forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Iun 10, 2026 12:35 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Vin Feb 24, 2012 4:02 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

..Am 81 de ani...parca asa incepe o reclama...si locuiesc la Rosia Montana :mrgreen:
Cred ca supercell ii asteapta pe cei de la COAL CORPORATION..

Sus

MesajScris: Vin Feb 24, 2012 8:19 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Andrei87 scrie:
supercell scrie:
Sa va arat niste filmulete cu catunul Bumbesti si plaiurile mioritice facute de niste necunoscuti. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=X39ubCiMuyU
http://www.youtube.com/watch?v=oQ6PScoOFvQ
http://www.youtube.com/watch?v=ZB0-CGd9fZE
Coincidenta face ca ele sa fie filmate inainte de o furtuna,niste nori bestiali in background,asa cum imi place mie ca un storm addict ce sunt :lol: Nebun dupa fenomene extreme si nu altceva :twisted:

Totusi o nedumerire, am inteles ca ai 24 de ani, ce faci in Bumbesti-Jiu la varsta asta? 8O

Buna intrebare sa stii.Este Targu-jiu foarte aproape si mai sunt locuri de munca alea care sunt,ca de nu n-ar mai prea avea cum sa existe orasul.Mai este uzina de armament care mai are vreo 1000 de angajati U.M.Sadu plus un parc industrial,deci nu cine stie ce.Zona e superba datorita amplasamentulu in zona montana si buna la furtuni :lol: ,da ca economie sta nasol.

Sus

MesajScris: Vin Feb 24, 2012 8:26 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

mircead scrie:
..Am 81 de ani...parca asa incepe o reclama...si locuiesc la Rosia Montana :mrgreen:
Cred ca supercell ii asteapta pe cei de la COAL CORPORATION..

Te astept pe tine sa investesti tu in locuri de munca ca tot iei la misto treaba,parca tu ai locui in New York,Ba mai degraba nici nu ai localitatea pusa.Da trebuie sa mai existe si de astia de ai ca tine care nu se simt bine daca nu comenteaza.Ia exemplu de la Andrei care stie sa puna frumos problema fara sa faca omu sa se simta prost.Dar nu ma iau cu tine pe chestii de astea ca nu-si au rostul si vad ca nu am cu cine.N-am nimic cu tine,de azi incolo poti sa zici ce vrei la adresa mea,putin ma intereseaza.E chestie de caracter la o adica..

Sus

MesajScris: Vin Feb 24, 2012 9:08 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Mircea sta in Green City la periferia de sud a Bucurestiului. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 25, 2012 4:07 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Mircea este un commuter tipic bucurestean pe stil londonez. :mrgreen:

In 2001 a fost faza cu Becali si cioroiul, am revazut-o in 2010 la Carcotasii-Primii 10 ani; era vorba de Malonga Parfait sau ceva de genul cu o emisiune de caterinca fotbalistica pe PRO TV, imi sta pe degete numele ei dar totusi imi scapa. :lol: Fotbal la MAXX, daca nu gresesc.

Nu-mi imaginam ca oierul era patron la Steaua si atunci, eu am auzit prima data de el in 2003 la cat de putin sunt interesat de fotbal.

Necunoscutii lui supercell (e noapte deci pot urmari video :lol: ) numai de nori nu erau interesati. :lol: Al treilea filmulet are cei mai faini nori, 30 mai 2010 inainte de canicula din iunie 2010 si furtunile de pe 16 iunie.

Acea canicula m-a convins ca fara inca un AC la mine in dormitor (pe langa cel de pe hol) nu se mai poate. :)

Prima data credeam ca asculta Kiss Kiss in the Mix (104,1 FM acolo) in acea masina ca erau mix-uri cu melodii fix din acele timpuri, dar fiind fara jingle-uri si reclame si sarind CD-ul la gropi era clar ca nu.

Sus

MesajScris: Sâm Feb 25, 2012 12:02 pm 
Criticati,asta e,nu tin partea nimanui,eu sunt de partea unui partid ecologist,prea mica si marunta ca sa am un cuvant de spus acum.Trebuie sa invat multe si mi-e teama sa nu fie totul in zadar.Macar atata lucru vad si eu ca ddpp e roman,ca si Vadim dealtfel,dd are limbaj adecvat fata de Vadim,si totusi 20% mi se pare putin,cred ca de fapt are muult mai mult.Sondajele il dezavantajeaza,dd are de partea lui oamenii cei mai amarati,atat de amarati incat nici sondajele nu ajung in mizeria in care traiesc.Ceilalti sunt patati ca dalmatienii.S-au manjit cu petrol,cu orice.Criza.Pai daca nu mai avem nimic al nostru,de unde?Azi sunt la mitingul anti-ACTA. Veniti daca puteti.Voce nu mai am,fluier si vuvuzele am.Si inima.

