Sal, NeaCeasca... Tocmai am vazut si eu (pe Trilulilu) furtuna de la tine din Slatina de pe 5 aug. 2006. Da, abia acum. Nu stiam ca a fost 'asa cum a fost'. Credeam ca a fost ca cea de la Bucuresti din 2009. Adik cu mult praf la inceput starnit de rafale extreme de vant. Dar vad ca atunci la Slatina totul a inceput cam treptat. S-a innorat cerul, s-a intunecat, a si plouat in averse, iar dupa un timp, destul de lung, orasul a fost lovit de un downburst. Din pacate, tocmai cand a inceput ce a fost mai interesant, ala s-a oprit din filmare... Halal. Eu de-abia de atunci as fi filmat. Oricum, se pare ca a fost ceva serios. Pai cam asa a fost la noi in 13 Mai 2010. Un downburst extrem. Si sa stii ca la noi la Bucuresti au fost multe furtuni la fel de intense ca cea de la Slatina 2006, in perioada 1997-2003. Bad luck for you...

. Dar in ultimii ani, n-a mai fost nimik nici pe la noi. Cica pe 10 august 2004, a fost o ploaie nemaivazut de intensa in Bucuresti, dar doar local. Eu atunci eram la Gara de Nord. Acolo nefiind nimik deosbit. Probabil au fost zone din oras cu 3 l/min.! Cea mai intensa ploaie ever la Buc. a fost cea din dupa-amiaza zilei de 26 aprilie 1999, la o temp. de numai 14 grade. Timp de 10 minute a plouat inimaginabil de torential. Daca tinea o ora, Bucurestiul ar fi disparut de pe harta. Nu exagerez deloc. Cine isi aminteste ce a fost atunci, imi da dreptate!