Probabil ca asa va fi Eugen.Tocmai de-aia n-am mers la vot.Sa nu am mustrari de constiinta, cum poate au unii acum care l-au votat pe Basescu.Desi cum spune iceage, au votat cu gandul la altceva, adica la ce le promisese omu si nu cred ca se gandeau vreo clipa la ce se va ajunge dupa cativa ani.O justitite mai servila precum a fost si inca este aceasta pt Basescu nu cred ca va mai exista curand in Romania.
" Mergand pe linia emotionala a lui sorifin, as spune ca Senatul e ilegitim in acest moment..." Asa si este din punctul meu de vedere.
" 3. raman la convingerea ca principala realizare a mandatelor Basescu (si, sigur, a intrarii in UE) a reprezentat - fie si timida- consolidare a justitiei in fata arogantei politicienilor (a se vedea corecta utilizare a banilor publici prin misiunea data SRI de a supraveghea activitatile cu potential de coruptie ale politicienilor, mult atacata in fond de Felix si trupa lui). Cred ca oricine vede asta ca o prioritate mai mica decat altele (gen schimbarea formei de guvernamant) e naiv...pana in tara asta nu se va fura mai putin nu va fi bunastare mai multa, oricine ar fi la putere."
Corecta utilizare a banilor publici.Wow...

.S-a furat enorm si cat a fost PSD-ul in perioada 2000-2004.Doar de-aia a ajuns Basescu presedinte, sa scape Romania de baronii locali.Insa ce s-a intamplat in perioada Boc 1-2-3-4-"n" nu cred ca s-a mai intamplat la noi dupa revolutie.Jaf la drumul mare si la vedere.Nici macar n-au mai incercat sa mai mascheze cumva.Era totul clar ca lumina zilei.