forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Vin Mai 08, 2026 12:56 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 106 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Sâm Oct 04, 2014 10:08 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Neaceasca85 scrie:
La noi RDS-ul ce-i mai tempereaza pe porcii aia de la Orange, Vodafoame si Cosmotoaie, deveniti acum Telepom. Nelimitat national la 5 EUro lunar, minute si SMS, daca ai toate 3 serviciile fixe RDS si roaming gratis pe Vodafone, au dat lovitura cu Digi Mobil interzis in tara fictiva Belgravistan, numai ca eu din august stau pe cartela Vodafone, am pregatit terenul astfel dar nu pot trece la Digi Mobil pana nu fac succesiunea ca sa trec contractul de RDS pe numele meu.

As dori sa te rog ceva.
Poti sa postezi informatiile tale pe topicul tau ? Nu are nci o legatura cu ..... :idea:
Multumesc anticipat

Sus

Subiectul mesajului: Re: Ce am surprins pe unde am fost
MesajScris: Sâm Oct 04, 2014 11:05 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Azi sambata a trebuit sa facem un drum mai lung din cauza ca a mea sotie a trebuit sa mearga la un congres.
Locatia Yarnfield.
Neavand ce face cateva ore am zis sa plec la plimbare. Stiam de cateva zile de aceasta iesire asa ca am cautat ceva sa-mi treaca timpul.
Stafford Castle
Un castel din secolul 11. Este adevarat ca ruine. Cativa pereti. Asta am vazut la fata locului.
In schimb stiu sa le faca reclama.
Un animator imbracat in soldat din sec 11 ( sper ) a incercat sa faca fata catorva copii care au carat cu ei parintii.
Aer curat, distractie pentru cei mici.
Ruinele castelului sunt in reconstructie. Suprafata initiala 18 acrii. Ramas doar peretii din poze.
Sunt pregatiti si pentru cei care trebuie sa-si faca nevoile - nu in padure, parc sau strada. Si este lacrima in interior.
Posesorii de caini sunt obligati sa curete locul unde se c...... altfel amenda. Si este mare - nu c.....l ci amenda :lol:

Fişiere ataşate:
20141004_120720.jpg
20141004_120720.jpg [ 124.28 KiB | Vizualizat de 2495 ori ]
20141004_120508.jpg
20141004_120508.jpg [ 109.13 KiB | Vizualizat de 2495 ori ]
20141004_115950.jpg
20141004_115950.jpg [ 124.07 KiB | Vizualizat de 2495 ori ]
20141004_114807.jpg
20141004_114807.jpg [ 118.47 KiB | Vizualizat de 2495 ori ]
20141004_115844.jpg
20141004_115844.jpg [ 124.27 KiB | Vizualizat de 2495 ori ]
20141004_115238.jpg
20141004_115238.jpg [ 120.06 KiB | Vizualizat de 2495 ori ]
20141004_115110.jpg
20141004_115110.jpg [ 119.16 KiB | Vizualizat de 2495 ori ]
20141004_120613.jpg
20141004_120613.jpg [ 115.94 KiB | Vizualizat de 2495 ori ]
20141004_114720.jpg
20141004_114720.jpg [ 120.77 KiB | Vizualizat de 2495 ori ]
20141004_114526.jpg
20141004_114526.jpg [ 110.15 KiB | Vizualizat de 2495 ori ]

MesajScris: Sâm Oct 04, 2014 11:55 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

In ultima foto e masina ta cu nr de B ?

Sus

MesajScris: Dum Oct 05, 2014 9:17 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Da :D
In avatar sunt ambele. Cu Scenicul spre Europa si folosit aici la drumuri lungi. Diesel, 101 CP, 1466 cm, consum mic, rezervor 60, ~ 54 mil / galon, an productie 2007. Spre exemplu ultima iesire ieri sambata 380 mile.
Mai este si un Puntulica din 2001. Daca as fi mers ieri ar fi trebuit sa mai completez benzina din cauza ca nu ar fi ajuns capacitatea rezervorului. Benzina, 86 CP, 1242 cm, Rezervor 40 l, ~ 36 mil / galon. Cumparat in ianuarie 2011. Drumurile zilnice si weekend prin apropiere.

Sus

MesajScris: Dum Oct 05, 2014 11:52 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Deci conduci pe ambele parti... ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 06, 2014 1:21 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Anglia si India, singurele tari pe dos la conducere.

Sus

MesajScris: Lun Oct 06, 2014 8:06 am 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Tu pe care le stii pe toate !
sunt mult mai multe decat cele doua

Sus

MesajScris: Lun Oct 06, 2014 8:08 am 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

doodoo scrie:
Deci conduci pe ambele parti... ;)

Foarte usor :wink:
Sunt foarte bucuros cand intru in Franta din cauza cresterii vitezei la 130 km / h.
Aici max 112 km / h.

