Luna asta trebuie citit gazometrul de Boboteaza, intr-o zi sfanta deci. Nu vad de ce ar fi mai mult, poate la fel sau mai putin, unicul avantaj al acestei vremi, pentru ca e logic, este soare si cald, nu ai nevoie de gaz, nu e soare si e frig, ai nevoie de gaz.
A fost urat iarna trecuta ca era frig uscat, decembrie si ianuarie 2.700 lei dar fara zapada si doar scandal.
Eu as vrea sa am multi bani strict pentru motivul asta, sa nu ma afecteze scumpririle la curent si gaz, pentru ca la ele nu voi renunta niciodata, pe sistem voi nu ma vreti dar eu va vreu, nu e frumos sa fur asa ca va dau ce cereti, dar nu scumpiti din motive ecologiste cretine, gen sa interzicem orice foc ca sa avem 0 emisii de CO2, asta e intoarcerea la pesteri, gaz si chiar si motorina voi vrea mereu, a trece incalzirea, apa calda si automobilul pe electric care la randul lui sa fie trecut pe energie marijuana este cea mai cretina si idioata gandire a omenirii ever, semn ca suntem condusi de prosti sau de unii ce ne vor raul absolut, sa disparem si sa ramana doar ei.
Maxim ma distreaza senzorul Bresser (cu pahar, senzor UV, rotita cu cupe pentru vant) pus pe teava de gaze ce pleaca de la gard spre mine, cea spre fratele alergic la facturi mari este mai groasa si e cea mai joasa.

Gaze avem din fericire, nu ca Germania (care a trecut pe carbune ca altfel murea) dar carbunele nu trebuie scos niciodata din SEN, poate doar compensat cu nuclear care si ala are dezavantajele lui gen deseurile. Gaz la productia de curent e cam meh ca de ala avem nevoie in scop casnic. Un electric fara gaz moare si ia foc de suprasolicitare.