forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Mai 14, 2026 6:42 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5098 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 340  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Starea vremii in Slatina
MesajScris: Dum Mai 26, 2013 10:30 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

On topic: Da, e important sa tii cont de vant, mai ales cand se apropie o furtuna. Daca dimineata joi ai avut vant de est cum spui si daca apoi s-a inseninat, atunci inseamna ca ai avut ghinion. In 80% din cazuri te loveste furtuna cand se intampla asa ceva, chiar si la Slatina.
Si norii veneau dinspre vest, sau dinspre sud?

Nu s-a luat curentul acolo.

Sus

MesajScris: Dum Mai 26, 2013 2:55 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Roberta 93 scrie:
Nu, daca te uiti la ambele imagini te vei convinge. Priveste pomii. La o futuna pe duca nu asa artata copacii, vantul inca bate destul de tare la acest aspect al cerului la o furtuna pe duca. Ce vezi cu nuanta deschisa e partea din fata, vantul a izbucnit imediat dupa poza. Si directia vantului...la o furtuna pe duca, din ce parte bate vantul? Daca tu zici ca e pe duca si albul e partea din spate, vantul trebuia sa fie puternic!(si din directie inversa!)Oricum, poze mai am...
Deja ploua si traznea.
E faza incipienta, vantul a izbucnit dupa aceea.

E pe duca. Nu are rost totusi sa ma contrazic cu tine. :)

Sus

MesajScris: Dum Mai 26, 2013 3:25 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Ok, probabil le voi sterge, dar sigur nu voi mai posta poze.
Gata, am sters.

Ultima oară modificat de Roberta 93 pe Dum Mai 26, 2013 3:38 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 26, 2013 3:30 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Erau nori care mergeau de la vest la est (SV-NE) si niste "stratiformi" invers, de la est la vest.

Uite si acum mizerie de vreme, a venit un Cb din vest care nu a lasat nimic, cateva tunete foarte indepartate, apoi doar intensificari de vant si racire transanta cu 14 grade la ora 15.

12 Dragasani, 13 Valcea, 15 Targu-Jiu, a venit toamna.

Sus

MesajScris: Dum Mai 26, 2013 3:32 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Da, acest Cb a venit prea devreme, nu a fost timp de insolatie.
Dar acel aer rece va ajunge aici dupa insolatia din cursul zilei.
Sanse reale.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 26, 2013 3:43 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Acum da o ploicica rece si izbita de vant.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mai 26, 2013 3:51 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

S-a oprit, da sa iasa soarele, astazi clar este o zi de AC off. :lol:

Marti si miercuri pare sa fie cald iar joi sa ploua iar, deci saptamana asta la Caciulata clar nu caldura va fi problema, sa vad insa ce voi rata la Slatina. :mrgreen: Nemaiavand posturile TV prin satelit imi pare mai putin rau, dar daca e ceva frumos de tot tot ma zgarii pe fatza.

Cica as sta saptamana asta, apoi la Slatina, apoi inca 3 zile din saptamana cealalta, pe sistemul una da, una ba, o saptamana acolo, una aici.

Mama sta 18 zile, horror de lung, in 2007 eram toti 3 si veneam acasa weekendurile, prinzand si furtunile de acolo si pe cele de aici, acum tata nu sta cu noi decat de joi sau vineri pana duminica, nefiind vacanta judecatoreasca are treaba, si cu mine, asta fiind pretextul sa nu stau prea mult la Caciula Lata. :twisted:

Dar din cauza asta nu vor lua apartament ci camera cu 2 paturi. :evil: La Sambata si Olanesti numai apartament am avut. Drept urmare voi avea o tona de urmarit pe net acasa, si Badea si OLT TV, iar la furtuni nocturne nu pot da drumul la TV.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 27, 2013 3:17 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

10 grade la ora 3, Ramnicu-Valcea 8, frigurosii dardaie serios, eu nici nu-mi iau pantaloni sau maneci lungi la Caciulata. :lol:

Hmm, bag de seama ca intotdeauna luna mai si chiar inceputul de iunie au cate un episod din asta de Ojmjakon fresh, stiu ca si in mai 2003 a plouat si s-a racit.

