forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Iun 10, 2026 11:30 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Sâm Feb 25, 2012 1:21 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Andrei87 scrie:
Apropo, ce s-a intamplat cu mic.ro? Alta spalare de bani marca rusine Dinu Patriciu? ;)

Pff.Sa-l chis in freza.Cred ca mic.ro este cea mai mare teapa de la FNI.Datorii la banci, furnizori si angajati de 160 mil.euro.Au intrat in insolventa si salariile pauza.I-am dat in judecata, dar trebuie sa asteptam.Au numit un administrator judiciar si doar el decide.

Sus

MesajScris: Sâm Feb 25, 2012 1:46 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Nu sunt nici eu anti-maghiar pentru ca si la ei ca si la noi sunt si oameni cumsecade.Am ceva cu maghiarii care nu-si vad de lungul nasului si care cred ca sunt stapani la noi in tara.Sorin,tu oricum se vede ca esti din zona si cunosti mult mai bine situatia.Ne mai tii si pe noi la curent cu toate magariile ce se petrec prin zona :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 25, 2012 3:22 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

supercell, cand zici iunie 2009 sigur te referi la 2 iunie 2009, si Valcea, si Pitesti si mai ales Bucurestiul au avut furtuni bestiale, si se pare ca si tu la Boom-Besti. :lol: Numai Slatina a fost ocolita si a avut ceva slab de tot.

Iunie 2010 da, nota 10 si la canicula si la furtuni, 16 iunie e cea mai puternica de dupa 5 august 2006 aici, si a venit asa pe nesimtite ca m-a luat ca din oala, mai sa ma prinda unde nu trebuia. :mrgreen:

@sorifin, administrarea judiciara inseamna ca incearca sa reinvie sandramaua, sa reesaloneze datoriile si sa respecte un plan de reorganizare, daca nu, faliment scrie pe ei, se vand toate bunurile firmei si daca raman datorii neacoperite se antreneaza raspunderea patrimoniala pe patroni/actionari. Teoretic. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Sâm Feb 25, 2012 7:39 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

@ Neaceasca .Dupa acel 2 iunie 2009,a venit 23 iunie cu cod portocaliu http://www.mediafax.ro/social/avertizar ... te-4587710
A fost ceva superb si atunci imi amintesc,iunie 2009 la mine in BOOM-BESTI(si in tot Gj) a fost fratele mai mic al lui iunie 2010.De altfel,veri care mai candideaza la titulatura de rampage storms ca 2010 au mai fost 2002,1997,1998 si 1999.(de '97,'98,'99 imi aduc aminte mai vag )As pune si 2005 aici,dar a impresionat doar prin cantitatile enorme de precipitatii si mai putin la fenomene extreme de alt tip.
PS :O sa pun pe youtube zilele astea niste chasinguri locale , frumoase zic eu, si o sa pun linkurile si aici pe forum daca sunteti interesati :mrgreen:
PS2:Tare faza cu Boom-Besti :lol:

Sus

MesajScris: Dum Feb 26, 2012 2:16 am 
Dar pe Danut il punem sa faca mai intai o lege in care sa spuna clar ce poate face si cu termene clare.Si cum a calcat cas,il halim.Dar sa iasa romanii,nu ca acum...Cred ca e singura noastra sansa,a vorbit si de proiecte verzi.Nu am auzit pe altii vorbind de Basarabia.Nu mai zic nimic,sa nu imi sariti in cap pe aici.Geoana,in un interviu..."tot asa faceam...taieri,austeritate..." bine ca s-a dus!Orice candidat la presedentie,in turul doi va trebui sa dea semnatura si cu termene precise cu ce poate face.Nu ai respectat termenul,ai fugit!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 26, 2012 3:28 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

@supercell, In Slatina vara 2009 a fost cam seaca, daca nu era pe 19 iulie o furtuna rezonabila la ora 6:30 dimineata care a venit pe neprognozate chiar era infecta precum 2008.

