forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Vin Mai 01, 2026 10:12 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Dum Ian 13, 2013 12:50 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

steaua scrie:
Cei care dezvolta astfel de deviatii sunt cei molestati in copilarie, cei vulnerabili dpdv psihic si tradati in dragoste de prea multe ori de partener si mai putin sunt cei care s-au nascut cu o astfel de deviatie. Este o boala psihica mai mult sau mai putin recunoscuta, cum sunt multe boli psihice, dar care se trateaza.

Nu m-as fi asteptat ca forum-ul acesta sa fie xenofob si sincer e o dezamagire. Homosexualitatea isi are originea in creierul uman si nu este rezultatul unei molestari sau tradari in dragoste. Pur si simplu, individul respectiv nu este atras de sexul opus, din nastere. Nu a fost alegerea lui sa fie asa.
Din punctul meu de vedere homosexualitatea trebuie tratata ca o stare de a fi si nu ca o boala. Nu trebuie sa aruncam cu pietre dupa homosexuali pe strada sau sa le dam pastile "sa-si revina". Societatea a evoluat suficient de mult incat sa tolereze aceasta situatie.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Re:
MesajScris: Dum Ian 13, 2013 1:09 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

stef scrie:
Neaceasca85 scrie:
Off, m-a prins 5 AM aici la aceste mesaje record ca lungime, eram si in urma ca vineri seara am plecat de acasa la ora 18 pentru a prinde o frizerie deschisa. :lol:

Aici e 18 euro un tuns, strica-le-as freza.

Sauvage? :lol:

Sus

MesajScris: Dum Ian 13, 2013 1:23 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

De acord cu vimp in mare masura, dar cum facem cu cei care s-au nascut homsexuali? Ei nu vor fi discriminati? In tot regnul animal sunt exemple de homosexualitate - naturala. Pe de alta parte, daca se legalizeaza casatoria intre doi parteneri de acelasi sex va fi, cum zici tu, un adevarat circ, pentru ca intr-adevar in majoritatea cazurilor nu este vorba de o atractie fizica naturala ci o deviatie, o boala, poate chiar un moft. Pentru ceilalti, putini, consider ca este un compromis acceptabil pe care societatea trebuie sa-l faca, si anume respingerea legalizarii casatoriei intre doua persoane de acelasi sex. Asta e, nu traim si nu putem avea o societate perfecta. Nu trebuie sa comparam Romania cu tarile in care s-a infaptuit chestia asta - acolo au fost alte motive. La cat de jos e Romania acum, asta ne-ar mai lispi, un lucru care sa bage si mai mult ura intre noi.
Plus ca nu poti sa-i verifici care sunt ghei cu adevarat si care nu. Nu ar trebui sa li se dea ocazia bolnavilor psihici sa-si implineasca poftele. Asa pot sa legalizeze si heroina, ca sunt multi carora le place. Democratie pana la un punct.

Ultima oară modificat de Andrei87 pe Dum Ian 13, 2013 1:31 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Dum Ian 13, 2013 1:30 pm 
vimp scrie:
eugenraduoradea scrie:
Bravo pentru cine e minte deschisa si intelege relatiile intre doi parteneri de acelasi sex, totusi legea firii spune ca barbatul si femeia... insa si asta e un tipar discutabil, mai ales cand ne gandim la diferentele de caracter si puhoiul de divorturi dupa cateva zile, luni, ani etc.
Pana la urma totul e discutabil si unii pot sa aprobe, o minoritate iar altii dezaproba total astfel de relatii, o majoritate.
Mai exista si diverse religii unde bigamismul e tolerat, mai ales daca ai bani.

Tot tam-tam-ul asta cu "gheii" si "lezbienele" este o mare prostie si irosirea unor resurse in directii gresite. Din punctul meu de vedere acceptarea homosexualitatii ca "normalitate" este un circ ce nu isi are rostul. Indiferent ce argumente si argumentatii au unii sau altii, un lucru nu poate fi negat: homosexualitatea reprezinta o deviatie de comportament si trebuie tratata ca atare.

