Sorin sa stii ca eu nu contest spusele tale, mai ales ca de multe ori in argumentele tale sunt si cifre.De aia de multe ori am apelat la tine sa faci anumite statistici si am analizat ulterior.Chiar acu vreo 2 zile am facut asta
Sunt perfect constient ca traim intr-o perioada mai calda, dar tu doodoo imi spui mie ca eu scot in evidenta racire, ceea ce e nu e adevarat.Daca in multe din discutii am adus ca argumente datele satelitare la nivel Global, asta nu inseamna ca vorbesc de trenduri de racire, doar nu le inventez eu.
Am zis ca nu mai vorbesc despre asta, dar se pare ca am ajuns perceput ca un fel de gica contra cand vine vorba de asa ceva, ca am o parere opusa fata de parerea generala a membrilor forumului sau poate ca bat campii.Daca tu consideri asta si oricine altcineva pe mine nu ma incalzeste cu nimic si, cu atat mai putin, sa ma descurajeze intr-un fel.Ceea ce am facut eu se traduce prin nu a sta cu urechile ciulite la mass media si idei alarmiste, in timpul liber am cautat fel si fel de articole, filmulete cu pareri ale multor geologi, climatologi, am ascultat, am citit si am ajuns la concluzii in evolutia climatica. Am postat si pe forum in sectia climatologie, poate pentru unii dintre voi chestii folositoare, interesante, pentru altii nu.Se pare ca efectul a fost nedorit si am ajuns sa fiu perceput ca un adept al racirii globale, sau ca neg ca s-a incalzit clima Romaniei.