Am vandut Scenicul cumparat in 2007. La Administratia Financiara a sectorului 2 au fost facute actele.
Ajuns la sediu la 07:50. Se deschidea la 08:30 dar erau deja ~ 35 persoane la coada.
Am luat bon de ordine si astept. Acte necesare : 5 ( cinci ) exemplare identice + un altul diferit. De ce 5 ? Nu se stie. Semnatura in nenumarate locuri. Noroc ca sunt pravalii langa acea sectie care le pot tipari la masina de scris. Nu conteaza pretul ca este ieftin.
Cumparatorul a sosit in jurul orei 09:35. Intarzierea a fost din cauza bancilor care nu deschideau inainte de ora 9. Nu aveam nevoie de lei.
Am luat un alt bon de ordine. Sotia cumparatorului a semnat ce a crezut ca trebuie semnat si a plecat la job eu ramanand cu sotul ei pentru a termina actele.
Ajungand la ghiseu stupoare ! Uitase sa semneze undeva. Persoana de la ghiseu a spus ca trebuie sa fie toate semnaturile la fel. Da fuga ( eu conducand inca masina propritatea mea ) la jobul sotiei. A semnat si am revenit la sediul Adiministratiei. Alt bon de ordine. La ora 2:45 PM am terminat vanzolalea.
Masina a fost vanduta din cauza ca sotia mea nu putea sa conduca cu volanul pe stanga invers fata de normalul din UK.
Pentru mine nu este o problema decat daca ar fi volanul pe mijloc

Am cumparat anul trecut Citroen C3 Picasso 2014. Am fost la vanzator. A semnat sotia mea 3 ( trei ) documente, a platit cu cardul si am plecat. Dupa doua saptamani acasa a sosit cartea masinii ( adresa de resedinta, numele ei, tot ).
Se poate si in RO ? Nu cred ca se poate pana nu se schimba mentalitatea multora. Mult prea multe ghisee, angajati care nu-si vad de treaba sau care au in fisa postului - JOB de a sta si a nu face nimic !
Am avut tot zilele in care am stat in Bucuresti si o intalnire la un notar. Totul a decurs perfect din cauza ca este particular si a fost planificat cu cateva zile inainte cu mailuri in prealabil. Acte semnate ca la carte, banii intrati in cont in doua zile. Deci se poate, nu ?