forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Apr 29, 2026 4:22 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Dum Aug 01, 2010 6:30 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Repet.
Acel server este Home-Made ( magazin ) nu de firma.
Crezi ca nu puteau sa puna " apa :wink: " si in serverele care functioneza 24/24/365 :?:
Ele se numesc SAS si au radiatorul lor care este suficient. Fiind mai inalte decat cele normale de 2.5" si avand alt conector nu se pot folosi pentru Home.
http://www.tomshardware.com/reviews/sas ... ,1702.html

Din punct de vedere temperatura
Operating 5° C to 55° C
Non-operating -40° C to 70° C
Nu te obliga nimeni sa mergi pe varianta de 5*C. Daca pui mana pe el la 42/44 grade te frige dar el lucreaza bine merci pana mai sus.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 03, 2010 6:25 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Andrei87 a plecat la Constanta pentru cel putin 2 saptamani. Se va simti lipsa lui de pe forum cu siguranta, dar reversul medaliei este ca atunci cand va reveni nu va avea prea mult de citit. :lol: Insa eu dupa numai 4 zile de absenta vai de capul meu ce am putut gasi aseara la revenire, forumul a fost mai activ ca oricand din cauza caniculei rusesti si a discutiei privind manevrele imbecile ale Anemelului Comunist Roman, va spun sincer ca aseara m-am chinuit 4 ore cu multe pauze lungi sa termin de citit numai Meteorologie.ro si tot n-am terminat de obosit ce eram :x abia astazi cetit-am si ultimul topic care mi-a scapat aseara si trecut-am si la Softpedia, pe care aproape ca am terminat in 2 ore tot ce ma interesa, CNA-ul cred ca il las pe maine. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 02, 2010 1:02 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ce coincidenta, Andrei87 si ema reaparuti amandoi in acelasi timp pe forum, unul de la Constantzia, alta de la Booshteni. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 05, 2010 3:05 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Hmmm, se pare ca astia doi tot plecati "e", daca nu cumva Andrei se chinuie sa citeasca tot ce a pierdut, dar nu vad deloc 2 invizibili. :)

Sus

MesajScris: Dum Sep 05, 2010 2:07 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Unul fiind " Neaceasca85 " iar al doilea Andrei. Asa faci calculul ?
:D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 05, 2010 2:26 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Da, dar mai e si babi invizibil, care intra mai rar, Andrei cand intra intra des. :D

Sus

MesajScris: Dum Sep 05, 2010 3:21 pm 
s-o fi plictisit şi Andrei de baliverne şi şi-o fi găsit alte pasiuni mai interesante, maratonul urmăririlor după femei frumoase sau cine ştie... :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 05, 2010 4:02 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Neahhh, never, ever, are vremea in sange, e tot acasa la Constanta, facultatea incepea in octombrie, dar a terminat-o, s-o inscrie la masterat acuma, oricum ramane in Cluj asa ca nu isi baga net la Constanta. :mrgreen:

"Baliverne"- corect se spune ca oamenii de pe acest forum se impart in 2 categorii:
1. Pasionati mai mult de statii meteo si statisticieni reci, un fel de contabili: exemple:Eugen, Mike, catalin
2. Romantici ai fenomenelor meteo si buni povestitori ai impresiilor personale create de acestea, sau scriitorii de baliverne :lol: cum zice Eugen: exemple: Neaceasca, Andrei, ema, gogulica. As mai adauga doritori de storm-chase-uri: Catalyn, Andrei, CrazyFrog si chiar ema. Oricum, fiecare are nuantele sale personale, dar pentru toti vremea este parte din viata lor. :)

Iceage sau CrazyFrog sunt undeva intre si intre aceste 2 categorii. :lol: Eu tin sa spun ca nu ma atrag deloc statiile meteo personale sau statisticile complexe, doar recordurile de temperatura, fenomene sau precipitatii. Citesc mai fugitiv "contabilitatea" facuta de catalin sau Eugen, am urat matematica de cand ma stiu, liceul l-am facut la profil uman, unde intr-a 11-1 si a 12-a n-am mai avut deloc fizica si chimie. N-am rezolvat niciodata vreo problema de geometrie, economie, fizica si chimie neindrumat de un profesor.

Sus

MesajScris: Dum Sep 05, 2010 5:13 pm 
destul de corectă analiza ta, aşa e...
eu recunosc că am găsit o pasiune în a analiza şi compara date, performanţe, flecuşteţe din astea, nu prea le am cu naratul romantico-meteorologic
urmăresc fenomenele cu multă curiozitate şi mereu mă entuziasmez când aflu ceva nou
altfel m-aş plictisi doar să redau impresii de vacanţă...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 05, 2010 5:25 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

E loc sub soare si sub nori pentru toti :lol: numai ca cei mai bucurosi sa gaseasca acest forum au fost romanticii meteorologici, pentru ca au cunoscut si pe altii la fel sau aproape la fel ca ei, necrezand ca mai exista, si au mai scapat de "stigmatul" de nebuni sau ciudati pe care i le-au dat cei din jurul lor. :D

Sus

MesajScris: Lun Sep 06, 2010 8:13 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

dar eu ? :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 06, 2010 11:26 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Statistician, nu prea iubitor de fenomene extreme, iti doresti furtuna vara doar ca sa scapi de canicula, :mrgreen: dar in rest, cum zicea Andrei, vrei cer senin si 25 de grade, fara vant. :lol:

Sus

MesajScris: Lun Sep 06, 2010 12:30 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

domle, esti mare psiholog :!: ...creka ti-ai gresit meseria sau ai ales calea mi usoara in viata :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Mar Sep 07, 2010 11:34 pm 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

Neaceasca85 scrie:
E loc sub soare si sub nori pentru toti :lol: numai ca cei mai bucurosi sa gaseasca acest forum au fost romanticii meteorologici, pentru ca au cunoscut si pe altii la fel sau aproape la fel ca ei, necrezand ca mai exista, si au mai scapat de "stigmatul" de nebuni sau ciudati pe care i le-au dat cei din jurul lor. :D

De eticheta de ciudat nu scapi asa usor. Si eu m-am bucurat cand am gasit un colectiv de "furtunisti" de la noi. Dar in afara de grup, te impaci cu ideea ca unii considera pasiunea asta o ciudatenie, si pe tine un ciudat. Tot ce poti face e sa nu lasi asta sa te inhibe.
Bine, nu-i dracu' chiar asa de negru. Prin tara sunt multi care filmeaza si pozeaza furtuni, dar nu i-a pus nimeni laolalta. Exista si reactii pozitive.

Sus

MesajScris: Mie Sep 08, 2010 12:38 am 
până la urmă dacă găseşti o plăcere în ceea ce faci merită să continui, indiferent ce părere au unii şi alţii, dacă nu, o laşi baltă şi te apuci de altceva...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]