Sus

MesajScris: Lun Oct 06, 2014 8:12 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

dar in depasiri e mai periculos ;)

Sus

MesajScris: Lun Oct 06, 2014 2:41 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

O vorba. Daca vrei - poti.
oricum nu sunt genul vitezoman. Merg la limita maxima admisa unde se poate.
cu depasirile nu este greu. Obisnuinta :wink:
am carnet din 76. De la 16 ani. Luat in Polonia. Am condus destul.
si Istambul unde se spune ca este greu si in majoritatea tarilor din Europa.
aici nu mai am probleme cand trec la volan pe stanga sau pe dreapta.
prefer sa conduc Punto din cauza ca la Scenic am doar RCA-ul de la noi. Nu si CASCO.

Sus

MesajScris: Mar Oct 07, 2014 12:23 am 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

De unde am plecat ? Din RO. De ce ?
Daca cineva are timpul necesar sa citeasca niste randuri ......:
http://economie.hotnews.ro/stiri-teleco ... 13-ani.htm
Pe scurt :
Persoanele implicate în trafic de influenţă şi luare de mită în acest contract sunt Adrian Năstase, prim – ministru în perioada 2000 – 2004, Alexandru Bittner care intermedia plata mitelor către Adrian Năstase în acea perioadă, Remus Truică, şeful Cancelariei Primului – ministru în acea perioadă, Victor Ponta, şeful Corpului de Control al Premierului în acea perioadă,Ecaterina Andronescu – ministru al Educaţiei 2000 – 2004, Cristina Ghiţulică – şef de cabinet la Ecaterina Andronescu în perioada 2000 – 2004, Mihnea Costoiu - secretar general al ministerului în acea perioadă, Traian Ionescu – director în Ministerul Educaţiei, Valentin Cotârţă – director în cadrul Ministerului Educaţiei, Gheorghe Dinu – consilier al ministrului Ecaterina Andronescu, Mihai Tănăsescu – ministrul finanţelor la acea perioadă, Enache Jiru – secretar de stat în Ministerul Finanţelor, Dan Nica – ministru MCTI, precum şi miniştrii PD numiţi după Ecaterina Andronescu şi anume, Alexandru Athanasiu, Mircea Miclăuş(n.a Mircea Miclea ?) şi ulterior, Andrei Marga.

Firmele implicate de către Claudiu Florică în traficul de influenţă şi dare de mită şi persoanele respective sunt Dragoş Stan, patronul firmei Net Consulting, Thomas Heintschel, acesta fiind interpus a lui Dragoş Stan şi Claudiu Florică ca director în firmele Technet şi Profinet, Nicolae Culacov, Ştefan Blaer şi Ioan Blaer, acţionari ai firmei Omnitech, care se ocupau de relaţia cu Ministerul Finanţelor, Dinu Pescariu, patronul de la Tenis Club, vechi prieten al lui Claudiu Florică care aducea sumele de bani în numerar în ţară ce urmau să fie plătite ca mită, în numerar, precum şi Antonio Kapraras, patronul firmei Kapraras Consulting.
Alte persoane implicate în traficul de influenţă şi dare de mită, în acest contract, în colaborare cu Claudiu Florică sau în mod direct, protejându-şi propriile interese în acest contract, sunt Irina Socol, patronul firmei Siveco, Florin Ilia, director şi acţionar Siveco, Gheorghe Sadoveanu, angajatul Siveco care se ocupa de traficul de influenţă la nivelul primului – ministru,Ştefan Morcov, angajat Siveco şi manager project pe proiect, Mihai Pascadi – director general Compaq, Călin Tatomir – director adjunct Compaq România, Vadimir Aninoiu – director general IBM România, Mihai Guran – director vânzări IBM România, Gabi Marin – patron la Omnilogic, Radu Enache – director general HP România, Dan Roman – director S&T România, Bogdan Cocora S&T România, Florin Talpeş – patronul Softwin, Metodiu Mehmet – director vânzări Softwin, şi ulterior coacţionar cu Claudiu Florică într-una din firmele acestuia, toate aceste firme menţionate mai sus fiind implicate oficial în contractul cu Ministerul Educaţiei şi făcând fiecare la rândul său trafic de influenţă şi dare de mită pentru a-şi maximiza cota din contract şi a-şi proteja rămânerea lor în acest contract.

Un pic despre mine :roll:
Am lucrat si la S&T Romania ! Ce bine-mi pare ca am plecat :D Zicea Andrei la un moment dat ce bine eram platit. Da si Nu.

