E foc si para tata, comunistii in sus, comunistii in jos, zice ca PSD-istii pe linia Iliescu Nastase sunt mostenitorii PCR-ului, nu vrea sa inteleaga ca si PD-ul e tot comunist.
Ar fi de acord daca ar scoate oameni buni drept candidati dar nu plagiatorul de Ponta si bibliotecarul analfabet de Troaca-Antonescu, zice ca manevra asta este a lui Voiculescu pentru a scapa de puscarie ca a facut mari magarii in ultimii 5 ani, de asta l-a pus pe Constantin la agricultura, ca a furat Institutul de Cercetari Alimentare si Ministerul Agriculturii este parte civila in proces, Ponta ar fi zis "Nu stim inca structura Guvernului dar stim sigur de Daniel Constantin la Agricultura". In 6 luni fapta penala a varanului s-ar prescrie.
Daca il vedea pe Voiculescu la puscarie era cel mai fericit, asta e singurul lui dor ca pe Nastase l-a vazut, zice ca Base nu are de ce sa ajunga la brutarie. Mai spune OK, Basescu duca-se ca ii ajung 8 ani, dar nu comunistii astia sa vina la putere si nu in halul asta calcand peste cadavre si legi, o sa fie vai de curul ei de tara cu astia, ii crede mult mai rai decat clica lui Baselu.
Groaznic e aici fara emisiunea lui Badea, groaznic, aproape ca devin si eu basist.

M-a facut pucist cand am plecat, ca am aderat la puciul lui Ponta.

Badea era desfigurat ca nu s-a validat referendumul fiindca Felix le-ar fi promis slugilor sale o prima de obiectiv de 10.000 de ieuro daca il dau jos pe marinar, nu l-au dat jos, ciuciu prima.