Exact, caderea de la o zi faina cu peste 20 de grade cum a fost luni la frigul si mai ales ploaia extrem de slaba de marti mi-au produs o depresie.

Daca ar fi continuat cu peste 20 sau macar 20-22 zile in sir mi-ar placea, dar ce a fost marti a fost o mare mizerie. Nu-mi plac chestiile nedefinite, sa fie o treaba, nu intre si intre. Natura care se trezeste la viata parfumand aerul si sarbatoarea Pastelui imi fac mereu din aprilie o luna frumoasa, ba chiar pentru mine primavara adevarata, care este o placere diferita fata de vara, este data de aprile si prima jumatate din mai, putandu-se prelungi pana la mijloc de iunie. Doresc aparitia primului oraj pentru ca mereu cand vad primele fulgere dintr-un an am o stare de bine profunda. Nu disper dupa furtuni/viscole, daca sunt hai sa le traiesc si sa nu le ratez, daca nu sunt nu sunt si imi vad linistit de treaba. Apreciez perioadele linistite pentru ca pot sta calm fara stresul ca pot rata ceva din cauza ca ar pica prost in raport cu programul de lucru, plecarile etc. Din cauza asta sunt mai relaxat toamna/iarna, dupa episodul 2006 am devenit un pic cam paranoic la faza asta.
Cum am mai zis, intre aprilie si septembrie eu am cel mai bun tonus psihic, in septembrie-octombrie mereu am o mare cadere, sunt trist, suparat, nervos si pesimist, poate si din cauza ca toamna era si inceperea scolii, perioada foarte grea pana la acomodare.

Din decembrie incep sa-mi revin usor, usor, perioada cea mai frumoasa din iarna pentru mine este ianuarie-februarie, urmate de decembrie pentru Craciun+Revelion. Dar pot spune ca iunie este maximul fericrii mele, pentru ca atunci incepea vacanta de vara, erau cele mai usoare ore/cursuri si am toata vara in fata neconsumata inca. Din pacate iunie cam e o luna de lucru acum.

PS: the summer maniac is just in the right place- Deva; unfortunately, the winter maniac is in the most innappropriate place, wich is Cluj.

Go back in Constanta, you fool! Or you are just a masochist!