forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Mai 28, 2026 5:49 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Vin Aug 03, 2012 11:22 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Pana la urma trebuie sa conduca niste oameni tara asta,nu avem cum sa o trecem pe pilot automat :lol:

Sus

MesajScris: Vin Aug 03, 2012 12:20 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

ion rus e fenomenal...:)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2012 12:37 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ucu :lol:

Sus

MesajScris: Vin Aug 03, 2012 3:34 pm 
doodoo scrie:
ion rus e fenomenal...:)

Mie Ioan Rus asta mi se pare mereu suparat pe viata, mohorat pe existenta in general, unele luari de pozitie mi-au placut, mai ales in trecut cand nu facea front comun cu Ilici Iliescu.
Pacat ca e in troaca asta de partid de comunisti de 2 lei.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2012 5:14 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ia uite cum se ia Eugen de mana cu tata. Mircea Badea il uraste pe Rus si pe Ponta pentru numirea lui.

Sus

MesajScris: Vin Aug 03, 2012 6:50 pm 
Sa nu iti imaginezi ca ii tin in brate pe PDL-isti sau ca am vreo afinitate pentru ei insa de cand sunt alegeri libere nu am votat never ever cu rosii, desi parintii mei au fost oameni simpli au avut o gandire de dreapta, in general.
Liberalii sunt niste tradatori fripturisti de 2 lei si au mai facut pact cu dracu si in trecut.
Taranistii s-au autodesfiintat in cei 4 ani de mandat si au scartait si aia, din toate incheieturile lor de mosalai arhaici.
Ceilalti ori sunt dusi cu sorcova, gen Vadim sau niste infantili imbecili gen Becali sau Diaconescu,
UDMR-istii si fracturile lor sunt clar cu interese minoritare, aia se aliaza si cu tata dracilor numai sa le fie bine.
PDL-istii sunt rosii cosmetizati, asa ca tot un drac,
In ziua de azi nu ai alternative insa ma enerveaza fatarnicia, veninul si atacurile gratuite, in 99% din cazuri, gen Antena 3, irealitatea si Romania TV, un nume care face de ras numele tarii.
In rest, sa auzim numai de bine, cum se zicea pe vremuri la radio Europa Libera.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 03, 2012 11:04 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eu ii zic doar Raitaru TV, e o tampenie Romania TV.

Sus

MesajScris: Vin Aug 03, 2012 11:33 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

sorifin scrie:
Andrei87 scrie:
Ce parere aveti de decizia CCR? Mie mi s-a parut ceva gen Pilat din Pont!

E injusta decizia.Nu e corect sa lasi tara in aer, dar punandu-ma in locul lor, situatia e urata rau de tot.Nu puteau valida pt ca listele erau incorecte, nu puteau invalida pt ca totusi s-a mers pe o lege de la inceput care cerea cvorum, chiar daca era injusta legea...

1. Cat de incorecte erau listele, ramane de vazut. Sper ca nu esti de acord cu ideea eliminarii cetatenilor romani care locuiesc in afara tarii...o alta mostra de arbitrar scandalos la categoria "scopul scuza mijloacele"...Oricum, mi se pare ciudat ca bazele de date sa nu fie actualizate - rezultatele preliminare ale recensamantului imi dau mai multe motive de indoiala avand in vedere tocmai atitudinea USL de pe vremea aceea...
2. Vorbind despre injustete, ceea ce nu pare sa conteze este incalcarea Constitutiei in momentul cand in sub 24 ore Parlamentul decide ca presedintele a incalcat grav constitutia, si asta in pofida avizului - e adevarat, consultativ, al CCR. In 2007 a fost o comisie care a analizat asta peste o luna...inteleg dupa referendum ca vreo 40% din electorat "fierbeau" sa il dea jos pe Basescu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne batem joc de legea noastra suprema, iar Parlamentul sa se transforme intr-un instrument al arbitrarului...Democratia parlamentara da intr-adevar puterea Parlamentului de a decide multe lucruri, dar puterea sa este cu adevarat democratic exercitata atunci cand se respecta formal prevederile si principiile constitutionale. De asta mai avem secole pana sa ii ajungem pe britanici (de exemplu)...