Sus

MesajScris: Mar Mai 28, 2013 4:25 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Asta nu-mi place la tine; ia-ti si tu o vacanta A TA, nu mai umbla dupa mama si dupa tata la 27 de ani...
Am fost dura?
Imi cer scuze, dar ar trebui sa iti dea de gandit acest mesaj, nu te supara pe mine te rog.
Din umbra sigur sunt destule cu ochii pe tine si te judeca! Nu crezi??
Oraselul e destul de mic totusi...

Inteleg ca ii ajuti in cursul anului, e OK, dar...
Toate cele bune!

on topic: Mai e ceva pana atunci, dar...
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 28, 2013 11:04 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Sunt luat la Caciulata pentru TRATAMENT, am sinuzita cronica de cand ma stiu, si unele proceduri sunt pentru asta. In facultate si in 2006 m-am mai plimbat si cu fratele, acum el avand copii chiar nu mai am cu cine in afara de babaci. Mama se trateaza pentru durerea la picior, tata pentru spate, eu pentru nas, de asta am fost aici si in anii '90.

Si colegul meu de facultate e la fel in privinta asta.

Sus

MesajScris: Mie Mai 29, 2013 12:16 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

ba neaceasca, cam naspa, domnule...aproape ca imi pare rau pentru tine :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mai 29, 2013 1:09 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Mama face 5 proceduri, eu doar vreo 2, mama are solux (sta sub un bec de mare putere), magnetodiaflux (cercuri magnetice), baie cu bule si masaj, acum e la masaj.

Eu am la 9:30 unde scurte la sinusuri, la 11:30-12:30 aerosoli si pulverizari pentru nas, usoare. Mai e bazinul cu apa termala sulfuroasa, 2 piscine inauntru, 2 afara, pe ala il facem toti si ala e singurul lucru pentru care chiar merita sejururile aici, la mare stau numai in apa marii, aici 2 ore pe zi in apa sulfuroasa, dar e calda si ma molesesc dupa 1 ora si ceva, nu stau la fel de mult ca in mare.

Se zice ca saptamana viitoare voi fi la Slatina apoi ma intorc in ultimele 3-4 zile aici, dar asta inseamna bani dati pe proceduri neefectuate. Oricum nu cred ca au vreun efect, Placebo poate, dar sunt singur ca toata viata voi sufla nasul (1 data la 1-2 ore), sunt o fabrica de muci, profa de istorie in clasa a V-a mi-a zis SC MUCUS SRL. :lol:

Dar, chestia cu rinita asta cronica e pretextul pentru care trebuie sa merg la Caciulata, a vrut acum si nu in septembrie (cand pot sta linistit in privinta furtunilor) pentru ca e mai putin aglomerat si nu a fost niciodata in aceasta perioada. :evil:

Mancarea este gustoasa dar putina, portiile au gramaj mic, si scumpa, 40 de lei o masa. :x Ca sa mananci boiereste ar trebui sa dai 100 de lei pe o masa. :roll:

Sus

MesajScris: Mie Mai 29, 2013 2:02 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Ia intreaba acolo daca iti recomanda dus sub AC...
Oare AC-ul te-a adus in starea asta?? Poate ca trebuie bai fierbinti, sauna...si fara Ac, sau cat mai putin.
De preferat totusi sa racesti intai camera, apoi sa intri in ea, acasa, si sa opresti AC-ul.
Deci vacanta nu ai. Poate in Dubai.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Mie Mai 29, 2013 4:24 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Neaceasca85 scrie:
[...] trebuie sa merg la Caciulata, a vrut acum si nu in septembrie (cand pot sta linistit in privinta furtunilor)

Stai linistit Neaceasca. La cate furtuni au lovit Slatina ai cel putin la fel de multe sanse sa prinzi una si in Caciulata. :)

Sus

MesajScris: Mie Mai 29, 2013 8:52 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Pierzi furtuna de maine seara. Va izbucni in Slatina, apoi va cuprinde toata tara.
Va fi cea mai celebra furtuna din istoria forumului. Gata, te-am speriat!
Vei schimba placa:"am ratat si furtuna din data de joi, 30 mai 2013'' :cry:

(si daca se duce si nu e nimic, m-am ars) :oops:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5098 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 340  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]