Vincentiu_1981 scrie:
Deocamdata ceea ce stim sigur este ca in urmatoarele 10 zile va fi caldura mare si cu destul de mult Soare, iar norii de joasa altitudine si cu ceata vor pierde tot mai mult teren in sudul tarii. Va predomina vantul de vest in aceasta perioada.
Iar maine va fi o zi superba de Craciun cu Soare mult de tot in sud tarii si cu temperaturi de peste 10 de grade, asa ca panourile fotovoltaice vor scoate curent electric pe banda rulanta, ca sa se oftice astia care sunt contra energiei verzi!
Dupa aia ce va mai fi in iarna asta ramane de vazut, dar pentru mine daca vor fi niste patrunderi reci uscate, care sa tina vremea rece mai mult timp si sa nu mai lase sa infloreasca asa repede caisii, ca sa fie din nou compromisi, asa cum s-a intamplat de prea multe ori in ultimii ani, atunci ar fi bine. Patrunderile astea reci daca ar fi sa fie uscate, atunci ar fi bine sa fie cer senin ulterior, pentru temperaturi negative mai scazute pe timpul noptii.
Sau daca ar mai aparea niste perioade cu ceata si temperaturi negative constant, atunci iarasi ar fi bine.
Insa in zapada nu-mi pun sperante, pentru ca sansele de zapada in sudul tarii le vad foarte scazute, climatic vorbind la schimbarile care s-au produs.
Si iarasi foarte important ar fi sa iasa cu bine scmochinii si din iarna asta si sa nu mi se usuce

Daca mai scrii cu S mare jegul ala nu stiu ce-ti fac.
Da, astazi e prima zi de senin sticla dupa o binemeritata perioada cu nori si ceata. Macar ceata de ar fi 3 luni de zile insa suntem pe cel mai mare blestem vestic nu stiu cati ani, vom vedea, la 80 de ani ne vom aminti de perioada asta infecta si vom spune facand cruce Doamne Fereste sa nu se mai repete.
Ieri a plouat. Si a fost nor. Sper ca soarili de Craciun sa fie doar un semn de mari zapezi dupa sarbatori. Fuck the sun. Jos soarele. E suficient intre martie si noiembrie, iarna sa fie nori si cicloni bai, nori si cicloni, pacat ca m-am nascut pe cel mai prost continent al lumii, Europa.
Dupa cum vedeti, incerc sa intru cat mai rar aici pentru ca-mi fac 488485 de tone de nervi. Si injur si imi fac o tona de pacate. De ce? Pentru ca tu, Dumnezeule, ai uitat sa ne mai dai un viscol frumos. Ai uitat. Ai uitat de Romania. Te rog intoarce-ti fatza spre amarata asta de bucata de pamant.