Eu nu l-am instalat deocamdata la mine, din comoditate bineinteles.Asta mi-a fost impresia care mi-a lasat-o la primul contact cu el si exista totusi posibilitatea sa ma fi lasat dus de val

Zic asta pentru ca nu stiu cum se comporta in randare, editare foto/video.
Pe un site care au facut review baietii zic asa:
-On the right hardware, it's sleek, fast and fun
-Huge security improvements
-Better battery life, faster boot
-Great for touch
Dispare insa start menu, dar nu mai e nevoie de el, poti accesa programele si din interfata aia Modern UI.Interfata nu e asa de annoying precum pare la prima vedere, poti sa o customizezi cum vrei.Poti alege insa fara regret windows 7, un "windows cu experienta " deja, diferenta in toate punctele de vedere fata de windows Xp e uriasa, .Il folosesc de 1 an jumate si nu am nici un argument contra in ceea ce il priveste.Eu zic sa treci intai pe windows 7, sa il tii o perioada pentru a-l testa temeinic, apoi poti incerca windows 8 sa vezi eventuale imporements si daca ti s-ar potrivi mai bine

Foarte bun Seagate, am unul in pc de 500GB din mai 2007 si a mers pana acum foarte bine.Daca poti sa iti iei macar un SSD de 60 GB(faci un efort de undeva, eu stiu, amani achizitia pentru a mai strange bani) pentru windows si aplicatii, conteaza enorm, mai ales pentru tine care esti cu editarile.Efectiv sistemul nu mai asteapta dupa HDD, care la ora actuala este cea mai lenta componenta.HDD e foarte bun pentru stocare masiva de date datorita raportului pret/byte si automat e indispensabil . SSD-urile de capacitate mare dupa cum se stie inca sunt prohibitive datorita pretului

Un OCZ Vertex 3 Series 240GB SATA-III 2.5 inch spre exemplu e 1.096,96 RON

Un Corsair Force GT SSD 60GB SATA-III 2.5 inch e 354,47 RON, dar merita fiecare rubla.E ca un ecou radar peste 70 dBZ

Merci. 11 mil, cine stie, poate fac un efort daca zici ca pe partea de editare foto/video ar face o diferenta enorma fata de HDD. Dar asta ar duce pretul pentru sistem pana spre 25 mil, aproape l-ar dubla. Nu stiu daca s-ar renta, la nivelul meu.
Ce zici, configuratia asta ar merge? Ma gandesc sa upgradez peste vreo 2 ani asa.