Sus

MesajScris: Sâm Feb 25, 2012 12:07 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Erau prosti de baune aia care au filmat,naiba daca stiau ca urca filmuletele pe youtube sa fi folosit un vocabular mai decent si vorbeau apoi intre ei cum vroiau,da poftim cultura :lol: S-a nimerit sa mai traga din gresala si norii aia pe cadru care imi aduc aminte ca in acea seara au adus cantitati de apa foarte mari si portiuni din celebrul drum european cu gropi(probabil ca mai prost de asa nu stiu daca exista in tara) a fost inundat si defileul a fost inchis cateva ore datorita suvoaielor de pe versanti.Apoi a urmat canicula ca tot ai mentionat tu,n-o sa o uit curand pentru ca datorita ploilor cazute inainte a fost o umiditate atat de mare in aer incat la orele pranzului abia puteai sa respiri.Iunie 2010 a fost una din cele mai bune luni cu furtuni din zona mea de cand ma stiu Sa nu uit si de iunie 2009 si sa adaug daca tot enumar si ultima decada a lui iulie 2011.Per ansamblu,sezonul convectiv 2011 cel putin la mine in gj n-a impresionat.

Ultima oară modificat de supercell pe Sâm Feb 25, 2012 12:25 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

MesajScris: Sâm Feb 25, 2012 12:13 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Roberta scrie:
Criticati,asta e,nu tin partea nimanui,eu sunt de partea unui partid ecologist,prea mica si marunta ca sa am un cuvant de spus acum.Trebuie sa invat multe si mi-e teama sa nu fie totul in zadar.Macar atata lucru vad si eu ca ddpp e roman,ca si Vadim dealtfel,dd are limbaj adecvat fata de Vadim,si totusi 20% mi se pare putin,cred ca de fapt are muult mai mult.Sondajele il dezavantajeaza,dd are de partea lui oamenii cei mai amarati,atat de amarati incat nici sondajele nu ajung in mizeria in care traiesc.Ceilalti sunt patati ca dalmatienii.S-au manjit cu petrol,cu orice.Criza.Pai daca nu mai avem nimic al nostru,de unde?Azi sunt la mitingul anti-ACTA. Veniti daca puteti.Voce nu mai am,fluier si vuvuzele am.Si inima.

Dan Diaconescu de zis zice acuma ca face si ca drege,dar mie ca odata ajuns la putere ar schimba foaia.Nu stiu ce sa zic,oricum orice guvern si orice presdinte care ar urma,nu cred ca ar mai fi chiar atat de hoti si anti-popor cum sunt cei de la actula putere care dupa parerea mea raman in istorie ca cea mai proasta conducere dupa '89. La ce potential are tara asta,cu o guvernare competenta ar ajunge sa fie invidiata si de marile puteri europene :D In ceea ce priveste ACTA sper sa se rezolve ceva,ca nu vreau sa ma trezesc maine poimaine ca se inchide FILELIST cum s-a inchis din pacate si marele torent din SUA BTJUNKIE :mrgreen:

Ultima oară modificat de supercell pe Sâm Feb 25, 2012 12:24 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Sâm Feb 25, 2012 12:15 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:

In 2001 a fost faza cu Becali si cioroiul, am revazut-o in 2010 la Carcotasii-Primii 10 ani; era vorba de Malonga Parfait sau ceva de genul cu o emisiune de caterinca fotbalistica pe PRO TV, imi sta pe degete numele ei dar totusi imi scapa. :lol: Fotbal la MAXX, daca nu gresesc.

Nu-mi imaginam ca oierul era patron la Steaua si atunci, eu am auzit prima data de el in 2003 la cat de putin sunt interesat de fotbal.

As fi curios sa mai vad o data momentul cand niggeru isi ia o palma de i se scutura pletele...
Becali cred ca era doar actionar pe atunci la Steaua.

Sus

MesajScris: Sâm Feb 25, 2012 12:47 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Roberta scrie:

Situatia atat la nivel continental cat si la nivel national seamana foarte bine cu cea de la mijlocul anilor '30.Doamne fereste sa urmeze ce-a urmat atunci, desi nu prea vad alte solutii la ce se intampla acum prin Europa.Dan Diaconescu saracu ce sa zic, seamana cu Capitanul(Corneliu Zelea-Codreanu), iar partidul sau cu Garda de Fier.Doar ca nivelul este mult inferior.Aceleasi principii insa.Din nou spun, Doamne fereste sa mai ajunga o data un partid legionar la putere.Tine-ti minte ca cine nu-si cunoaste istoria risca s-o repete, iar noi, din pacate am ajuns sa uitam toate relele comunismului, atat de rea este situatia in care ne aflam.Mai mult nu ma duc in istorie, pt ca de legionari si de acea perioada nu-si mai aduc decat bunicii nostri, pe care oricum nu-i mai asculta nimeni.Sa nu mai revin la problema etnica.De mare actualitate.Am ajuns intr-o situatie in care copiii maghiari au mai multe drepturi si privilegii decat copiii romani.Nu vorbesc aici de Bucuresti, ci de cazuri reale din judetul Mures si nu numai.Politica Ungariei este una de extrema dreapta nationalist-sovinista, foarte asemanatoare cu cea din anii '30-'40.Sper sa nu ajungem din nou in situatia in care pe dealul care desparte doua sate vecine sa se inalte un gard de sarma ghimpata peste noapte.Poate ca par aberatii ceea ce spun, dar cei nascuti aici, in Cluj, Salaj etc stiu despre ce vorbesc.Plus ca in Tg-Mures se intampla lucruri incredibile de cateva luni.De UMF ati auzit probabil toti, insa pe langa asta, mai sunt cateva procese intre umdr-isti si primarie sau societatea civila, cu privire la amplasarea busturilor unor criminali maghiari, de schimbarea denumirilor unor scoli si gradinite, de schimbarea numelor unor strazi.E absolut incredibil ce se intampla.Sa ajunga studentii maghiari sa protesteze pe strazile orasului ca nu mai vor sa faca cursuri alaturi de studentii romani.E aproape similara situatia cu cea din 1990.Mai lipseste scanteia.