Total de acord!
Nu e vorba de asa ceva intre noi!
As recunoaste-o totusi, tot ar fi mai bine decat o sinucidere...sau doua!!!
Dar nu, eu o vad ca pe o colaborare reciproc avantajoasa.
Pacat ca ma feresc de ea sa nu vada forumul...
As scrie muuult!
As explica...cat am scris si nu a fost suficient!!!
Si va rog sa ma credeti ca m-am abtinut!
Pot scrie non-stop!
Nici poeziile nu le-am pus toate...

Sus

MesajScris: Dum Ian 13, 2013 1:33 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

gogulica scrie:
Pur si simplu, individul respectiv nu este atras de sexul opus, din nastere. Nu a fost alegerea lui sa fie asa.

Nu a fost o alegere pentru cei care se nasc cu boli psihice. Asta nu inseamna ca nu trebuie ajutati.
gogulica scrie:
Societatea a evoluat suficient de mult incat sa tolereze aceasta situatie.

Tocmai asta e. Societatea a evoluat mult si probabil va mai evolua ceva timp, cat sa ajunga la pierzanie, la propria extinctie. A ajuns sa se tolereze muuult prea mult, pana la infierea copiilor de catre cuplurile gay. 8O Asa ceva este intolerabil. Cum se dezvolta dpdv psihic acei copii in acel mediu? Cine este mama sa si cine este tatal lui?
Sa o luam altfel. Dumnezeu a creat omul dupa chipul Sau, ca parte barbatesca si parte femeiasca si le-a zis cresteti si va înmultiti si umpleti pamantul si-l supuneti.
Cum se inmultesc doua persoane de acelasi sex?
Traim intr-o societate din ce in ce mai bolnava, unde anormalul si normalul aproape ca au ajuns sa fie tratate pe picior de egalitate.

Sus

MesajScris: Dum Ian 13, 2013 1:48 pm 
Sper ca nu ma condamnati...
Pacat ca nu am mult timp sa mai explic.
Ea se va casatori.Va avea familia ei si copii,isi doreste copii, desigur!
Eu nu pot avea copii.
Totusi ma voi casatori si eu (cu un barbat)
Acum ne ajutam reciproc, vom fi ca doua surori.
E ceva rau in asta?
Si la scoala ne va fi mai bine, si voi invinge SINGURATATEA.
Apoi daca ne ajuta Dumnezeu vom merge impreuna la facultate.
Desigur, cand una din noi se va casatori (evident, cu un barbat) automat ne vom separa...ce fac doua surori cand una se casatoreste si pleaca la casa ei?
La fel si noi...
Deocamdata nu cred ca am facut nimic rau.
Dar, daca era ceva, recunosteam deschis.

Sus

MesajScris: Dum Ian 13, 2013 2:06 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

N-a zis nimeni ca trebuie sa aruncam cu pietre dupa ei. Indiferent unde sta cauza homosexualitatii ea este o stare de afi dar nu o stare normala de a fi.

Sus

MesajScris: Dum Ian 13, 2013 2:16 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Acum si aici...definitia normalitatii difera de la om la om. Nu mi se pare obiectiv sa definim normalitatea doar prin prisma (pre)conceptiilor noastre legate de viata si de cum ar trebui sa decurga ea. Suntem oameni, o inteligenta ridicata, cu opinii si ganduri diferite. Ca exista un "consens", de multe ori de bun simt, alteori nu, asta e alta treaba.

Sus

MesajScris: Dum Ian 13, 2013 2:26 pm 
vimp scrie:
N-a zis nimeni ca trebuie sa aruncam cu pietre dupa ei. Indiferent unde sta cauza homosexualitatii ea este o stare de afi dar nu o stare normala de a fi.

DE acord.
In e ma priveste, EU pot fi suspectata....
Dar ea tocmai a trecut printr-un avort.
Nu putea face asta decat in urma unei relatii cu un barbat...
Ce mi-ar garanta mie ca ea si-ar schimba orientarea sexuala?
Eu momentan sunt buimaca oricum....
Dar nu asta tebuie sa se intample.
Fata a venit sa realizeze ceva in viata.
Sa intre la facultate.
Eu sunt acum motorul!
Eu trebuie sa o conduc acum.
Rolurile se pot schimba, si ea ma va ajuta.
Si aici am primit unele indrumari.
Va multumesc!

