost urat atat de tare precum e basescu.Asta spune multe.

Sus

MesajScris: Lun Iul 30, 2012 4:06 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Andrei87 scrie:
Eu nu ma mir...majoritatea celor cu o situatie materiala buna nu au o judecata foarte limpede. No offence iceage, dar asa e.

1. da, recunosc ca s-ar putea sa ma insel in orice apreciere legata sau nu de politica si recunosc ca nu pot fi 100% impartial; nu stiu daca asta are de-a face cu situatia mea materiala "buna" - am vazut oameni cu o situatie mai buna decat a mea vituperand impotriva lui Basescu. Multi din cei ce au suferit taieri de salarii sau pensii in timpul guvernelor Boc (o adevarata curba de sacrificiu asemanatoare cu cele din timpul guvernarii Maniu), au devenit anti-Basescu din razbunare; este asta o judecata limpede? nu cred.
2. cred ca si o situatie materiala nu atat de buna iti poate compromite impartialitatea in a judeca lucrurile
3. notiunea de "basist" e supersimplificatoare si o resping din start; ii caracterizez pe toti cei care o utilizeaza in mod generalizator drept puerili

Este trista o natiune in care un venit peste medie este considerat apriori un motiv de non-apartenenta sau de invalidare a conceptiilor politice.

In cazul extrem, cum facem sa vedem cine dintre Voiculescu si Videanu judeca mai limpede?

Cat despre falie: In nici un caz discutiile de la sectiunea asta nu ma vor face sa pretuiesc mai putin acest forum sau sa nu mai particip. Sunt doar putin trist ca punctul meu de vedere este imbratisat de atat de putini pe aici - speram ca orientarea politica sa fie mai diversa :)

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 9:46 am 
Basist = Hitlerist=Pontist, etc, nu ca ar face unul ce a facut si celalalt, dar sustinatorii cuiva ii poarta numele. Si bine ar fi sa-i si poarte crucea pana la capat.
In ceea ce ma priveste, nu am putut gasi o cale de inceput in nici un proiect alaturi de cei aflati la putere.
Nu stiu cate sanse mai am dupa 9 decembrie.
In privat se poate; dar un proiect la scara nationala, numai daca il face statul.
M-ar mai interesa cine e la putere daca as vedea vointa si lucruri utile facute?
Daca politicienii s-ar uni macar in jurul unui singur proiect util, sa simta omul simplu ceva in buzunar, populatia altfel ar vedea lucrurile, dar poate ca ei tocmai asta vor- sa ramana lumea asa cum e.
Dar acest dinte stricat va cadea in final.

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 3:05 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Da, cum a cazut si la americani cand a devenit Obama presedinte. Oh, wait...

Uite o harta globala cu cresterea si recesiunea economica in timpul crizei financiare. Asta arata clar care tari sunt dependente de Statele Unite si care nu. De remarcat Polonia si chiar si Australia.

Imagine

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 3:51 pm 
Noi avem campurile paragina si arse de seceta si ne vaitam! Sa ne fie rusine!!! Cine sa le faca roditoare, Americanii? Nu au nici un interes!

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 4:15 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

cica groenlanda :) :) :) foarte tare asta...
si china rulz :!: :!: :!: bravo lor :)

in schimb oaia neagra a africii e taman amarata de botswana, unde se pare ca pula a atins un moment de ananghie :(

Fişiere ataşate:
Botswana_2-pula_banknote_(1980s).png
Botswana_2-pula_banknote_(1980s).png [ 38.25 KiB | Vizualizat de 1440 ori ]
Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]