steaua scrie:
Oamenii isi pun speranta in DDD sau Vadim tocmai pentru ca restul au fost pe la conducerea tarii si n-au facut decat acelasi lucru. Nu ar strica un experiment de genul. Cat despre ecologisti sau verzi, pana cand problemele de mediu vor deveni de prim plan, pentru a intra in parlament, acestia au sanse doar la aliante cu portocalii sau rosii.
Nu stiu ce sa zic daca ar merita sau nu acest experiment,am mai spus-clasa politica actuala e out of range.Multi zic ca DD ar fi pe mana cu Basescu si ca ce latra el la 0TV e doar de fatada,acu nimeni nu poate sti exact,insa mie unu nu imi inspira incredere(preferintele politice in fond nu se discuta

).Ar fi prea frumos sa intoarca situatia acesti tari la 360 de grade,sa nu cumva sa isi intoarca atitudinea odata ajuns la putere,ca vorba aia toti promit.Da pe cine sa si votam asta e chestia.Pana la urma in toate tarile se fura,da parca totusi mai cu bun simt
In ceea ce priveste mediul,ar fi cazul sa se ia atitudine ca s-a defrisat intr-o veselie mai peste tot,pana nici parcurile nationale nu sunt in siguranta.Cel mai mult,dupa parerea mea,s-a defrisat in Moldova si in M-tii Harghitei ca vorba aia,avem un ministru UDMR la mediu,ce sa-i pese de tara asta.
Astia din mafia padurilor ar trebui bagati multi ani la racoare(cat de superb ar fi numai ca justitia e de multe ori in mana cu ei) si pusi sa planteze in fiecare sezon inzecit cat au taiat.Am ajuns sa avem un procent de ocupare a suprafetei tarii sub media U.E

. Ne mai miram de unde atatea hazarde naturale,dar vorba ca in clipul celebru de pe youtube:ia de la Basescu