forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Mai 14, 2026 11:11 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5098 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 340  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 20, 2013 5:36 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

E de RDS, dar ce dracu cauta pe jos? Trebuie sunati, in Slatina imediat sunt anuntati si mai mult de 2 zile nu ramane cazut, dar nu cad, aia e chestia.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Starea vremii in Slatina
MesajScris: Joi Iun 20, 2013 5:42 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

M-am amuzat copios. Pentru asa ceva nu ma agit!
Imi vine sa urlu in schimb cand vad cate o batranica dormind pe strada...Chiar plang de necaz ca nu o pot ajuta...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 20, 2013 5:47 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

In Slatina vad doar cersetori betivi ordinari, e si o batrana uscata printre ei, but i don't give a shit, sunt o mafie, oricum, iar eu nu am niciodata bani la mine, asa ca dati-mi si mie, ce? :lol:

Sus

MesajScris: Joi Iun 20, 2013 5:49 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Nu stiu... ma afecteaza enorm de mult, uneori si noaptea imi amintesc si nu ma ia somnul. Iau pastile, altfel fac nopti albe...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 20, 2013 5:52 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Asta e prea de tot, la mine conteaza sa nu fiu eu vinovat pentru situatia cuiva, atat. Cum oamenii strazii sunt si rai de cele mai multe ori si e vina lor, mai mila imi e de pisici, pentru ca nu sunt agresive, caini la fel, esti agresiv, mori.

Le-a oferit primaria bai comunale aici, boierie, ii ia de pe strazi iarna, dar ei ce fac, distrug tot. :evil:

Distrug si baile comunale si WC-urile publice, acum 2 zile s-a inchis si ultimul pentru ca au furat chiuvetele cu totul si au stricat bazinele closetelor, la benzinarie m-au luat la rost nesimtitii, deci nu am decat sa scurtez plimbarile.

Sus

MesajScris: Vin Iun 21, 2013 3:02 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Pai nu bei si tu un suc la benzinarie?
Ia sa servesti o berica, nu mai chiraie nimic apoi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 21, 2013 6:12 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nu-mi place berea, si e ridicol sa cumpar de la altii cand am eu magazinul familiei de unde imi iau ce vreau. Problema e ca zilnic sau aproape zilnic, la ora la care fac cele 60 de minute ma ia disconfortul urinar. :lol: E ora la care iese apa mesei de pranz/dupa-amiaza.

Ieri am gasit WC-ul deschis, tot fara taxa dar la fel de devastat, bine ca macar curatenia e intretinuta zilnic.

In Brasov a trebuit sa cumpar un Sprite la un local, nici un WC public. Dar imi era si sete, septembrie 2005 a fost calduros in prima decada.

Sus

MesajScris: Vin Iun 21, 2013 6:40 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Salveaza un copac de la arsita atunci!!

Joi ora 18.(sper sa mai fie minim 2 furtuni acolo pana la asta)
Mai e pana atunci, insa sperante sunt.
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 21, 2013 6:47 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nu pot in aer liber unde pot fi vazut, trebuie sa am o usa care se inchide sau o cladire parasita (fara caini). Sa nu tipe nimeni la mine ca hai odata, sa ma astepte in masina. :lol:

Sufar de ceea ce se numeste vezica pudica, iar culmea e ca la munte sau la mare, trebuie sa fac treaba mare numai dupa ce pleaca toti din camera, dimineata, stress-ul ma termina, nici nevoile nu le pot face. :lol:

Asa ca eu nu vad rostul acelor pisoare din toaletele de barbati, ah, daca cabinele sunt putine sau e doar una, pisoarul ma salveaza de la batutul in usa al altcuiva. :)

Sus

MesajScris: Vin Iun 21, 2013 6:57 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Era iarna, la concert. Cand cu boxele alea...Dadeam sa ies din multime, dar ma intorceam din cauza ca permanent urinau barbatii fara nici o jena. Beau bere si urinau. Era multime mare, era Revelionul.
Erau cativa copaci si erau irigati din plin. Doar la cativa metri de multime. Macar era noapte.
Nu puteam decat sa ma duc spre boxe sau sa plec.
Femeile stateau la coada la toalete.

Sus

MesajScris: Vin Iun 21, 2013 8:16 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Bai, tocmai muscam dintr-un carnat cand am citit asta. :(((((

Sus

MesajScris: Vin Iun 21, 2013 11:27 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Si asa nu e ok sa mananci la pc la ce se strange pe tastatura si mouse :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 21, 2013 11:31 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Exact, nici eu nu mananc, de fapt vad o tampenie si in a manca la TV, ori una, ori alta, daca gust ceva la birou ma indepartez de laptop, contabila obisnuieste sa manance la PC si tastatura ei e chiar scarboasa. Ma spal pe maini inainte de a manca, chiar daca am pus mana doar pe PC. Telecomanda din bucatarie este jegoasa, cah.

On: termometrul de farmacie arata 28 la ora 22:50 (31 la ora 20) dar statia zice 24 acum la ora 23.

Off: si eu as fi stat la coada la toalete, dar poate ca la barbati nu era coada daca toti uscau copacii cu compusi toxici pentru mediu. :lol: Mie la masa poti sa-mi vorbesti de WC-uri and related, sa nu zici de putrefactie/cadavre, atat. :lol:

Sus

MesajScris: Sâm Iun 22, 2013 9:32 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

supercell scrie:
Si asa nu e ok sa mananci la pc la ce se strange pe tastatura si mouse :lol:

Eu am tastatura de cauciuc. O pot spala la dus. De fapt am o placere deosebita sa duc la dus orice pot spala acolo. La bunica imi placea sa spal, sa ma balacesc. Mai ales dupa ploaie, ma jucam prin apa ca o rata. Imi facusem o masuta si o umbrela mare in curte, acoperita cu musama si cand ploua stateam acolo ca la terasa...Doar ca nu venea nimeni sa-mi aduca mititei cu mustar. :cry:
Mereu am vrut sa fac un colector de ploaie de un metru patrat din musama, cu margini inalte si subtiri din tabla (la schite nu ma intrecea nimeni) insa nu l-am construit desi era simplu.
O gaura in centru si o mica greutate in centru si apa s-ar fi strans intr-un vas, sub el.
Cu picioare pliante, l-as fi intins doar inainte de ploaie.

Apropo, "astia'' asa au facut unitatile de masura incat un litru pe metru patrat e exact un milimetru. Asa s-a construit metrul sau litrul, ori ambele deodata?
1000 litri = un metru cub.

*stateai si tu la coada cu femeile? Pai erau multe si probabil s-a facut un fel de armistitiu tacit...S-ar fi simtit aiurea un barbat izolat intre ele...Probabil ca trierea a venit "de la sine"
Coada ingrosandu-se, barbatii au gasit o rezolvare mai rapida. Femeile nu au avut incotro, repede devenind majoritare acolo. Apoi nici nu s-au mai asezat barbati la rand, deja vedeau locul si nu se mai fereau, ei fiind majoritari dincolo...De fapt dincolo chiar nu aveau ce cauta femeile.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iun 22, 2013 6:25 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Am stat la coada la WC pe stadionul Dinamo, in 2009, in mai 2012 pe Arena Nationala boierie.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5098 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 340  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]