forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Iun 10, 2026 12:46 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Lun Dec 10, 2012 3:32 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Deci tu zici ca Basescu e un om sincer? Wow...ma dai pe spate iceage.
Ia intreaba-l un pic despre flota sau despre apartamentele fiicelor sale, sa-i testezi un pic asa sinceritatea...
Asta ca sa nu intram in chestii mai adanci.

Sus

MesajScris: Lun Dec 10, 2012 4:22 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

nu ai vazut semnul intrebarii? :wink: sinceritatea interpretata ca metoda politica, adica: utilizarea limitata a minciunii; cred ca a mintit in anumite aspecte, dar in altele nu - repet, mai ales minciuna prin omisiune, acoperirea afacerilor si dedesubturilor politicienilor nu l-a caracterizat; a fost primul sef de stat care a denuntat explicit asta... si nu si-a schimbat pozitia dupa campania castigatoare din 2004; uneori a fost sincer intr-un mod atipic pentru politicienii mai "de rasa" - a se vedea asumarea raspunderii pentru curba de sacrificiu. A mintit - posibil (nu sunt pus la punct cu detaliile acum, ar trebui sa reluam subiectele si sa separam adevarul de bruiajul mediatic) - ca sa se apere pe sine si familia sa, ceea ce este ceea ce orice politician si cred ca si multi oameni de rand ar face, pusi in situatii limita... apoi, a prezenta propria versiune a adevarului nu este minciuna - se poate sa fii convins ca ai dreptate si de fapt sa nu ai, pentru asta exista justitia.
Ma consider pragmatic ca nu il evaluez pe Basescu ca om politic din punct de vedere al moralitatii, ci din punct de vedere al actiunilor politice intreprinse legat de coruptie... aici eu cred ca vad niste obiective onorabile si o strategie urmata cu unele rezultate.

Sus

MesajScris: Lun Dec 10, 2012 5:07 pm 
Eu nu inteleg ice-ule de ce tot o justifici la nesfarsit, pentru cei pro USL orice argument, care tie ti se pare OK, nu are nicio valoare.
Ei traiesc in lumea lor, cu Ponta salvatorul fat-frumos si cu Basescu balaurul cu doua capete, al lui si al PDL-ului.
Basescu e dracu in persoana, cel mai nemernic om de pe planeta, inconjurat de o ceata de draci, PDL-ul iar cei de la USL sunt toti sfinti imaculati, numai aripioare n-au sa-si ia zborul.
Deci, subiect incheiat.

Sus

MesajScris: Lun Dec 10, 2012 5:16 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Suntem un popor de idioti si asistati care ne meritam soarta. Zicem de Udrea, dar in schimb o alegem cu 75% pe pitipoanca de 23 de ani a lui Dragnea, nebunul de Gigi ia 65% in sectorul 1( Steaua va lua 4 campionate consecutiv de acum incolo...valiza si meciul ca patronul are imunitate). Il aplaudam pe zanatecul ala de Antonescu care are vreo 10 prezente in parlament in 4 ani, care urla ieri ca "Traian" Ungureanu a facut si a dres. Il pupam in fund pe Oprescu si ii mancam cel mai mare carnat din Bucuresti, insa ne papa cainii pe strazile capitalei, circulam pe drumuri fara marcaje de benzi(situatie de vreo 8 luni, inclusiv central) si negociem cu tiganii parcarea in centrul orasului. Ii stimam pe alesii penali ai USL-ului care inca 4 ani vor beneficia de imunitate. Vom sista lucrarile la autostrazi, ca sa platim functionarii imbecili de la ANAF care stau 1 saptamana sa-ti faca un calcul de taxa de poluare, sa platim toti retarzii care stau prin bodegi si fac copii la betie sa le incaseze alocatia. Si legat de vreme, cum e posibil sa deszapezesti tot cu jandarmi, cand platim cateva milioane de euro per kilometru de drum? Cum e posibil ca satele bogate din Banat sa nu puna niste bani pentru achizitia unor utilaje de deszapezire si sa astepte la fel ca miticii ajutorul divin si ajutorul armatei?

Sus

MesajScris: Lun Dec 10, 2012 6:13 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Am vazut in ultimele 6 luni nu cate afaceri a denuntat, ci cate n-a denuntat.Am spus, jaf la drumul mare si nu doar cu banii nostri, ci si cu cei ai europenilor, aia putini cati am luat.Din cauza asta ne-au si fost oprite fondurile.Nu pt ce n-a facut Ponta in 6 luni, ci pt ce-au facut ei in ultimii 3 ani.Ei, Basescu, Videanu, Berceanu, Boc, Udrea, zanul ala de Boureanu, miss Anastase si toata sandramaua.Eu am fost in PNL, stiti ca tot am spus pe aici.In momentul cand Gigi a fost primit in partid am fost la sediu si le-am cerut sa ma stearga ca membru al lor.La ora actuala nu mai sunt in niciun partid si nu regret.Daca ar fi vreodata sa ma reinscriu o voi face tot in PNL, dar poate cu alti membri si o alta conducere.Nu stiu cum a ajuns PNL sa fie condus de Antonescu.N-am fost la vot si am expus de mai multe ori motivele.Dar nu caut scuze nici USL-ului si nici PD-ului.Cu atat mai mult celor din urma, care au adus tara asta la un nivel de trai cu mult inferior celui la care au luat-o.Si stim bine ca nu criza e de vina.Are partea ei, dar criza a fost si la bulgari si la polonezi si la cehi si uite unde-s ei si unde suntem noi.Toti sunt responsabili si nu-i mai vreau.Pe astia din PD nici sa nu mai aud de ei, dar n-am ajuns nebun sa-i inlocuiesc cu Gigi.As vrea sa ia steaua 4 campionate, sunt stelist pana la moarte :D, dar pe cinstite.Ce m-a frapat pe cine cel mai mult a fost scorul pe care l-a luat profesoara aceea in Dolj, care facuse greva foamei.

