forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Vin Mai 01, 2026 8:02 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Mar Ian 15, 2013 11:53 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

E si ea mica. E perioada hormonilor furibunzi, cand orice mica intepatura se transforma intr-un razboi nuclear.

Sus

MesajScris: Mie Ian 16, 2013 9:10 pm 
gogulica scrie:
Da, se vede frustrarea....:)

Frustrare pentru ce?
Nu poti sti daca iti pace sa faci ceva inainte de a face.
Poate ca imi va place, poate ca nu.
Punctele eru doar pentru ca totul e o necunoscuta.Nu stiu cat timp va trece pana va mai veni o alta fata pe aici cu care sa ajungeti la un astfel de nivel de discutie.
Nu stiti pe cine ati avut alaturi.
Si Eugen, nu mai face pleonasme de genul...balamucul a luat-o razna rau de tot...
De fapt sunt doua pleonasme....a lua-o razna rau sau mai putin rau....
M-a deranjat faptul ca atacati in haita, aiurea...e balamuc, iar discutia cu oralul nu a fost adusa de mine, insa am considerat sa merg mai departe cu dialogul.
Faptul ca mereu aceiasi se iau de mine....si ce s-a inchis in alta parte s-a inchis la cererea mea.
Pacat ca s-a ajuns pana aici.
Atat vreau sa va mai spun si chiar inchei:

Ceea ce vreau sa fac e PENTRU TARA MEA.Am drapelul tarii mele sub cap cand dorm!
Chiar am un mic stegulet.
Simt ca pot face ceva, si voi face.
Altfel...as putea trai linistita sau m-as putea destrabala non-stop!
Nu-mi plangeti de mila.
Pacat ca Ema nu mi-a raspuns.
A fost alegerea ei.

Sus

MesajScris: Mie Ian 16, 2013 11:21 pm 
Citat:
M-a deranjat faptul ca atacati in haita, aiurea...e balamuc, iar discutia cu oralul nu a fost adusa de mine, insa am considerat sa merg mai departe cu dialogul.
Faptul ca mereu aceiasi se iau de mine....si ce s-a inchis in alta parte s-a inchis la cererea mea.

Cine s-a luat de tine ?! Tu vezi peste tot numai dusmani.
Cine te-a atacat pe tine cu ceva, in mod direct ?!
Daca faci o afirmatie, de orice gen, cineva o va interpreta ca un atac personal, daca altcineva isi da o parere.
Nu este atacat nimeni aici iar forumul nu este un camp de lupta, eventual un camp de dezbateri, avand ca tema principala meteorologia.
Ne spunem of-urile, ceea ce nu ne place dar mie mi s-a parut aiurea discutia aia doar despre sex, oral sau de alta natura, nu am nimic impotriva dezbaterii unui astfel de subiect, insa ar fi preferabil sa o faca fiecare personal, pe mess, facebook, etc, nu ca dezbatere generala.

Sus

MesajScris: Mie Ian 16, 2013 11:59 pm 
Mu-mi poti impune tu ce sa discut si unde!
Adminul doar are dreptul sa spuna ce si cum.
E off-topic.
Pot discuta ce vreau eu.
Mess au facebook, pentru mine nu exista.
Nu intelegi ca doar aici am comunicat?
Nu ai dreptul sa impui nimanui subiectul de discutie intr-un topic...off-topic!!!!!!
E un topic cu discutii libere.
Atata timp cat am pastrat un limbaj decent...
La naiba cu meteorologia!
Vrei meteorologie si in off-topic?
Intru doar sa vad reactia Adminului.
Dar stiu ca pe aici nu mi se face dreptate.
O singura data a avut taria Vimp sa imi dea dreptate, dar nu acontat prea mult.
Implicit...aveam dreptate si in topicul "apusuri de soare".
Nu a mai contat!
Deci tote acuzele ce mi s-au adus in "Apusuri de soare" au fost NEFONDATE.
Vimp a recunoscut.
Pentru ca a fost un precedent!
Si tocmai cine l-a facut, m-a atacat apoi in"apusuri".
A fost nedreptatita pe fata!
Asta e.
Dati in femei fara mila!
Succes!

