Andrei87 scrie:
Esti meserias, te pricepi la de toate.

Esti platit "extra" pentru asta totusi?
Din pacate NU. in martie / aprilie pot sa cer marire care inseamna 0.5£ / h. Ultima data cand au crescut si taxele si in final am ramas cu mai putin
Am pus semnul de mai sus ca nu pot sa fiu suparat.
Astea sunt datele problemei si nu se pot modifica. Legislatia.
Din cauza asta am fost angajat. La anisorii mei doar niste cunostinte tehnice largi au sarit in ajutorul meu.
Instalatii sanitare, electrica, mecanica, tamplarie, vopsitorie ( aparate electrice, pereti, lemn ), zidarie minimala, golit si curatat bazinele cu substane acide, schimbat filtre de carbon, schimbat filtre de aer, ajutor dat chimistului cand are nevoie de a tranfera lichide, electronica PUTIN

si cate o data curat prin curte din cauza frunzelor
Cert este ca se apeleaza la mine in majoritatea cazurilor din cauza ca nu stau sa citesc in carti cum se procedeaza precum fac ei. Adica nu prea au creieras care sa rumege ceva inteligent.
Jobul se numeste " General Maintenance "
Nu ascund - 1267.5£. Raman cu 1108.42£. Tinand cont ca nu sunt singur adica si sotia mea lucreaza sunt multumit de cat primesc.
Un pret care se pare de neconceput fiind in RO. Pretul convorbirilor mele cu RO este de 1p ( 0.01£ ) / min

Nu cred ca nici o data Vod, Orange sau alta retea ar putea taxa la valoarea asta.
VOICE 40725413xxx 27/09/2014 07:48:19 0:38:43 0.3900
VOICE 40729509xxx 26/09/2014 18:59:02 0:11:00 0.1100
Comentarii ....... ?