Sus

MesajScris: Lun Dec 10, 2012 6:36 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Sorifin si eu sunt stelist..oricum va fi pustiu in campionat(Rapid out, Dinamo aproape out, Timisoara si Craiova istorie, U Cluj aproape out....a mai ramas chefereul si astra lui Nicolae). Cred ca PNT-ul putea avea sansa lui anul acesta daca se organiza ca lumea si isi aducea figuri din viata economica si culturala. Erau o alternativa si ar mai fi adus lume la vot. Dar el s-a scindat si s-au aliat juma cu baronii din USL si cealalta cu iluzionistii din PDL-ul. Cand il vedeam pe Ciorbea pe afise in Berceni cu sigla USL ma apuca mila si sila....Vom vedea ce va fi in viitor...Sa ne intoarcem la ninsoarea de maine( cel putin noi cei din sud)

Sus

MesajScris: Lun Dec 10, 2012 6:41 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

mircead, sunt de acord cu tine... punct ochit si pe cainii din Bucuresti (aici Oprescu mai are scuza ca inca nu a amenajat mega-adaposturile in care va tine cainii vagabonzi, evident facute tot de firmele lui :wink: ) E clar ca solutia nu poate veni de la niste simple alegeri, ci in urma unui proces la scara sociala prin care politicienii sa se oblige sau sa fie obligati (de exemplu prin legislatie UE) sa adopte standarde "profesionale", sa se supuna controlului societatii, sa dea socoteala pentru faptele lor, etc, etc. Aceasta presiune poate fi, cred acum, numai (1) coercitiva, de descurajare (justitie, DNA, cu sprijin extern), (2) civica, pentru ca o asumare din partea politicienilor actuali e improbabila sau necredibila (vezi experimentul Basescu). O vad poate venind prin mass media independenta, ONG-uri si comunitati virtuale care sa faca presiuni asupra partidelor existente sau, posibil, prin aparitia de noi partide (vezi Noua Republica, Forta Civica, etc). Cred ca noi, ca societate, va trebui sa gasim mijloace prin care sa rezolvam problema asta, pentru ca altminteri nimeni nu o va face. In momentul asta rotatia partidelor la putere nu rezolva nimic, va trebui sa presam si sa urmarim rezultate, sa avem mijloace de a monitoriza partidele si clasa politica, sa avem scoruri pentru performanta politica si moralitate si abia atunci lucrurile se vor schimba.
In momentul cand a fi politician nu va mai "renta" ca activitate aducatoare de bani negri sau gri cu riscuri mici, atunci lucrurile se vor schimba cat de cat si vom avea si de unde alege.

Sus

MesajScris: Lun Dec 10, 2012 11:07 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

....

Fişiere ataşate:
tutea.jpg
tutea.jpg [ 20.96 KiB | Vizualizat de 878 ori ]

MesajScris: Mar Dec 11, 2012 12:01 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Dar de cand legionarii erau buni?

@iceage: e o utopie sa crezi ca lucrurile se vor schimba, nu va fi nici o schimbare, pe parcursul vietii noastre, cel putin.

Sus

MesajScris: Mar Dec 11, 2012 12:24 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

@Andrei: e o utopie sa crezi ca lucrurile nu se vor schimba, va fi o schimbare, dar din pacate nu in bine.

Sus

MesajScris: Mar Dec 11, 2012 1:43 am 
Neconectat
Constanta
Constanta

mircead scrie:
Suntem un popor de idioti si asistati care ne meritam soarta. Zicem de Udrea, dar in schimb o alegem cu 75% pe pitipoanca de 23 de ani a lui Dragnea, nebunul de Gigi ia 65% in sectorul 1..........

...jignesti oamenii din sectorul 1..... 8O

Imagine

Sus

MesajScris: Mar Dec 11, 2012 1:58 am 
In seara asta Badea, preferatul unora de pe aici, a avut un show de zile mari, da cine se cred Ponta, Dragnea si Crin cu mesajele lor de concordie si pace ?!
Lumea nu a votat USL-ul de dragul USL-ului, a fost doar un vot anti Base.
Ca PSD nu e mai breaz decat PDL.
Cred ca a avut Badea ordin de partid de la Voicu, ce alianta cu UDMR-ul si ce mesaj de pace cu Basescu, noi vrem razboi, nu pace.
Mare e gradina...

Sus

MesajScris: Mar Dec 11, 2012 2:04 am 
Apropo de nebunu Gigi, face el partid daca nu-i convine politica USL-ului, numai cu titrati recunoscuti, care sa acceada in parlament si la guvernare iar el, unsul domnului, nu are nevoie de studii superioare, ca el e alesul... mai poti sa zici ceva ?!
In Romania prostia trece bine de 60%, cat e acu in parlament, eu cred ca ajunge lejer la 80%.
Tara frumoasa locuita de niste vai de viata lor, pacat ca e locuita.

Sus

MesajScris: Mar Dec 11, 2012 2:25 am 
Neconectat
Constanta
Constanta

La greci , gata-gata sa formeze guvernul extrema stanga ...asa ca nu ma mira nimic la retardatii nostrii...asa se intampla cand cauti oamenii in portofel...te mai alege Sulea...ajung demagogiile rosii la putere...

Imagine

Sus

MesajScris: Mar Dec 11, 2012 2:29 am 
Avem si noi un motiv de mandrie nationala: prostie exponentiala. :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]