forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 4:43 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Joi Mai 09, 2013 6:28 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Roberta 93 scrie:
In realitate esti altfel

Dar de unde stii cum e Nea in realitate? :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Joi Mai 09, 2013 6:29 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Neaceasca85 scrie:
http://atelier.liternet.ro/articol/6585/Mihaela-Miroiu-Robert-Serban-Alexandru-Ofrim/Sexul-in-comunism.html

:twisted: :twisted: :twisted: Era nasol indiferent de ce preferai sa faci in materie de sex. Numai la noi Ceasca a reglementat legal viata intima sa nu fie folosita la altceva decat la cat mai multi plozi cu putinta. La vecinii nostri era liber la prezervative, ca si programul la TV mult mai bun de altfel.

Am citit, insa ceea ce-mi doream sa fie semnat de o femeie era semnat de un barbat si invers...

Sus

MesajScris: Joi Mai 09, 2013 6:46 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Andrei87 scrie:
Roberta 93 scrie:
In realitate esti altfel

Dar de unde stii cum e Nea in realitate? :lol:

Tot din felul cum vorbeste, i-am cantarit fiecare cuvintel.
E destul de sensibil, dar inca nu a dat nas-in-nas cu greutatile vietii, altfel ar fi fost mult mai rezervat in unele momente, de cand tot discutam pe aici, nu de ieri-de-azi...
Nu a putut intelege unele lucruri, si mi-am pus intrebarea firesaca.."de ce?"
De aceea, fiindca nu s-a lovit inca de greutati majore.
Cauta sa rezolve cat mai simplu posibil orice hop si sa scape de el.
Poate spune daca e adevarat sau nu.
Ca si mine, greu isi va schimba stilul de viata cu care ne-am obisnuit fiecare, desi fiecare din noi viseaza cu ochii deschisi.
Chiar si cea mai draguta fata daca i-ar bate la usa, s-ar comporta ca si mine aproape.
Ar insira tot felul de scuze, si nici el nu ar sti adevaratul motiv al refuzului...
Totusi, eu sunt mult mai speriata de viata decat el si voi iesi cat mai repede din situatia asta.
Deja am plan bine stabilit, il rumeg de 243714 ori inainte insa...dar cu viteza de 56323 cadre pe secunda...(am glumit putin)
Imi e teama sa nu aiba un soc cand si daca va considera ca "a pierdut timp"...

Sus

MesajScris: Vin Mai 10, 2013 8:34 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

neaceasca = bubble boy ??? asta e intrebarea !!!!

Sus

MesajScris: Vin Mai 10, 2013 2:49 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

bubble boy? are vreo legatura cu filmul?

Sus

MesajScris: Vin Mai 10, 2013 9:59 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Nu e nici asa. Pacat ca ma starnge timpul cu usa rau de tot...
As mai spune cate ceva...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 10, 2013 11:47 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

What the f*uck is bubble boy? Goagal numai filmul mi-l arata.

Foarte tare Tudor Gheorghe la Ciutacu pe Raitaru TV aseara, cica nu mai vrea un taran ca in anii '30 ci tarani frumos mirositori care sa te intampine cu aer conditionat si ceai cu gheata. :lol: Vrea sa existe aer conditionat si in casele de la tara, neaparat, tare rau. :P

Deci am in comun cu marele rapsod AC-ul si inca ceva despre care canta ca sa se joace cu ele ca cu lubenitele, :lol: ma rog, faza cu trosnitul ca o aluna mai putin agreabila. :roll:

Sus

MesajScris: Sâm Mai 11, 2013 12:41 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:

Foarte tare Tudor Gheorghe la Ciutacu pe Raitaru TV aseara, cica nu mai vrea un taran ca in anii '30 ci tarani frumos mirositori care sa te intampine cu aer conditionat si ceai cu gheata. :lol: Vrea sa existe aer conditionat si in casele de la tara, neaparat, tare rau. :P

Da, Tudor Gheorghe e foarte tare. Normal ca asa ar trebui sa fie taranii, cand intri intr-o casa dintr-o zona rurala din Franta, Spania sau alte tari vestice cu siguranta nu o sa gaseseti pereti crapati, miros de balegar sau oameni nespalati. Intr-un fel avea dreptate si Basescu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mai 11, 2013 1:38 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Cand vin la oras pe la posta mori de cat de urat miros. E un miros specific de taran, de la gaini, de la porci, cand bunica ma imbraca diminetile de dinainte de 8-10 ani gura ii mirosea a ceapa si mainile a balega/ganieti. Nu stiu ei ce sunt apa si deodorantul, nici bani de ele nu au, se imparfuteaza doar la ocazii speciale, in rest slinosi.

Bunica avea miros de mucegai in casa, il simteam doar cand intram prima oara intr-o vacanta acolo, dupa aia ma obisnuiam.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 14, 2013 12:31 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

gogulica, iceage, Mike60 si altii care stau la Bucale la bloace, ia uite ce idee cretina au astia, bah prostilor, Ceausescu nu a prevazut cuptoarele de beton cu AC centralizat ca in hotelurile All Inclusive: :lol:

http://www.realitatea.net/fara-aparate- ... 79468.html

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 16, 2013 3:41 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Alessia s-a gandit sa scoata melodia Ploua acum in perioada de seceta. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Mai 16, 2013 9:47 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Da, a cantat-o la noi duminica seara cu ocazia zilelor orasulului.A venit si cu 2 dansatoare bune :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 16, 2013 1:44 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pai daca Alessia nu are(tipic unei blonde), macar dansatoarele sa aibe. :twisted:

Boro na sou po (na suge-o) in octombrie 2010, Find me ale ale in aprilie 2011, cele 2 piese precedente ploii de acum. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Mai 16, 2013 2:55 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

[quote="Neaceasca85"]
Ok se interzice. Ce fac cei care au deja montata instalatia de climatizare ? Ce fac cei care nu au cum sa-si monteze pe spatele cladirii din cauza distantei ? Tubulatura are o limita de aprox 12m.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 17, 2013 2:12 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Neuronul scrantit oprescian. E un calduros notoriu pe Softpedia care a zis neuronul oprescian, are 42 de ani, si desi e fumator inrait uraste caldura, tine AC-ul mereu la maxim, sta tuns 0 vara si 1 iarna, in anii '80 cand nu avea nici AC si nici ventilator de camera umplea cada cu apa rece si citea acolo. :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]