Sus

MesajScris: Vin Aug 03, 2012 11:54 pm 
USL = Uniunea Stalinist Leninista.... ce imaginatie au astia de la Catavencu !
Nu ne va fi bine, o sa vedeti, spatiu Schengen ciuciu banana si s-ar putea sa ne vedem cu niste vize si in UE.
Se vor desfiinta probabil vizele la rusi, ne reorientam in vacante, de la greci, turci si spanioli mergem la Odessa si Soci.
Traiasca tovarasia frateasca intre popoarele comuniste !
De la malluri si hypermarketuri ne intoarcem la alimentara si daca o tin astia tot asa vom vota toti partidul unic al proletariatului muncitoresco-taranesc.
Veti mai vedea tablete si ipoduri si alte tampenii in vis.
Si Mercedes, BMW si alte rahaturi de marci ale capitalistilor ticalositi vor fi interzise.
Lada si Loganul vor fi limuzine de lux.
Dracu sa-i ia cu politica lor cu tot.
Cred ca si internetu va deveni intranet, fara iesire in occident, ca la coreenii nordisti.
Cred ca spre asta ne indreptam cu cei doi clovni, nu ca ne-ar fi fost mai bine cu Poppeye.

Sus

MesajScris: Sâm Aug 04, 2012 12:52 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Eugene, ma uimesti cu basismul tau! Te credeam mai inteligent.

Sus

MesajScris: Sâm Aug 04, 2012 11:39 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Parerea mea e ca exagerezi Eugen,prea vezi totul sumbru si mai ai un pic si zici ca USL o sa ne tina ca la Auschwitz.Parca prea o dai in extreme,prea negativist,ai o ura nejustificata pentru ei.Pe cine ai vrea in locul lor la o adica?

Sus

MesajScris: Sâm Aug 04, 2012 12:12 pm 
Nu e chiar asa, dar daca doar eu si iceage ii mai tinem partea marinarului care nu stie sa piarda trebuie sa existe si o contrapondere.
Andrei ma credea mai inteligent si e dezamagit ca daca nu am aceeasi parere cu gloata anti sunt un ciudat, ca sa nu zic altfel, la fel de prost ca prostimea care a pus botu la vrajeala USL-ului, care nu are alt scop decat sa-si insuseasca puterea.
Vedeti voi alte semne pe care eu nu le vad ?!
Masuri economice, acorduri cu diversi, cum e si FMI, agricultura e pe jar, vine iarna, avem rezerve de combustibil pentru centrale, vom reusi sa domolim criza leului, ne continuam proiectele de infrastructura, vom reusi sa atragem fonduri pentru diverse proiecte serioase.
De investitori, lobby pentru spatiul Schengen, masuri de redresare a deficitului, nici nu mai vorbesc.
Vad ca nu ne intereseaza nimic pe lumea asta decat paranoia idioata a unui perdant notoriu, Basescu, si cum sa-l dam jos cu orice pret.
Acum nu mai exista nimic, nici macar univers, totul se reduce la liste si la validarea referendumului cu iz democratic ca sa scapam de berbecul asta care nu vrea sa inteleaga ca a pierdut.
Sunt toti aceeasi plamada, proasta, material de nimic.

Sus

MesajScris: Sâm Aug 04, 2012 12:38 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

...si tu ai inghitit vrajeala lui Basescu, cum ca el lupta impotriva mafiotilor. Normal ca le sta in coaste si vor sa-l dea jos, stai sa vezi din nou taieri de salarii si pensii daca ramane presedinte. Garantat se va razbuna pe toti romanii pentru ce au indraznit sa faca...

