Neahhh, never, ever, are vremea in sange, e tot acasa la Constanta, facultatea incepea in octombrie, dar a terminat-o, s-o inscrie la masterat acuma, oricum ramane in Cluj asa ca nu isi baga net la Constanta.

"Baliverne"- corect se spune ca oamenii de pe acest forum se impart in 2 categorii:
1. Pasionati mai mult de statii meteo si statisticieni reci, un fel de contabili: exemple:Eugen, Mike, catalin
2. Romantici ai fenomenelor meteo si buni povestitori ai impresiilor personale create de acestea, sau scriitorii de baliverne

cum zice Eugen: exemple: Neaceasca, Andrei, ema, gogulica. As mai adauga doritori de storm-chase-uri: Catalyn, Andrei, CrazyFrog si chiar ema. Oricum, fiecare are nuantele sale personale, dar pentru toti vremea este parte din viata lor.
Iceage sau CrazyFrog sunt undeva intre si intre aceste 2 categorii.

Eu tin sa spun ca nu ma atrag deloc statiile meteo personale sau statisticile complexe, doar recordurile de temperatura, fenomene sau precipitatii. Citesc mai fugitiv "contabilitatea" facuta de catalin sau Eugen, am urat matematica de cand ma stiu, liceul l-am facut la profil uman, unde intr-a 11-1 si a 12-a n-am mai avut deloc fizica si chimie. N-am rezolvat niciodata vreo problema de geometrie, economie, fizica si chimie neindrumat de un profesor.