forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 1:47 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 16, 2013 2:23 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Cea mai veche amintire pe care o am e una cand ma uitam afara din patut pe usa deschisa, si baticul rosu al bunicii flutura in vant alaturi de alte rufe de pe sarma. Urmate apoi de Revolutia de la TV, arderea picioarelor in ciorba si viscolul din 1991.

Cand m-am ars eu in ciorba aia, o vecina a fost muscata rau de picioare de cainele familiei, impuscat apoi, cand am reinceput sa merg mi-a aratat ranile, avea o gaura in pulpa mare. :roll:

Era dotata aia, dar muult mai mare decat mine, a facut nunta prin 2003 si o baba de pe santz a zis "Bah da are ala femeie, cu tatele cat ugerele de la vaca". :lol:

La gradinita am fost doar de 2-3 ori, bunica m-a luat odata pe ploaie cu umbrela inflorata. Fugeam de la gradi si furam jucarii de acolo, mama a dat ordin sa nu ma mai duc. Dar de asta clasele I si a II-a au fost foarte dure.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Dum Iun 16, 2013 11:46 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Un banc...Apropo de aia cu ugere mari...
''Bunica, ma lasi si pe mine sa ma joc cu tatele matale?"
"Da, dar sa nu iesi cu ele din curte!"

Ultima oară modificat de Roberta 93 pe Dum Iun 16, 2013 11:50 am, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Dum Iun 16, 2013 11:48 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Cea mai veche amintire a mea...chiar nu stiu ce varsta aveam.
Stiu ca eram introdusa intr-un fel de tub si eram ingrozita, ma uitam la mama si o vedeam disparand din raza vizuala. Probabil la tomograf...nu stiu...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 16, 2013 11:56 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ma dadeam in s-a tiribombe cu placere pe la 7-10 ani, nu-mi era frica sau rau, ema-ema si-a varsat matzele cand s-a dat in Extreme Spinner, si zicea, daca era furtuna pe 30 mai 2009 nu ma mai dadeam in Extreme Spinner si sa-mi fie rau. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Chestii Tehnice
MesajScris: Dum Iun 16, 2013 11:58 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Cum la birou aveam asa, pe D-Link DIR 615:

- port 1-DVR
- port 2- PC vanzatoare
- port 3- laptopul fratelui, Asus fara wireless
- port 4- PC contabila
- cablul nr. 5, laptopul meu cand lucrez unde nu am semnal de la Wi-Fi?

Am luat vechiul D-Link DI-604 din anul 2006, luat si folosit 3 luni pe RDS Cable Link tot aici, si l-am pus pe post de switch, adica:

- iesire LAN 3 DIR-615, intrare LAN 1 DI-604, iesire pe LAN 2 DI-604 laptop fratele si LAN 3 DI-604 laptopul meu, pe partea de switching viteza nu este afectata deloc, probabil pe routare WAN/LAN DI-604 nu ar sti mai sus de 50 mbps. Dar laptopul fratelui nu suie mai sus de 30-40-50 mbps, e praf, incarca Windows in 5 minute. Nici pingul nu creste, ramane 0.

Schema asta ar fi mers si cu Speed Touch, dar avand in vedere problemele de alimentare electrica pe care le are acesta, nici ca switch nu merita, aruncat la gunoi, facut bucati.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 04, 2013 2:06 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Cred ca lui Andrei87 i-a crapat de tot culcalatorul. :lol:

Asa zice Rontzy, nepoata lui Badea, eu zic ca isi merita numele de calculator unitatile de tip standing tower-verticale, culcalatoare sunt alea mai vechi care stau culcate si cu monitorul pe ele. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Iul 04, 2013 7:43 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Si-a bagat nepoata pe teava botosul?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 04, 2013 2:06 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pai e botos? El de fel povesteste intamplari personale si normal ca a zis de nepoata-sa Ana poreclita Rontzy, deci o fi dintoasa, am vazut-o la Gadea, blonda creata cu ochi albastri, inteligenta pentru varsta ei, in mod sigur asta aprecia Mirciulica.

