supercell scrie:
Si asa nu e ok sa mananci la pc la ce se strange pe tastatura si mouse

Eu am tastatura de cauciuc. O pot spala la dus. De fapt am o placere deosebita sa duc la dus orice pot spala acolo. La bunica imi placea sa spal, sa ma balacesc. Mai ales dupa ploaie, ma jucam prin apa ca o rata. Imi facusem o masuta si o umbrela mare in curte, acoperita cu musama si cand ploua stateam acolo ca la terasa...Doar ca nu venea nimeni sa-mi aduca mititei cu mustar.
Mereu am vrut sa fac un colector de ploaie de un metru patrat din musama, cu margini inalte si subtiri din tabla (la schite nu ma intrecea nimeni) insa nu l-am construit desi era simplu.
O gaura in centru si o mica greutate in centru si apa s-ar fi strans intr-un vas, sub el.
Cu picioare pliante, l-as fi intins doar inainte de ploaie.
Apropo, "astia'' asa au facut unitatile de masura incat un litru pe metru patrat e exact un milimetru. Asa s-a construit metrul sau litrul, ori ambele deodata?
1000 litri = un metru cub.
*stateai si tu la coada cu femeile? Pai erau multe si probabil s-a facut un fel de armistitiu tacit...S-ar fi simtit aiurea un barbat izolat intre ele...Probabil ca trierea a venit "de la sine"
Coada ingrosandu-se, barbatii au gasit o rezolvare mai rapida. Femeile nu au avut incotro, repede devenind majoritare acolo. Apoi nici nu s-au mai asezat barbati la rand, deja vedeau locul si nu se mai fereau, ei fiind majoritari dincolo...De fapt dincolo chiar nu aveau ce cauta femeile.