sorifin scrie:
..tin minte ca primavara a absentat..a venit direct vara la 1 mai..si toti pomii au inflorit deodata...pana in 20 aprilie nu a inflorit nimic..apoi..in cateva zile..totul s-a facut verde...in 3 mai am avut 33 grade..

..si Calarasi 37.5...

Am mai spus, 2002-2003 iarna fff lunga dar uscata la mine in zona. Martie si Aprilie groaznice, reci, uscate, fara flori sau frunze. Dar apoi acel boom de canicula si de frunzis de pe 1 Mai a fost ceva ireal. Si zic la fel ca doodoo, a urmat vara 2003 extrem de secetoasa, verile 2000 si 2003 m-au ingrozit prin seceta sahariana, nici vara 2007 nu mi s-a parut atat de rea ca astea 2.
Ma intriga foarte mult ce zice gogulica ca sudul Bucurestului (unde statea el atunci) a avut foarte multe furtuni in vara 2003;

Slatina a avut doar pe 2 Iulie orele, 1-2 noaptea o singura furtuna.

Bine ca macar in vara 2008 Capitala a fost la egalitate cu Slatina la furtuni: aproape 0; cu avantaj in favoarea Slatinei.

EDIT: Hai sa nu exclud si 2 furtuni din Mai 2003- una la inceputul lunii- extrem de scurta; si alta pe la sfarsit, care m-a alergat de la liceu spre casa ca pe hotii de cai;

alergam ca s-o prind cat mai de la inceputul ei acasa; dar iarasi, nu foarte puternica, medie spre mare. Plauzibil ca multitudinea de furtuni din vara 2003 din Capitala sa fi fost "mult zgomot pentru nimic", soldandu-se cu putini mm de apa cazuti