Am mai zis, 2002-2006 si 2010 cele mai furtunoase veri aici, as adauga si 2004 doar pentru 11 iunie pe la ora 20 o furtuna frumoasa foc care pana n-am ajuns acasa de la o meditatie nu s-a dezlantuit, a tinut-o numai in mocaneasca cu fulgere rare. La ora 19 profa ma intreba daca sa mai continuam peste cele 2 ore si am zis un NU foarte hotarat vazand ce e afara. E tare misto senzatia cand ai impresia ca vremea tine cu tine. :lol: O singura data mi-a tras tzeapa in 2006 dar mi-am facut-o cu mana mea ca simteam ca nu trebuia sa plec. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Dum Feb 26, 2012 11:40 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Imi place ca ai tinere de minte si cu data chiar si cu ore la furtuni,chiar esti pasionat de asa ceva,addict la fenomene extreme :) Ma gandeam naiba ca n-o sa discut vreodata cu cineva care contabilizeaza furtunile ca mine mai ales ca lumii in general i se pare ceva aiurea cu pasiunea asta pentru fenomene extreme.Spre exemplu maicamea cand ma vede ca filmez atunci cand e furtuna ii e frica de fulgere si zice ca n-a mai pomenit pe nimeni sa faca de astea,nu-i convine deloc :lol:
Adevarul e ca se intampla sa fulgere aproape si eu stau cu camera sa filmez ca nebunu la risc :mrgreen: .Daca as sta in SUA as "alerga" dupa tornade ca aia din storm chasers :lol:

Sus

MesajScris: Dum Feb 26, 2012 6:09 pm 
Si noi am fugi dupa tine probabil...Ca la balamuc(sa fiu in topic)

Sus

MesajScris: Dum Feb 26, 2012 7:59 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Oamenii isi pun speranta in DDD sau Vadim tocmai pentru ca restul au fost pe la conducerea tarii si n-au facut decat acelasi lucru. Nu ar strica un experiment de genul. Cat despre ecologisti sau verzi, pana cand problemele de mediu vor deveni de prim plan, pentru a intra in parlament, acestia au sanse doar la aliante cu portocalii sau rosii.

Sus

MesajScris: Dum Feb 26, 2012 8:28 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Nu cred ca ne putem permite "luxul" unui astfel de experiment.

Sus

MesajScris: Dum Feb 26, 2012 8:50 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

steaua scrie:
Oamenii isi pun speranta in DDD sau Vadim tocmai pentru ca restul au fost pe la conducerea tarii si n-au facut decat acelasi lucru. Nu ar strica un experiment de genul. Cat despre ecologisti sau verzi, pana cand problemele de mediu vor deveni de prim plan, pentru a intra in parlament, acestia au sanse doar la aliante cu portocalii sau rosii.

Nu stiu ce sa zic daca ar merita sau nu acest experiment,am mai spus-clasa politica actuala e out of range.Multi zic ca DD ar fi pe mana cu Basescu si ca ce latra el la 0TV e doar de fatada,acu nimeni nu poate sti exact,insa mie unu nu imi inspira incredere(preferintele politice in fond nu se discuta :mrgreen:).Ar fi prea frumos sa intoarca situatia acesti tari la 360 de grade,sa nu cumva sa isi intoarca atitudinea odata ajuns la putere,ca vorba aia toti promit.Da pe cine sa si votam asta e chestia.Pana la urma in toate tarile se fura,da parca totusi mai cu bun simt :lol:
In ceea ce priveste mediul,ar fi cazul sa se ia atitudine ca s-a defrisat intr-o veselie mai peste tot,pana nici parcurile nationale nu sunt in siguranta.Cel mai mult,dupa parerea mea,s-a defrisat in Moldova si in M-tii Harghitei ca vorba aia,avem un ministru UDMR la mediu,ce sa-i pese de tara asta.
Astia din mafia padurilor ar trebui bagati multi ani la racoare(cat de superb ar fi numai ca justitia e de multe ori in mana cu ei) si pusi sa planteze in fiecare sezon inzecit cat au taiat.Am ajuns sa avem un procent de ocupare a suprafetei tarii sub media U.E :evil: . Ne mai miram de unde atatea hazarde naturale,dar vorba ca in clipul celebru de pe youtube:ia de la Basescu :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 27, 2012 3:03 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Inundatii 2005 si inzapeziri 2012- 2 evenimente catastrofale provocate de defrisari.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Lun Feb 27, 2012 8:24 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Neaceasca85 scrie:
Inundatii 2005 si inzapeziri 2012- 2 evenimente catastrofale provocate de defrisari.

Inzapeziri 1954 si inundatii 1970.2 evenimente catastrofale provocate de....?

Sus

MesajScris: Lun Feb 27, 2012 4:03 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

...de natura mama...nimic altceva sorine !!!

Sus

MesajScris: Lun Feb 27, 2012 4:25 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

doodoo scrie:
...de natura mama...nimic altceva sorine !!!

Exact asta vroiam sa subliniez si eu.In 2005 sau in 2012 de ce ar fi vorba de altceva??

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]