forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 9:16 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Vin Noi 30, 2012 9:07 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

In grila minune ar mai intra Hora Tv, Acasa, Trinitas, Romantica, Euforia. :)) Datorita acestora nu e loc pt canalele Discovery.

Sus

MesajScris: Vin Noi 30, 2012 9:12 pm 
steaua scrie:
In grila minune ar mai intra Hora Tv, Acasa, Trinitas, Romantica, Euforia. :)) Datorita acestora nu e loc pt canalele Discovery.

Nu asta e cauza, e vorba de neintelegerea la cat sa le dea celor de la discovery pentru ceea ce ofera, aici nu s-au inteles, exista si un mic adevar, nu poti cere prea mult pentru unele canale care baga de 100 de ori aceeasi chestie.
La discovery vezi unele emisiuni pana inveti toate secventele.

Sus

MesajScris: Vin Noi 30, 2012 9:18 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Eugen, hai ca nu e chiar asa, cam dai cu nuca in perete la faza asta :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 01, 2012 1:09 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eu mereu abonamentul de Baza este cel pe care l-am avut, am beneficiat gratis de acele Discovery-uri din noiembrie 2005 pana in septembrie 2012, de HBO din mai 2003 pana in martie 2012, in functie de scoaterea de pe analogic. 25 de lei platesc pentru televiziune, deci nu sunt afectat sau furat in nici un fel necinstit.

Calitatea programelor oferite de catre Discovery Networks pentru Romania este bataie de joc, nu e nici la genunchiul broastei fata de SUA sau statele Europei Occidentale, la noi reluari la greu, predomina reality-show-urile cu grasi parosi care construiesc motociclete, Myth Busters si Bear Grylls ce erau mai de dofta dar reluari la greu. Si reclamele, ooof si vai de noi, orice versiune localizata pentru Romania a oricarui canal strain de documentare este sufocata de reclame la fel ca posturile muzicale, e de dorit sa nu se localizeze postul ca asta e egal cu distrugerea lui.

MTV-urile alea originale de la mama lor erau ceva, le-am avut si pe ele din 2005 pana in 2009, insa Viacom a avut conflicte si cu cablisti din America nu numai de la noi.

Teszari a investit foarte mult in retea, util, si mai putin util in telefonia mobila, in Liga lui Mitica unde potlogarul de Voiculescu Felix Securici i-a dat tzeapa monumentala, (Zoli s-a razbunat pe Felix cand i-a mai cerut si aia 7 milioane de Ieuro ca asa vroia p#$@ lui de securist) intelegerea era ca platesc jumi-juma liga militianului comunist dar Zoli a platit tot, Infarct Media nu a dat un cent. E criza si ungurul Bulan al nostru se incapataneaza sa nu mareasca tarifele abonamentelor, nu pentru niste canale foarte slabe fata de ce erau si care cer mai multi bani pentru acel rahat. Calitatea imaginii la Science, Travel si World nu numai ca nu este HD, dar este bataie de joc, rezolutii mici, imagine incetosata, Extra pentru ce, pentru ordinarii de genul asta?

Datoriile la banci il preseaza, nu e total exclus sa scoata si Eurosport, pe mine iarasi nu m-ar afecta si poate nici pe tata care e telespectator Digi Sport, dar multi altii ar rezilia si ar pierde abonati.

O alta miscare poate gresita a patronului Erdeesh este si asta cu canalele proprii, el se viseaza patron la un fel de Sky UK cu multe canale proprii de diverse tematici, care sa ajunga mai bune decat cele concurente, dar Sky nu scoate din grila posturile consacrate. Sa tina si creditele si canalele proprii si canalele care cer multi bani nu mai poate fara sa mareasca abonamentul, iar el nu vrea asta cu nici un chip. Sper sa se opreasca aici sau si Discovery sa revina, altfel va avea de pierdut.

