forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 13, 2026 1:47 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5098 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 340  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 25, 2009 3:46 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Cica azi dmineata pe la 9 sau 10 ar fi tras o repriza de ploaie. Eu n-am vazut pentru ca dormeam dus. :D Crawlul Irealitatii TV (asta se urmareste in bucatarie :) ) arata Slatina cu 10 grade. Misto oricum, zapada se topeste gospodareste, nici rapid, dar nici prea incet. Acoperisurile deja nu prea mai au.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 27, 2009 1:47 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Innorarea a inceput usor dupa miezul noptii, urmata de vant moderat. La ora 7 m-am trezit cu niste rafale fantastice, n-am auzit niciodata burlanele sa trosneasca in halul asta, 8O sigur s-a atins o viteza mai mare de 70 km/h. Vantul puternic ce izbea stropii de ploaie de geam a continuat pana dupa ora 8, i-a intrerupt unui vecin un segment dintr-o instalatie de Craciun (are multe puse in toti pomii din curte :lol: ) si la mine a desprins o portiune de "cablu luminos" de pe o tuie ramanand cazuta pe jos in namol. :lol:

Dupa ora 8 este vant moderat si ploaie care le vine de hac si ultimelor petice de zapada ramase.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 27, 2009 4:16 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Vantul a incetat. Continua sa ploua. Daca ar fi fost ninsoare, era strat mare de zapada, dar nu viscolea decat dimineata, apoi se linistea.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Starea vremii in Slatina
MesajScris: Dum Dec 27, 2009 5:09 pm 
Se pare că a fost vorba de un front noros extrem de grăbit să ajungă în Ucraina...
Se mai pregăteşte unul mititel care e pe la Tr Severin, probabil vă va saluta şi pe voi în curând...
http://sat24.com/Region.aspx?country=pl ... &type=loop

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Dec 28, 2009 5:00 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

A continuat sa ploua toata noaptea, diferenta fiind ca in timpul noptii a plouat cu ceata in altitudine si aer cetos la sol. Orele pranzului le-am gasit cu cer senin cu putini nori si ceva intensificari de vant din sector Vestic, de tot rasul, ca parca ieri dimineata vijelia aia a batut dinspre Est. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Dec 31, 2009 8:07 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

incredibil ghinion pe neaceasca...:)))..tocmai se raporteaza oraj cu pp slabe si fara grindina la slatina...:D

Sus

MesajScris: Vin Ian 01, 2010 4:29 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 03, 2010 8:05 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

In primul rand bun gasit in Noul An 2010! Da, a fost ghinion, :cry: :cry: dar sper sa am noroc la vara, daca acum am avut ghinion. :D In seara de 31 Decembrie 2009 a plouat cu fulgere la Slatina, la caderea intunericului cerul s-a innorat, si timp de 5-7 minute a plouat semitorential cu multe fulgere si chiar 2 trasnete la Piatra-Olt, care in Slatina s-au auzit ca 2 tunete mai puternice. Au urmat cateva ore de ploaie mocaneasca, apoi noaptea cerul a fost senin.

Mi s-a mai spus ca a plouat mult si in noaptea de 1/2 Ianuarie, apoi in cea din 2/3 Ianuarie s-a transformat in ninsoare, o zapada foarte apoasa si grea care a incarcat ramurile copacilor. Peisajul era alb cu multa ciorofleashca pe strazi la orele dupa-amiezei cand am sosit de la Sambata. A continuat sa ninga cu vant slab pana la moderat, nicidecum viscol cum se anunta mai mereu de catre ANM in atentionarile de iarna.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 04, 2010 6:26 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Cam pe la ora 23 ninsoarea a incetat si cerul a devenit senin. A urmat o zi senina, insorita si puternic luminata. Zapada s-a topit lent de tot astazi, astept incalzirea spectaculoasa de Miercuri de care a vorbit la TV si Dumitru da cu batzu-n Balta. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 06, 2010 2:39 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Cer acoperit aseara incepand cu ora 16- apoi la ora 22 si 15 minute s-a pus nene un viscol si o ninsoare de toata frumusetea, a adaugat vreo 2 cm de zapada peste gheata de pe trotuare si alunecai daca nu mergeai cu simt de raspundere. :lol: Din pacate la ora 23 a slabit mult in intensitate si a incetat, :evil: lasand un cer innorat cu luna difuza toata noaptea. Acum cer acoperit si nu ploua, nu bate vantul, nimic. :evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 07, 2010 7:14 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

17-17,30 un val de ceata insotit de o ploaie cu stropi mari. Ploaia cadea din As-Cb slab dezvoltat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 08, 2010 3:16 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

A mai fost inca o aversa la ora 20, apoi s-a inseninat si la ora 0 s-a lasat o ceata foarte densa. De azi dimineata bate vantul chiar tarisor si e cer acoperit. Datorita vantului am scapat de ceata.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 09, 2010 2:38 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Vantul a continuat sa bata toata noaptea, fiind asociat cu ceata doar in altitudine, nu si la sol. Acum cerul e aproape senin si e cald, dar nu exagerat de cald. :? Bine, pe 31 au fost doar 10 grade ziua, apoi seara a fulgerat. Ma indoiesc ca se va mai repeta in aceasta iarna, am eu o presimtire cum ca nu va fi nimic prea iesit din comun, sper sa ma insel. :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 10, 2010 3:18 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nu numai ca nu a fost oraj, dar nici nu a plouat. Pe la ora 3 a dat cativa stropi si nimic mai mult.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 14, 2010 8:07 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Am avut un Cb intre orele 15 si 17, care a dat ceva stropi rari, albi si grei, :lol: probabil ninsoare grauntoasa, timp de 5-7 minute la ora 16.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5098 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 340  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]