Sus

MesajScris: Sâm Feb 25, 2012 12:50 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

E, chiar asa de afurisiti n-or fi ei ungurii...

Sus

MesajScris: Sâm Feb 25, 2012 12:57 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Andrei87 scrie:

Daca UDMR-istii au tot stat la putere in ultimii 20 de ani asa s-a ajuns,ba chiar am vazut la tv ca in Harghita si Covasna,ca roman,sa te angajezi iti cer unii angajati sa cunosti limba maghiara :evil: Ce mama naibii am ajuns minoritari in tara noastra? Bataie de joc e putin spus,m-as simti mult mai bine in tara mea daca s-ar desfiinta UDMR.Si acu le e necaz pe Transilvania,sa se duca in Campia Panonica acolo unde le e locu si sa ne lase pe noi romanii in pace ca prea si-au luat-o in cap.Cam asa este cum zice Sorin de anii '30 '40.Urate timpuri...

Sus

MesajScris: Sâm Feb 25, 2012 1:05 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

supercell scrie:
Andrei87 scrie:

Daca UDMR-istii au tot stat la putere in ultimii 20 de ani asa s-a ajuns,ba chiar am vazut la tv ca in Harghita si Covasna,ca roman,sa te angajezi iti cer unii angajati sa cunosti limba maghiara :evil: Ce mama naibii am ajuns minoritari in tara noastra? Bataie de joc e putin spus,m-as simti mult mai bine in tara mea daca s-ar desfiinta UDMR.Si acu le e necaz pe Transilvania,sa se duca in Campia Panonica acolo unde le e locu si sa ne lase pe noi romanii in pace ca prea si-au luat-o in cap.

:lol: :lol: :lol: Harghita si Covasna? Prietene in Tg-Mures daca nu cunosti limba maghiara n-ai nicio sansa sa te angajezi in comert.Chiar si la Real, Auchan etc la casa spre exemplu se cere lb.maghiara.Eu am lucrat la mic.ro.Sa vezi cati veneau si imi vorbeau in ungureste, si eu cum habar n-am, sa vezi mirare.Cum? Nu stiti limba maghiara?? Cine va angajat? Pff...era sfarsitu lumii.Aproape ca aveam exclusivitate romaneasca unde lucram eu.Ungurii nu intrau daca nu vorbeai cu ei in ungureste.Fireste ca mai sunt si exceptii, dar regula e asta.Sa nu mai zic cati m-au trimis in Oltenia...:D si cu cati m-am luat in gura.Imi venea sa le dau cu casa de marcat in cap.In Har-Cov nu ai nicio sansa daca nu stii limba maghiara.Gandeste-te ca toti patronii sunt unguri.In acele 2 judete cred ca se duce cea mai mare discriminare din Europa la ora actuala.Doar ca de dragul guvernarii nu vede nimeni.E trist, foarte trist.

Sus

MesajScris: Sâm Feb 25, 2012 1:07 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Apropo, ce s-a intamplat cu mic.ro? Alta spalare de bani marca rusine Dinu Patriciu? ;)

Sus

MesajScris: Sâm Feb 25, 2012 1:18 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Andrei87 scrie:

Se vede ca esti doar de cativa ani aici.Mai stai vreo 20 si alta iti va fi parerea.Acuma bineinteles ca nu toti.Si eu am o gramada de prieteni maghiari, viitoarea mea sotie are numele de Molnar :D, deci nu cred ca poate spune cineva ca sunt anti-maghiar.Nici vorba.Dar lucrurile au ajuns prea departe si avem un istoric in spate de cateva sute de ani, ba unul chiar de acum 70.Cunosc prea bine istoria acestor locuri ca sa nu-mi pese si sa nu ma tem.Stiu cate au tras bunicii mei, si nu doar ei, in general populatia majoritar romaneasca in acei 4 ani de stapanire horthysta.

http://www.youtube.com/watch?v=0J0LJWzG ... re=related

Un mic documentar despre acele zile.Sunt sute si mii de astfel de povesti.De remarcat ce se spune dupa minutul 4.De acolo e foarte interesant.

Ultima oară modificat de sorifin pe Sâm Feb 25, 2012 1:25 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]