forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Vin Mai 01, 2026 3:02 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Bucuresti ,15 iulie 09
MesajScris: Mar Iul 14, 2009 3:06 pm 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

Miercuri, adica maine, am ceva treaba prin Bucuresti. Care are chef de o berica/suc, dati o strigare.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Bucuresti ,15 iulie 09
MesajScris: Mie Iul 15, 2009 6:03 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Azi, 15 iulie m-am intalnit cu Stef in statia de metrou din Berceni. Am luat metroul si am mers in parcul Tineretului, parc cam pustior la orele dupa-amiezii, probabil din cauza soarelui arzator. Amandoi am fost cam nemultumiti de vremea potrivnica- caldura excesiva si lipsa norilor convectivi, care cel putin pe mine n-ar fi facut sa fiu mult mai vesela si entuziasmata.
Stef s-a uitat cu interes la aparatul meu foto si m-a sfatuit sa incerc sa ma folosesc de functiile acestuia, extrem de variate, ca sa pot face poze mai reusite , dar si sa incerc sa pozez fulgerele noaptea !
Desigur, ca ma discutat si despre furtuni, in special despre cele mezociclonice care ne-au impresionat cel mai mult, in ultima vreme. Mi-a zis ca este feeric ,ceva extraordinar sa vezi supercelule, cerul acela verzui, nori striati si brazdati de fulgere. Inteleg prea bine, deoarece din copilarie am indragit aceste fenomene din toata inima, dar si tot ceea ce este frumos in natura.
Am trecut sa vedem Extreme Spinner-ul, carusel care din pacate nu functiona, probabil din lipsa de clienti. Stef credea ca Spinner-ul este mult mai inalt, insa numai cand te dai in el simti ce poate acest carusel " pitic" :cry: :) :) :)
Am trecut pe la McDonal's si am luat doua inghetate pe care le-am mancat cu placere, avand in vedere vremea torida, dupa care m-qa condus pana in cartieru meu si ne-am despartit, cu gandul ca ne vom revedea cat de curand. El se grabea la gara sa prinda trenul pentru Deva, iar eu m-am grabit sa ajung acasa, sa scap de soarele care ardea al naibii de tare.
Ma bucur foarte mult ca am reusit sa ne vedem, este o reusita pentru mine, deoarece astfel sper sa ne unim si sa fim un grup unit de preteni. Plus ca pe viitor sper sa ne intalnim in grup ,sa ne plimbam si sa ne bucuram impreuna daca e sa prindem si vreo furtuna frumoasa.
Poate nu se cade sa recunosc, insa fara de Internet, nu cred ca as fi avut cum sa-l cunosc pe Stef si pe voi toti, pasionati cu adevarat de meteorologie si fenomene deosebite. Pana nu de mult, n-am crezut ca va fi posibil sa ma intalnesc cu cineva de pe net, insa cand este buna inteegere, se pot lega pretenii de durata, asa cum este de dorit sa fie si pe acest forum.

Sus

MesajScris: Mie Iul 15, 2009 9:49 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Frumos :D . Ma bucur sa constat ca au loc tot mai multe intalniri intre membrii forumului . Si eu as vrea sa ne intalnim cat mai multi ..... la un chase :mrgreen: .
In legatura cu vremea din Bucuresti , as spune totusi ca n-a fost caldura asa de insuportabila , cu maxima de doar 31,3 °C de exemplu la Baneasa :mrgreen: . Totusi cand calatoresti , parca altcumva se simte caldura .....

Sus

MesajScris: Vin Iul 17, 2009 8:20 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Daca intalnirea cu Stef ar fi avut loc azi, 17 iulie, am fi putut admira si fotografia nori cumulus congestus superbi. Este adevarat ca furtunile au cam ocolit Bucurestiul de aceasta data, dar oricum, aveam de ce sa ne bucuram. :D

Sus

MesajScris: Dum Iul 19, 2009 3:02 pm 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

De luni pana joi sunt iar in Bucuresti. Daca e sa ne strangem...contactati-o pe ema ca imi stie ea numarul de mobil.
Azi la 16 am tren, deci n-o sa mai fiu pe forum/mess.

Sus

MesajScris: Dum Iul 19, 2009 5:08 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

count me in! sper sa ne vedem...o sa prinzi inceputul valului de caldura aici :mrgreen:

Sus

MesajScris: Lun Iul 20, 2009 12:15 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Sper sa reusim sa ne vedem toti trei in aceasta seara :D :D :D

Sus

Subiectul mesajului: 20 iulie 2009
MesajScris: Mar Iul 21, 2009 10:21 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Ieri 20 iulie m-am intalnit din nou cu Stef, tot pe vreme exagerat de calduroasa si cu mult prea putini nori, fata ce ce ne-am fi dorit. Doar cativa cumulus mediocris si cu. congestus in NE orasului.
Am discutat despre supercelule, dar si despre cea mai recenta furtuna pe care Stef a vazut-o la munte si care a facut nor palnie clar vizibil.
Am mers din nou in parcul Tineretului. Speram sa ne uitam la Extreme Spinner si la Night Fly, dar din pacate aceste caruseluri vor fi mutate in alta parte. Am vazut ca au demontat deja " Spinner-ul" ca sa-l duca, dar nu stiu incotro.
Am traversat parcul, iar vremea era mai placuta deoarece soarele apunea, iar in parc e mai racoare decat in oras.
Dupa aceea am coborat la metrou, in statia Tineretului, de unde m-am intors singura acasa.
Si azi, 21 iulie sunt sanse mari sa ma reintalnesc cu Stef.

Sus

MesajScris: Mar Iul 21, 2009 8:14 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Azi, 21 iulie, m-am intalnit pentru a treia data cu Stef si am dat o tira in parcul Tineretului, ca si data trecuta. Din pacate, aceeasi vreme clada si monotona, cu foarte putini nori. :cry:
Stef a vrut sa ne dam in montagne russe, insa mi-a fost teama sa nu iarasi probleme, asa ca ma renuntat amandoi la aceasta tentatie.
La intoarcere am fost la McDonal's si am mancat inghetata. In rest, nimic deosebit.
Sper totusi ca maine sa ne putem intalni cu Iceage, sa fim mai multi ,daca pot spune asa.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]