Sus

MesajScris: Joi Ian 17, 2013 12:31 am 
Mi-am exprimat o parere, nu ti-am impus nimic, de unde pana unde ?!
De la o simpla parere s-a ajuns la un conflict cat casa.
La tine dupa cum vad nu e un dialog ci numai cum vrei tu, daca nu e asa e foc si para si complot unanim.
Daca cineva nu-ti face pe plac dai cu jucariile de pamant. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Ian 17, 2013 3:54 am 
Neconectat
Ploaie
Ploaie

Eu il apreciez pe Eugen ca a avut taria, rabdarea si calmul sa lamureasca situatia, sau macar sa incerce sa faca lucrul asta printr-o cale cat se poate de amiabila. Am citit acum o gramada de pagini in topicul asta si m-am simtit ca intr-o telenovela in care deznodamantul este (sau va fi) ori necunoscut, ori putin dramatic-comic. Depinde si din ce punct de vedere vede fiecare situatia asta. Nu stiu cum, pe un forum care se numeste METEOROLOGIE, se poate ajunge la telenovele dinastea... nici prin cap nu imi trecea. Daca as fi regizor, as incerca ceva... :D (as scrie aici macar o parte din ce imi trece prin cap dar s-ar putea sa ma vad scalpat virtual dupaia si nu vreau... heh, sau macar titlul)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 17, 2013 4:15 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

eugenraduoradea scrie:
A cam luat-o razna balamucul asta, da-le naibii de chestii de natura sexuala, ceva balamuc meteorologic nu aveti in repertoriu ?!

Dupa atatia ani in care acest forum a fost castrat discutiile sexuale au erupt pur si simplu, Roberta, supercell, partial si Andrei, au dat tonul, sau mai bine zis si-au dat drumul primii. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Joi Ian 17, 2013 4:21 am 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

Neaceasca85 scrie:
Dupa atatia ani in care acest forum a fost castrat discutiile sexuale au erupt pur si simplu

Pasul urmator o fi avand legatura cu chatul forumului :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 17, 2013 4:23 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Video chat. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Joi Ian 17, 2013 4:28 am 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

Neaceasca85 scrie:
Video chat. :lol:

Mai in gluma, mai in serios, poate o sa se ajunga si la live streaming, mai ales daca se mai dezvolta treaba cu vanatoarea de furtuni.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 17, 2013 4:29 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Live streaming poate de pe camp cu conexiuni 4 G LTE, alea vor avea si limitarea de depasire a traficului inclus undeva mai sus.

Sus

MesajScris: Joi Ian 17, 2013 4:49 am 
Neconectat
Constanta
Constanta

Am citit suta de pagini de scenariu telenovelistic si am o singura concluzie : in ultimele 25 de episoade sunteti cu totii impotriva fetei , in frunte cu Eugen ...Vimp nu hotaraste singur asa ca am sa discut la prima ora cu dl. Sandu sa stabilim masurile ce se impun... :mrgreen:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 17, 2013 4:53 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Daca era Sandu sau ANM patronul forumului iti dai seama ce de restrictii si banuri erau. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Ian 17, 2013 9:23 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

Ai vorbit cu Sandu? Ce-a hotarat pana la urma...?

Sus

MesajScris: Joi Ian 17, 2013 9:35 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

Reamintesc ce spuneam in primul post aici, poate cineva va tine cont:
"Reamintesc tuturor membrilor acestui forum ca meteorologie.ro este un proiect non-comercial si mai mult decat atat non-profit.
Reclamele care sunt pe prima pagina a site-ului sunt o exprimare de voluntariat si nimic mai mult.
Reamintesc ca regulile forumului asa cum sunt ele la ora actuala, dupa ceva revizii, se incearca a se pastra simple si la obiect, fara complicatii de nici un fel si usor de a fi digerate.
Avand in vedere unele frictiuni existente intre membrii forumului in ultima vreme, frictiuni care nu au nici o legatura cu profilul forumului sau a site-ului :
1. rog ca in cel mai scurt termen membrii care nu sunt in relatii cordiale sa discute pe ariile rezervate discutiilor offtopic, pe privat sau pe chat si sa ajunga la compromisuri care sa nu tulbure buna desfasurare a activitatilor "normale" de pe forum
2. in cazul in care aceste frictiuni nu se rezolva voi fi nevoit sa iau masuri care nu imi vor fi pe plac nici mie nici unor membri.

Reamintesc ca administratorii si moderatorii acestui forum sunt voluntari si consider ca revizuirea mesajelor generale aduce un efort si un consum de timp, aparitia unor situatii delicate complicand lucrurile mai mult decat este necesar.
Va rog, din respect pentru ce face fiecare aici (fie administrator, fie moderator, fie utilizator) sa evitati aparatia unor situatii dificile.
Multumesc"

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]