Sus

MesajScris: Sâm Dec 01, 2012 1:24 am 
supercell scrie:
Eugen, hai ca nu e chiar asa, cam dai cu nuca in perete la faza asta :lol:

Inseamna ca tu nu esti amator de discovery, nu te-ai prea uitat, eu am vazut unele episoade de nu stiu cate ori, mai ceva decat reluarile de pe HBO.
Oricum scoaterea lor nu e justificata in detrimentul abonatilor la pachetul extra ca RDS-ul nu se intelege la tarife cu discovery.
La fel probabil cum va fi si cu eurosport.
Astia scot si baga programe cum le tuna.
Au mai bagat acum cativa ani BBC entertainment, cand s-au sesizat aia ca nu le da nimic ca le transmite programul pe cablu l-au scos.
Acum l-au bagat din nou, cat il vor tine de data asta ?!
Cam asta e politica RDS, chestii ieftine sau la preturi modice de-o calitate slabuta, la fel cum e si net-ul, cu exceptia Neaceasca.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Dec 02, 2012 3:07 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Mi-am tras cablu UTP la birou si l-am mutat pe fratele pe wireless ca el sta mereu cu laptopul langa router, iar eu ca prostul ma chinuiam cu wireless-ul care nu mai mergea deloc decat daca ieseam cu el pe hol si nu pot iesi prea mult ca e prelungitorul scurt. :lol: Acum zbarnaie netul taica si acolo, 95 download si 10 upload catre concurenta nu 0,92 ca acasa, ador sa dau de acolo teste pe UPC sau Next Gen. :twisted:

Investigation Discovery -> Reziliation Discovery
Discovery Channel -> Reziliecovery Channel :lol:

Teszariscovery Channel
, copyright by me, cele 2 de mai sus sunt de la un oradean. :)

Sus

MesajScris: Dum Dec 02, 2012 11:44 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Eugen, poate nu ma uit atat de des pe Discovery ca tine, probabil si pentru ca vad documentare si pe pc, dar atat cat ma uit nu mi s-a parut o repetabilitate deranjanta a programelor :) Oricum nici vorba sa se justifice ce a facut RDS, huuuuuaaa :mrgreen: Ei mereu trebuie sa fie mai speciali, oricum in prostie si nesimtire le iese cel mai bine :twisted:

Sus

MesajScris: Mie Dec 05, 2012 10:45 am 
Neconectat
Admin
Admin

Daca sunt alegeri incep si politicienii sa urmareasca vremea , mai ceva decat noi :lol: .

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-13746199-cum-influenta-vremea-rea-prognozata-meteorologi-alegerile-din-9-decembrie.htm

Un viscol adevarat ar asterne groaza in tabara USL . Conducatorilor autobuzelor cu votanti nu le-ar mai ramane decat sa cante imnul soferului inzapezit :lol: .

Sus

MesajScris: Mie Dec 05, 2012 10:47 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

"Electoratul nostru este in mediul rural" - deci practic astia spun ca electoratul lor nu are prea multa carte? Daca as fi sef de partid l-as da afara pe ala care a spus asta. Desi hotnews fiind un site basist, e posibil sa ii fi rastalmacit vorbele ca sa se inteleaga tocmai asta.

Sus

MesajScris: Joi Dec 06, 2012 1:28 pm 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

Imi place cum la faza din Dobrogea au tacut malc, si aici inca de joi sar in sus ca arsi pentru evenimentul de duminica :lol:

Sus

MesajScris: Joi Dec 06, 2012 4:34 pm 
Un viscol adevarat ar asterne groaza in autobuzele electorale.
De-as vedea-o si pe asta!
Urne mobile pe snow-mobile! Urne snow...ce show!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 07, 2012 4:54 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

3 invizibili la ora asta, who the f*uck might be? :?:

Sus

MesajScris: Mar Dec 11, 2012 3:35 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 11, 2012 5:06 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Tu ai facut asa? E mai tare decat femeia de serviciu de la biserica ce a spus ca merge la vot ca e obligata de nu stiu cine, dar pune pe mai multi ca nu vrea sa raspunda pentru pacatele politicienilor, acum mai tare e chestia asta, o alta metoda de anulare a votului.

Sus

MesajScris: Joi Dec 13, 2012 7:46 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca, fii atent ce zice baiatul asta pe la 1:50...

http://www.youtube.com/watch?v=sG2Vj86B2hg

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]