Sus

MesajScris: Sâm Aug 04, 2012 1:13 pm 
Ai inteles gresit Andrei, Basescu nu poate sa taie nimic si ma indoiesc ca va mai reveni ca presedinte si daca o va face prea multe parghii nu prea are si oricum viata lui ca presedinte, daca va mai fi, e extrem de aproape de sfarsit.
Taierile de salarii s-au facut pentru ca guvernantii din trecut nu au gasit alte resurse din care sa plateasca salariile bugetarilor si pensiile.
Vom vedea, dupa ce se va sfarsi nebunia asta cu referendumul, ce vor face cei de acum.
Cat de articulati sunt in guvernarea tarii si cat de inteligenti vor fi sa nu ne duca in prapastie de tot.
Prea multa vorba, vorba multa saracia omului iar de cand au venit la putere nu fac altceva decat campanie anti Basescu, de parca Basescu nu-i lasa sa-si puna in practica planul lor genial de a ne scoate la liman.
Parca vad ca in loc de masuri care sa ajute populatia sa se descurce o vor tine doar in dispute si lupte pentru putere.
Si in mare masura toata presa si media a cazut in plasa asta idioata, o lupta marunta si penibila a unor oameni meschini.

Sus

MesajScris: Sâm Aug 04, 2012 4:18 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

eugenraduoradea scrie:
Ai inteles gresit Andrei, Basescu nu poate sa taie nimic si ma indoiesc ca va mai reveni ca presedinte si daca o va face prea multe parghii nu prea are si oricum viata lui ca presedinte, daca va mai fi, e extrem de aproape de sfarsit.
Taierile de salarii s-au facut pentru ca guvernantii din trecut nu au gasit alte resurse din care sa plateasca salariile bugetarilor si pensiile.
Vom vedea, dupa ce se va sfarsi nebunia asta cu referendumul, ce vor face cei de acum.
Cat de articulati sunt in guvernarea tarii si cat de inteligenti vor fi sa nu ne duca in prapastie de tot.
Prea multa vorba, vorba multa saracia omului iar de cand au venit la putere nu fac altceva decat campanie anti Basescu, de parca Basescu nu-i lasa sa-si puna in practica planul lor genial de a ne scoate la liman.
Parca vad ca in loc de masuri care sa ajute populatia sa se descurce o vor tine doar in dispute si lupte pentru putere.
Si in mare masura toata presa si media a cazut in plasa asta idioata, o lupta marunta si penibila a unor oameni meschini.

Nu au vrut sa gaseasca alte surse.Una-i una si alta-i alta.E mai usor sa tai decat sa te apuci sa verifici, sa scoti banii din subteran sau sa lupti cu evazionistii, adica cu tine insuti.Ar fi insemnat asta sinucidere curata pt pd-isti si va insemna sinucidere pt oricare partid care e sau care va mai veni la putere.Si-ar taia singuri craca de sub picioare.Dar e ceva ce nu inteleg ce-i care-i tin partea lui Basescu, sau nu ca-i tin partea, dar dezaproba actiunile parlamentului.El n-a primit vot negativ din partea a 40% din electorat, pt ca niciunde in lumea asta la vot nu participa 100% din populatie.La noi procentul e undeva la 55% la fiecare alegeri.Din astia 55%, 80% sunt pt demitere.In nicio tara normala, oricare ar fi fost metoda prin care s-a ajuns la vot, acea persoana n-ar mai sta in functie.Cum s-a ajuns la vot, daca a fost sau nu corect, daca listele sunt sau nu corecte, suntem tara nimanui oricum, dar daca s-a incalcat legea, sa se raspunda pt asta.Votul insa a fost in mare parte corect si liber exprimat.Sunt curios ce zic cei din Parl.European cand vad ca noi nici macar nu stim cati suntem.Eu personal, in locul lor, nu as exclude Romania din UE, poate nu sunt suficiente motive, dar cel putin as suspenda orice relatie pana ne-ar veni mintea la cap.Ne-a adus guvernarea haotica a lui Boc intr-un hal cum cred ca doar pe la sfarsitul anilor '30 mai eram.Cea mai dezastroasa guvernare de dupa 1945.Solutia morala dupa parerea mea ar fi demisia tuturor si alegeri prezidentiale si parlamentare anticipate.Adica, demisia lui Basescu pt votul negativ in masa primit, demisia lui Ponta pt extraordinar de proasta organizare a referendumului, si demisia lui Antonescu pt ca a promis ca daca Basescu nu va fi demis, el pleaca.Si legal, Basescu n-a fost demis la referendum.Cu siguranta ca asa se va opri scandalul si cat de cat vom reveni la o normalitate.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]