Mama face 5 proceduri, eu doar vreo 2, mama are solux (sta sub un bec de mare putere), magnetodiaflux (cercuri magnetice), baie cu bule si masaj, acum e la masaj.
Eu am la 9:30 unde scurte la sinusuri, la 11:30-12:30 aerosoli si pulverizari pentru nas, usoare. Mai e bazinul cu apa termala sulfuroasa, 2 piscine inauntru, 2 afara, pe ala il facem toti si ala e singurul lucru pentru care chiar merita sejururile aici, la mare stau numai in apa marii, aici 2 ore pe zi in apa sulfuroasa, dar e calda si ma molesesc dupa 1 ora si ceva, nu stau la fel de mult ca in mare.
Se zice ca saptamana viitoare voi fi la Slatina apoi ma intorc in ultimele 3-4 zile aici, dar asta inseamna bani dati pe proceduri neefectuate. Oricum nu cred ca au vreun efect, Placebo poate, dar sunt singur ca toata viata voi sufla nasul (1 data la 1-2 ore), sunt o fabrica de muci, profa de istorie in clasa a V-a mi-a zis SC MUCUS SRL.
Dar, chestia cu rinita asta cronica e pretextul pentru care trebuie sa merg la Caciulata, a vrut acum si nu in septembrie (cand pot sta linistit in privinta furtunilor) pentru ca e mai putin aglomerat si nu a fost niciodata in aceasta perioada.

Mancarea este gustoasa dar putina, portiile au gramaj mic, si scumpa, 40 de lei o masa.

Ca sa mananci boiereste ar trebui sa dai 100 de lei pe o masa.