Sus

MesajScris: Dum Ian 13, 2013 2:52 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Nu comentez nimic pe acest subiect.Impartasesc intru totul parerea lui gogulica.Homosexualitatea exista inca dinainte sa apara pe acest pamant Homo Sapiens, psihologii sau Prozacul.Societatea romaneasca e atat de inapoiata incat Silviu Brucan mai trebuia sa adauge un 0 la acei 20 de ani.Din pacate noi suntem in evul mediu la foarte multe capitole, departe de tot ceea ce inseamna normalitate si prosperitate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 13, 2013 3:46 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

stef, ce am injurat eu frizerii, de 2 ori am vrut sa ma tund si am gasit inchis, e una ultracentrala care se inchidea la 21 inainte, acum la 19 este pa. Mai e unul langa mine de tip AF, m-am tot tuns acolo din 2003 dar acum intre orele 13 si 15 mereu il gasesc in pauza de masa, in plus are bigudiul de nr. 1 cam gros, tunde la 2 aproape, pe cand in centru trece masina de 2 ori pe cap si e mai misto sa cuplez tunsul cu plimbarea de seara.

M-am trezit pe la 10 apoi am adormit pana la 13:18, ieri am adomit la 3:30 si m-am trezit la 12:30 dupa 3 nopti cu 6-7 ore de somn. Si maine este bina ca la ora 13 trebuie sa ma duc la birou, cand se intoarce tata din instanta. Daca vine fratele urletele aluia mic si zgomotele pe care le face sunt singurele probleme, tot la ora 13 cobor la masa dar somnul ar fi praf. Acum a fost o exceptie, s-au dus ai mei la fratele la apartament. :twisted:

supercell, pe mine ma cam dezgusta si lesbienele. Ambele tipuri de homosexualitate mi se par aiurea. Dar consider ca nu le ai ce face, si am zis, e pe SP un tip homosexual de 20 de ani, dar la cat de corect scrie si la cat de pasionat e de tehnica si internet uit ca este cu acest defect. Are o inclinatie si spre furtuni ca e interesat de cum sunt protejate diversele instalatii impotriva trasnetelor.

A ales UPC cel mai bun net in San-Nicolau-Mare (pacat ca s-a nascut acolo din moment ce nu-i plac sanii :lol: ), 120 mbps ca RDS da EoC de 20 mbps iar Reziliecom nu merita luat in seama.

Sus

MesajScris: Dum Ian 13, 2013 3:53 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Curentul nu e ceva nou. Nu a zis nimeni asta. Problemele de natura psihica sunt vechi de cand lumea. Sorine, intai a aparut boala, apoi cel care o trateaza.

Mergand pe acelasi principiu, la fel si criminalitatea, inselatoria, etc, comise cu discernamant, sunt tot stari de a fi. "Normalitatea" este definita de fiecare individ in parte, in creierul sau. Normalitatea reala este cu totul alta.
O persoana ce comite fraude o anumita perioada va avea in sange acest obicei. Pe viitor acest lucru intra in normalitate, un obicei de rutina. Acesta va avea constiinta impacata, nu a facut nimic rau.

Sus

MesajScris: Dum Ian 13, 2013 6:39 pm 
...Sper ca sunt remarci la nivel general....
Desi cred ca nu.

Sus

MesajScris: Dum Ian 13, 2013 6:45 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Normal ca sunt la nivel general Roberta, nu iti imagina ca fiind atac la persoana ca nu e cazul.

Sus

MesajScris: Dum Ian 13, 2013 7:00 pm 
Pai nu mai duc razboi si aici.
Imi ajunge.
Sper sa ai dreptate Supercell...
Nu as mai raspunde atacurilor la persoana.
Si asa, oricat as vrea, voi avea timpul foarte dramuit...
Asta daca vreau sa ma smulg!
Dumnezeu mi-a dat!
Ti-a dat, Roberta!
Ce mai vrei???
Nu mai vreau nimic.
Am toate ingredientele sa pot acum.
Sunt inca debusolata, inca nu constientizez ocazia uriasa ce o am.
Dar, orice inceput e dificil.
Acum incepem scoala.
O voi "invoi" cu de la mine putere in prima zi.
Desi va fi apta, dar la limita.
Aranjez, nu imi fac probleme.
Si cu Dumnezeu as putea negocia.
Dar cu diriginata....e la degetul meu mic!
Prima zi, atat!!!!
O sa vad socul baietior...ii pregatesc intai!
De aceea in prima zi, nu va fi.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]