Alexandra Stan lasata handicapata de cretinul ala de impresar si iubit totodata, Mister Saxo Beat (bataie :lol: ), i-a cam compromis cariera muzicala, ar cam fi inlocuita de Kaiia ce canta in iulie 2012 Crazy Love cu Manilla Maniacs, jumatate ucraineanca, jumatate moldoveanca dar tot blonda, si cu sani inexistenti, nu mici ca Stan. :lol:

http://www.click.ro/vedete/romanesti/Al ... 35714.html

Unii ziceau Gigi, pregateste-i patul de sus lui Prodan. :twisted:

Sus

MesajScris: Joi Iul 04, 2013 2:27 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Pai aia de ce s-a mai plans in presa daca nu a facut plangere oficiala?
Chiar nu inteleg. Dar nimeni nu a intrebat-o de ce a incasat-o. Asta era intrebarea fireasca din moment ce nu mergi mai departe cu plangerile. Deci m-a batut, v-am spus, dar ramane "intre noi"...
OK, dar de ce te-a batut atunci?
Nu tin partea agresorului, dar daca nu merg mai departe cu plangerea, cumva eu il acopar, nu?
Daca il acopar nu mai spun la nimeni, spun ca m-am accidentat cumva si gata.

Eu asta am inteles. Tam-tam aiurea, fara finalitate.

Am auzit o singura data o piesa in care spunea ca asta batuta si inca una cu sani mici "nu aduc nici bulina" cand apar. Deci cat s-ar dezbraca, copiii se pot uita. :cry:

pai uita-te la el din profil. este, la propriu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 04, 2013 5:13 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Unde dracu o fi si supercell? :? Ultima oara aseara la 22:23, nici macar 22:22 sa fie frumos, dar oricum scrie cu AM si PM.

Sus

MesajScris: Joi Iul 04, 2013 8:59 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

A, mi-am adus aminte. Alexandra si Corina nu pot aduce bulina. Ceva de genul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 04, 2013 11:31 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

N-am auzit-o niciodata, nu s-a difuzat la TV. O fi fost Corina Ciorba, A Ta Balbaita in august 2012 si Pernili Moi feat Pacha Weed Man in martie 2013? Aia nu are sani mici, ci 0 barat. :twisted: Cu toate astea, a facut cineva un copil cu ea. :lol:

Iar acesta a supt sigur, pentru ca (din pacate) marimea nu conteaza la lactatie, conteaza doar hormonul numit prolactina, cea care are ghinionul de a nu avea lapte poate fi cu sau fara tate, am un exemplu cu sani mari si lapte din parti dar si unul (vecina) de nema ambele, piept de barbat si lapte 0, 2 stropi doar, la ambii copii. :twisted:

Andrei si supercell zici ca sunt plecati amandoi in acelasi loc, damn, daca nici Roberta nu mai posta chiar era naspa aici. Eu din 2011 nu mai intrerup mai mult de 12 ore postarile, pana atunci nu luam laptopul cu mine la mare si eram absent 7 zile, de atunci am contract cum mi-a zis vecinul. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 05, 2013 5:42 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Inteleg ca lui Andrei i s-ar fi dus de tot PC-ul, trebuie sa intre in rabla pentru calculatoare, dar supercell cred ca a plecat intr-o excursie mai lunga, poate la mare, cum nu a avut in ultimii ani, a naibii coincidenta cu Andrei de parca sunt 2 becuri legate in serie. :lol:

Sus

MesajScris: Vin Iul 05, 2013 6:00 pm 
Si ti-e dor de ei, ca vad ca tot le mentionezi lipsa ?!
Poate au si ei problemele lor, ca doar nu au contract nonstop cu cu forumul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 05, 2013 6:15 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Sa dispara unul e cum e, dar 2 dintr-o data se simte, suntem o mana de oameni aici si lipsa se simte.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]