Am lucrat la sectia copiatoare din cadrul IIRUC. Din 1986 am fost detasati la Hotelul Bucuresti si lucram pentru Rank Xerox.
Lucram in laboratorul de electronica si la aproximativ doua luni eram translator de limba Polona pentru cursantii care veneau in RO la scolarizare. Dupa revolutie ( ianuarie 1990 ) seful nostru MC a pus o intrebare. Vrem sa mergem cu el si sa incercam sa lucram in particular ? TOTI am semnat hartiile de demisie de la IIRUC. A fost placut impresionat de gestul nostru. Nu se astepta la asa ceva. Chiat toti ? DA. Prima perioada a fost grea. Cateva luni am fost platiti din banii lui si a asociatului lui SA. Aveau casele gajate la banci. Cine nu risca nu castiga. In 1992 am fost mai multi dintre noi in Franta sa aducem Renault 5 pentru service. Am reusit in cateva luni sa luam majoritatea clientilor de copiatoare care se aflau in contract cu IIRUC-ul. Totul era perfect. Din 1994 pentru mine si altii dar care nu au deschis gura a inceput sa fie naspa. Erau cativa printre noi care incepusera sa faca cumparaturile sefilor, sa le care una alta, sa linga pe unde apucau ! Eu lucram la atelierul de electronica, mecanica. Si aici erau cativa care-si vedeau de interesul lor in detrimentul serviciului. Adica aveau facute firmulite si lucrau impreuna cu sefii cei mari fara a mai impartii dividentele cu totii asa cum am inceput. In 1997 am decis ca trebuie sa plec din gloata asta de lingai. Intre timp am aflat ca cei doi asociati nu mai sunt in RO. MC in Noua Zeelanda. SA in Franta. Se ocupa de cu totul altceva. In septembrie am plecat la ICL. A fost o firma de calculatoare cu sediul principal in Anglia. Intre timp aceasta firma a fost cumparata in 2001 de catre Fujitsu Services tot firma din Marea Britanie ( nu a avut legatura cu Fujitsu Siemens Computers cea cu mita de mai sus ). Si aici am observat ca unii se dadeau pe langa sefi. Cu ploconul. Directorul de la aceasta firma fusese directorul Rank Xerox. Chiar daca eram suparat de ce vedeam nu stiam unde sa merg pentru a-mi petrece timpul de lucru in liniste. Intre timp in 2003 aceasta firma a fost achizitionata per toata zona Europa de catre S&T AG. In RO s-a numit S&T Romania. Vezi mai sus bolduit cativa directori. Eram cei mai tari din zona Europa de Est. Directorul Fujitsu Services Romania a preferat sa nu mearga cu S&T-ul si a facut o firmulita. Inclusiv lui i-a placut sa fie gadilat putin de angajati.
Aici la S&T Romania aceeasi problema. Erau cativa care toata ziulica susoteau pe la usile sefilor. Am auzit ca au plecat cei doi directori scrisi mai sus cu litere bolduite.
NU AM MAI REZISTAT nici eu nici sotia mea. Si ea ar avea foarte multe de povestit :idea:. Pacat ca am pierdut atata timp. A fost sa zicem si din cauza baiatului care trebuia sa termine liceul in tara. Toti anii de scoala a lui a fost ajutat de catre sotia mea. Cat a putut ea. Eu poate mai putin cu scoala :wink:
Asa cum am mai scris suntem mandrii de el.
Ne pare rau ca nu am facut acest pas mai din timp.
SUNT FOARTE BUCUROS ca aici in UK nu exista asa ceva - linguseli, barfe pe la usi. Aici se munceste.
Poate ca sunt barfiti un pic asiaticii :idea: sau luati la misto.
Nu-mi pare bine ca am plecat din RO dar prefer aici decat cu problemele din tara ( cateva sectoare din Bucuresti nu au avut apa calda, te duci undeva la un ghiseu iar functionara mananca sau casca, esti tratat cu curul in majoritatea cazurilor, nervi, injuraturi in trafic, ........ multe...... )
De cand suntem aici am strans de mai mult de cinci ori fata de cat am fi agonisit stand in RO. Calcul facut la trei ani. Asta a implicat si sustinerea baiatului in facultate ( camin, hrana, bani buzunar ).
Nu alearga cainii aici cu covrigi in coada :idea:

Nu am vrut sa deschid alt topic. Poate ca ar fi trebuit sa scriu la " salut, cine sunt " dar merge si aici.
Daca am scris ceva gresit, sorry este ora 22:25 iar la 05:30 suna ceasul :!:

Sus

MesajScris: Mie Oct 08, 2014 10:43 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Cati oameni implicati in spagile alea, incredibil.
Eu am citit tot, mi-a facut placere.

Sus

MesajScris: Mie Oct 08, 2014 10:44 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

like...omul stie mai multe, dar ce sens ar avea sa scuipe tot...ca tot degeaba e :(

Sus

MesajScris: Mie Oct 08, 2014 11:41 am 
E un meşter priceput Mihăiţă al nostru, ţin minte de pe vremea când se îndeletniciea cu farfurioare albe din plastic pt senzorul termo-higro.

Sus

MesajScris: Joi Oct 09, 2014 7:56 am 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Andrei87 scrie:
Cati oameni implicati in spagile alea, incredibil.
Eu am citit tot, mi-a facut placere.

Si eu citesc seara cand am timp de prin ziare si-mi aduc aminte de unele, altele.
Sunt multe, multe, ....

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 106 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]