forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Apr 28, 2026 1:29 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 698 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Stiri si informatii diverse
MesajScris: Sâm Oct 13, 2012 10:33 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Asa este Andrei :) Mi-ar placea sa ii mai vad inca odata jucand pe vetereani in componenta de atunci, bineinteles intr-un demonstrativ; sa ii mai vad pe Hagi, Gica Popescu, Dan Petrescu, Dorinel Munteanu, Belodedici, Ganea, Stelea etc By the way, va mai amintiti 11-le obijnuit de start in perioada aia ? Dar de celebrul meci cu Anglia in care am batut cu 3-2 dupa ce am fost condusi ? :)

Sus

MesajScris: Sâm Oct 13, 2012 11:01 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Daca bine tin minte incepeam asa: Prunea-Mihali-Gh.Popescu-Belodedici-Dan Petrescu-Dorinel-Hagi-Prodan-Lupescu-Raducioiu-Ilie Dumitrescu.Pe langa acestia mai erau Dobos-Sabau-Vladoiu-Timofte-Rotariu-Viorel Moldovan-Lacatus-Galca-febletea lui Iordanescu, Filipescu, un fel de Cocis al zilelor noastre, cel mai enervant om de pe teren si pe care-l injura un stadion intreg, au inceput sa apara si tinerii prin '98, Adrian Ilie-Ganea-Ciubotariu-Reghecampf-Sabin Ilie-Contra etc.

Sus

MesajScris: Sâm Oct 13, 2012 11:50 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Da,cam asa ceva :)

Sus

MesajScris: Sâm Oct 27, 2012 4:14 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

...si a doua zi tipul a fost lovit de o masina neagra pentru ca a ciripit.

http://truththeory.com/2012/10/26/man-b ... ion-for-5/

Sus

MesajScris: Mar Noi 06, 2012 2:06 am 
Belodedici, cel mai frumos!

Sus

MesajScris: Mar Noi 06, 2012 2:49 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Ce gusturi ai si tu, what da fuck. La cum mi-l amintesc eu, parea genul caruia ii plac femeile cu capul patrat...
(prietenii stiu de ce)

Daca e sa imi placa cineva din sportul feminin, ei bine...Leryn Franco. Iar din Romania, evident, Lorena Menghia, dar nu stiu daca nu cumva s-a lasat.

Inchei cu niste vorbe de duh de la Philosoraptor:

Imagine

Sus

MesajScris: Mar Noi 06, 2012 5:50 pm 
Dar ce ganditor e brontozaurul asta!
Cred ca a fost Einsteinul reptilienilor.
Ii pasa lui de toate alea, asa...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 06, 2012 6:32 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Personificare-procedeu literar artistic invatat de noi la scoala. :)

Sus

MesajScris: Mar Noi 06, 2012 8:04 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Roberta scrie:
Dar ce ganditor e brontozaurul asta!
Cred ca a fost Einsteinul reptilienilor.
Ii pasa lui de toate alea, asa...

Lui Philosoraptor chiar ii pasa.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 06, 2012 8:09 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Gives a big shit. :lol:

Sus

MesajScris: Mar Ian 15, 2013 4:44 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

http://www.gsp.ro/sporturi/ciclism/inte ... tea-Widget

Prima data cand am auzit vestea, ca Armstrong s-a dopat n-am crezut.Apoi cand i s-au retras cele 7 Tururi ale Frantei castigate mi s-a parut ca e cel mai mare soc din sport din ultimii 10-15 ani cel putin, dar in sinea mea tot nu vroiam sa cred ca s-a dopat.Acum cand a recunoscut el insusi, nu pot sa spun decat un singur: regret enorm ca mi-a fost idol atatia ani.La nici un sport, nici macar la fotbal, n-am tinut si n-am adorat mai mult pe cineva.Cu toata parerea de rau, e un GUNOI al sportului care nici nu mai trebuie pomenit vreodata.Macar Pantani a murit, asta a continuat sa minta cu nerusinare.A inselat zeci de milioane de fani.De cand am vazut ca dupa fiecare tur, la cateva luni se afla ca locul 1 sau 2 s-a dopat si de fapt castigator e altul decat cel de pe sosea, am renuntat sa ma mai uit la orice competitie de ciclism.Inainte de asta cu putini ani renuntasem la atletism.Pe langa fotbal si uneori handbal, mi-au ramas doar tenisul si sariturile cu schiuri.Despre tenismeni am mari indoieli ca sunt curati, la fel si cei din fotbal sau din handbal.De fapt nu am indoieli, cu siguranta sunt dopati si astia numai ca nu vrea nimeni sa se lupte cu ceva ce aduce enorm de multi bani.Ce s-ar intampla daca l-ar testa pe Messi si l-ar descoperi dopat? E inimaginabil un asemenea scenariu.Ma gandesc totusi ca in sarituri cu schiurile nu a patruns inca dopingul.Nu-i prea vad rostul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 15, 2013 5:26 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Dopping pe international, blaturi cu mocirla in fotbalul romanesc, uite de ce ma doare undeva de tot ce inseamna sport, la stirile din sport schimb canalul.

Sus

MesajScris: Mar Ian 15, 2013 5:52 pm 
sorifin scrie:
http://www.gsp.ro/sporturi/ciclism/interviul-inceputului-de-an-lance-armstrong-a-recunoscut-ca-s-a-dopat-384553.html?utm_source=Realitatea&utm_medium=Widget&utm_campaign=Realitatea-Widget

Prima data cand am auzit vestea, ca Armstrong s-a dopat n-am crezut.Apoi cand i s-au retras cele 7 Tururi ale Frantei castigate mi s-a parut ca e cel mai mare soc din sport din ultimii 10-15 ani cel putin, dar in sinea mea tot nu vroiam sa cred ca s-a dopat.Acum cand a recunoscut el insusi, nu pot sa spun decat un singur: regret enorm ca mi-a fost idol atatia ani.La nici un sport, nici macar la fotbal, n-am tinut si n-am adorat mai mult pe cineva.Cu toata parerea de rau, e un GUNOI al sportului care nici nu mai trebuie pomenit vreodata.Macar Pantani a murit, asta a continuat sa minta cu nerusinare.A inselat zeci de milioane de fani.De cand am vazut ca dupa fiecare tur, la cateva luni se afla ca locul 1 sau 2 s-a dopat si de fapt castigator e altul decat cel de pe sosea, am renuntat sa ma mai uit la orice competitie de ciclism.Inainte de asta cu putini ani renuntasem la atletism.Pe langa fotbal si uneori handbal, mi-au ramas doar tenisul si sariturile cu schiuri.Despre tenismeni am mari indoieli ca sunt curati, la fel si cei din fotbal sau din handbal.De fapt nu am indoieli, cu siguranta sunt dopati si astia numai ca nu vrea nimeni sa se lupte cu ceva ce aduce enorm de multi bani.Ce s-ar intampla daca l-ar testa pe Messi si l-ar descoperi dopat? E inimaginabil un asemenea scenariu.Ma gandesc totusi ca in sarituri cu schiurile nu a patruns inca dopingul.Nu-i prea vad rostul.

Si povestea lui cu asa...tot facatura e!
Am urmarit si urmaresc ciclismul.
Imi plac peisajele.
Nu am tinut cu el.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 15, 2013 6:13 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

One word: Marketing. Cu asa ceva bine pus la punct poti face un rahat sa para a 8-a minune a lumii.

Sus

MesajScris: Mar Ian 15, 2013 6:16 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

M-a surpins ca a recunoscut, nu faptul ca s-a dopat. Asta stia toata lumea inca de pe vremea cand era in voga.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 698 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]