sorifin scrie:
http://www.gsp.ro/sporturi/ciclism/interviul-inceputului-de-an-lance-armstrong-a-recunoscut-ca-s-a-dopat-384553.html?utm_source=Realitatea&utm_medium=Widget&utm_campaign=Realitatea-Widget
Prima data cand am auzit vestea, ca Armstrong s-a dopat n-am crezut.Apoi cand i s-au retras cele 7 Tururi ale Frantei castigate mi s-a parut ca e cel mai mare soc din sport din ultimii 10-15 ani cel putin, dar in sinea mea tot nu vroiam sa cred ca s-a dopat.Acum cand a recunoscut el insusi, nu pot sa spun decat un singur: regret enorm ca mi-a fost idol atatia ani.La nici un sport, nici macar la fotbal, n-am tinut si n-am adorat mai mult pe cineva.Cu toata parerea de rau, e un GUNOI al sportului care nici nu mai trebuie pomenit vreodata.Macar Pantani a murit, asta a continuat sa minta cu nerusinare.A inselat zeci de milioane de fani.De cand am vazut ca dupa fiecare tur, la cateva luni se afla ca locul 1 sau 2 s-a dopat si de fapt castigator e altul decat cel de pe sosea, am renuntat sa ma mai uit la orice competitie de ciclism.Inainte de asta cu putini ani renuntasem la atletism.Pe langa fotbal si uneori handbal, mi-au ramas doar tenisul si sariturile cu schiuri.Despre tenismeni am mari indoieli ca sunt curati, la fel si cei din fotbal sau din handbal.De fapt nu am indoieli, cu siguranta sunt dopati si astia numai ca nu vrea nimeni sa se lupte cu ceva ce aduce enorm de multi bani.Ce s-ar intampla daca l-ar testa pe Messi si l-ar descoperi dopat? E inimaginabil un asemenea scenariu.Ma gandesc totusi ca in sarituri cu schiurile nu a patruns inca dopingul.Nu-i prea vad rostul.
Si povestea lui cu asa...tot facatura e!
Am urmarit si urmaresc ciclismul.
Imi plac peisajele.
Nu am tinut cu el.