|
Eu mereu abonamentul de Baza este cel pe care l-am avut, am beneficiat gratis de acele Discovery-uri din noiembrie 2005 pana in septembrie 2012, de HBO din mai 2003 pana in martie 2012, in functie de scoaterea de pe analogic. 25 de lei platesc pentru televiziune, deci nu sunt afectat sau furat in nici un fel necinstit.
Calitatea programelor oferite de catre Discovery Networks pentru Romania este bataie de joc, nu e nici la genunchiul broastei fata de SUA sau statele Europei Occidentale, la noi reluari la greu, predomina reality-show-urile cu grasi parosi care construiesc motociclete, Myth Busters si Bear Grylls ce erau mai de dofta dar reluari la greu. Si reclamele, ooof si vai de noi, orice versiune localizata pentru Romania a oricarui canal strain de documentare este sufocata de reclame la fel ca posturile muzicale, e de dorit sa nu se localizeze postul ca asta e egal cu distrugerea lui.
MTV-urile alea originale de la mama lor erau ceva, le-am avut si pe ele din 2005 pana in 2009, insa Viacom a avut conflicte si cu cablisti din America nu numai de la noi.
Teszari a investit foarte mult in retea, util, si mai putin util in telefonia mobila, in Liga lui Mitica unde potlogarul de Voiculescu Felix Securici i-a dat tzeapa monumentala, (Zoli s-a razbunat pe Felix cand i-a mai cerut si aia 7 milioane de Ieuro ca asa vroia p#$@ lui de securist) intelegerea era ca platesc jumi-juma liga militianului comunist dar Zoli a platit tot, Infarct Media nu a dat un cent. E criza si ungurul Bulan al nostru se incapataneaza sa nu mareasca tarifele abonamentelor, nu pentru niste canale foarte slabe fata de ce erau si care cer mai multi bani pentru acel rahat. Calitatea imaginii la Science, Travel si World nu numai ca nu este HD, dar este bataie de joc, rezolutii mici, imagine incetosata, Extra pentru ce, pentru ordinarii de genul asta?
Datoriile la banci il preseaza, nu e total exclus sa scoata si Eurosport, pe mine iarasi nu m-ar afecta si poate nici pe tata care e telespectator Digi Sport, dar multi altii ar rezilia si ar pierde abonati.
O alta miscare poate gresita a patronului Erdeesh este si asta cu canalele proprii, el se viseaza patron la un fel de Sky UK cu multe canale proprii de diverse tematici, care sa ajunga mai bune decat cele concurente, dar Sky nu scoate din grila posturile consacrate. Sa tina si creditele si canalele proprii si canalele care cer multi bani nu mai poate fara sa mareasca abonamentul, iar el nu vrea asta cu nici un chip. Sper sa se opreasca aici sau si Discovery sa revina, altfel va avea de pierdut.
_________________ Toata noaptea, pana in zori, voi citi in foc si flori, voi citi si voi vraji, ca sa aflu ce va fi. Am fost la Vulpeni.
|