stef, ce am injurat eu frizerii, de 2 ori am vrut sa ma tund si am gasit inchis, e una ultracentrala care se inchidea la 21 inainte, acum la 19 este pa. Mai e unul langa mine de tip AF, m-am tot tuns acolo din 2003 dar acum intre orele 13 si 15 mereu il gasesc in pauza de masa, in plus are bigudiul de nr. 1 cam gros, tunde la 2 aproape, pe cand in centru trece masina de 2 ori pe cap si e mai misto sa cuplez tunsul cu plimbarea de seara.
M-am trezit pe la 10 apoi am adormit pana la 13:18, ieri am adomit la 3:30 si m-am trezit la 12:30 dupa 3 nopti cu 6-7 ore de somn. Si maine este bina ca la ora 13 trebuie sa ma duc la birou, cand se intoarce tata din instanta. Daca vine fratele urletele aluia mic si zgomotele pe care le face sunt singurele probleme, tot la ora 13 cobor la masa dar somnul ar fi praf. Acum a fost o exceptie, s-au dus ai mei la fratele la apartament.
supercell, pe mine ma cam dezgusta si lesbienele. Ambele tipuri de homosexualitate mi se par aiurea. Dar consider ca nu le ai ce face, si am zis, e pe SP un tip homosexual de 20 de ani, dar la cat de corect scrie si la cat de pasionat e de tehnica si internet uit ca este cu acest defect. Are o inclinatie si spre furtuni ca e interesat de cum sunt protejate diversele instalatii impotriva trasnetelor.
A ales UPC cel mai bun net in San-Nicolau-Mare (pacat ca s-a nascut acolo din moment ce nu-i plac sanii

), 120 mbps ca RDS da EoC de 20 mbps iar Reziliecom nu merita luat in seama.