forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Mai 28, 2026 5:47 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Mar Iul 31, 2012 1:19 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Cuvintele lui Basescu de acum 2 saptamani la tvr:

"Doar un presedinte las nu ar merge la vot si ar accepta sa castige un scaun la masa verde, iar eu nu sunt un presedinte las si scopul meu in aceasta campanie este sa adun cu un vot mai mult decat USL-ul."

Eu unu l-as baga direct pe rudotel....

Sus

MesajScris: Mar Iul 31, 2012 1:35 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Se pare ca in realitate,este cvorum.

Fişiere ataşate:
255235_10150990177643335_687747022_n.jpg
255235_10150990177643335_687747022_n.jpg [ 48.76 KiB | Vizualizat de 547 ori ]
Sus

MesajScris: Mar Iul 31, 2012 2:06 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Cum o fi, o fi... CCR decide pana la urma.

Sus

MesajScris: Mar Iul 31, 2012 2:06 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

E gata, referendumul e valabil dar nevalidat, degeaba o dreg ei acuma, desi au dreptate. Treaba asta cu listele trebuia facuta inainte, dar la cum functioneaza institutiile...
Cifrele exacte de la recensamant se vor afla la anul. 8O

Sus

MesajScris: Mar Iul 31, 2012 3:16 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

sunt suparat, adevarul e ca uslasii nu si-au facut temele (din nou, basescu i-a facut cum necum)...s-a mai dus o sansa...

Sus

MesajScris: Mar Iul 31, 2012 3:29 pm 
Vom avea circ, fara paine, ca la seceta de acum...
Toti astia in frunte cu Basescu, Antonescu, Ponta, Iliescu si altii, gen Udrea, ar trebui incolonati si directia pe Dunare cu un bolovan la gat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iul 31, 2012 8:01 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ai mei s-au dus la masa de vreo 20 de minute, eu am ramas sa studiez pe radar furtuna pentru a vedea cat am avut de pierdut. :lol:

Hotelul asta e cel mai tare pe partea de net, gratis si fara sa te jecmaneasca ai cablu UTP in camera cu 30 mbps download si 10 mbps upload, sunt perioade in care merge mai greu dar scurte, dimineata si seara.

Netul asta mi-a fost harazit pentru a vedea live furtunica de asta seara pe care am ratat-o, bifez prima ratare in sejur cu tata ca 5 august 2006 a fost din cauza lui fratimi-o. :lol:

Sus

MesajScris: Mar Iul 31, 2012 8:57 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

steaua scrie:
Ati vazut oltenii, oameni hotarati. II felicit! :)

Corect. In jud lui Neaceasca 75%. O sa-i privesc cu alti ochi pe olteni de acum incolo.

Sus

MesajScris: Mar Iul 31, 2012 9:01 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Asa vezi :lol:

Sus

MesajScris: Mar Iul 31, 2012 9:02 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

iceage scrie:
Cum o fi, o fi... CCR decide pana la urma.

Si cum CCR e subordonat in majoritate lui Basescu...

Sus

MesajScris: Mie Aug 01, 2012 3:23 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Nu chiar. Ieri am aflat si eu ca "se necesita" o decizie cu minimum 6 din 9 judecatori...

Sus

MesajScris: Joi Aug 02, 2012 11:57 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Ce parere aveti de decizia CCR? Mie mi s-a parut ceva gen Pilat din Pont!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2012 9:11 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

E foc si para tata, comunistii in sus, comunistii in jos, zice ca PSD-istii pe linia Iliescu Nastase sunt mostenitorii PCR-ului, nu vrea sa inteleaga ca si PD-ul e tot comunist.

Ar fi de acord daca ar scoate oameni buni drept candidati dar nu plagiatorul de Ponta si bibliotecarul analfabet de Troaca-Antonescu, zice ca manevra asta este a lui Voiculescu pentru a scapa de puscarie ca a facut mari magarii in ultimii 5 ani, de asta l-a pus pe Constantin la agricultura, ca a furat Institutul de Cercetari Alimentare si Ministerul Agriculturii este parte civila in proces, Ponta ar fi zis "Nu stim inca structura Guvernului dar stim sigur de Daniel Constantin la Agricultura". In 6 luni fapta penala a varanului s-ar prescrie.

Daca il vedea pe Voiculescu la puscarie era cel mai fericit, asta e singurul lui dor ca pe Nastase l-a vazut, zice ca Base nu are de ce sa ajunga la brutarie. Mai spune OK, Basescu duca-se ca ii ajung 8 ani, dar nu comunistii astia sa vina la putere si nu in halul asta calcand peste cadavre si legi, o sa fie vai de curul ei de tara cu astia, ii crede mult mai rai decat clica lui Baselu.

Groaznic e aici fara emisiunea lui Badea, groaznic, aproape ca devin si eu basist. :lol: M-a facut pucist cand am plecat, ca am aderat la puciul lui Ponta. :lol:

Badea era desfigurat ca nu s-a validat referendumul fiindca Felix le-ar fi promis slugilor sale o prima de obiectiv de 10.000 de ieuro daca il dau jos pe marinar, nu l-au dat jos, ciuciu prima.

Sus

MesajScris: Vin Aug 03, 2012 10:10 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Andrei87 scrie:
Ce parere aveti de decizia CCR? Mie mi s-a parut ceva gen Pilat din Pont!

La fel mi se pare si mie.E injusta decizia.Nu e corect sa lasi tara in aer, dar punandu-ma in locul lor, situatia e urata rau de tot.Nu puteau valida pt ca listele erau incorecte, nu puteau invalida pt ca totusi s-a mers pe o lege de la inceput care cerea cvorum, chiar daca era injusta legea si ne-a fost bagata pe gat de comisia europeana.La fel nu puteau anula pt ca isi bateau joc de cei 8.5 milioane care au iesit la vot, fie c-au spus da sau nu.O situatie ingrata care intra in istoria Romaniei alaturi de acest iulie 2012 :D.Personal mi se pare un termen mult prea lung, 40 de zile de incertitudini.Singura solutie care exista in momentul de fata este demisia lui Basescu, care nu va veni fara puternice presiuni din exterior, la fel cum s-a intamplat cu Ponta.Deocamdata s-au trezit doar ziarele, unde se vorbeste clar ca demisia lui e singura solutie.

Sus

MesajScris: Vin Aug 03, 2012 10:44 am 
Ar fi prost sa-si dea demisia, le-ar face jocul USL-asilor, ce mai pleasca cu campania prezidentiala, cum vor face si vor drege, un drac colorat.
Li s-a mai dat un ragaz USL-asilor, cum le zice Doodoo, sa nu isi dea in petec pana la alegerile generale.
Cred ca asta-i miza, sa o tina in scandaluri pana la alegeri ca sa nu calce pe bec si sa li se vada adevarata fata, la fel de hada ca a lui Base si echipa.
Toata lumea isi pune sperante ca struto-camila asta de USL va scoate tara din rahat si o va pune in vitrina, aiurea, tare ma tem sa nu o infunde si mai tare in rahat.
Sunt niste fete palide prin USL si in spatele lor extrem de flamande si avide dupa avantaje.
Lozinca cu pentru popor si in numele poporului e o gogorita pentru prostime, care e super majoritara in tara asta.
Acum multa lume spera, ca speranta moare ultima, vom vedea cand se vor desfasura si isi vor arata fata ce o sa mai zica prostimea, sa-i laude cand o nu o sa le mai dea nimic si vor da vina doar pe Base si isi vor arata buzunarele goale.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]