forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Iun 02, 2026 12:13 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5263 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 351  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Starea vremii in Europa
MesajScris: Vin Noi 02, 2012 11:57 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Da, dar eu vreau sa fie si aglomeratie. Foarte aglomeratie.

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 1:24 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Supercelula in Slovenia 02.11:

http://www.inflowjet.net/blog/?p=2540

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 4:24 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Tocmai ca mie nu-mi place aglomeratia (unul din motivele pentru care am urat Bucurestiul) ci ador spatiile alea largi intre cladiri sau soselele cu multe benzi din Antalya. Si peisajul arid, de ce sa mint, aduce a veri cu adevarat hot, iar muntii aia cred ca au furtuni pe ei.

Nu poti compara never, ever Mamaia cu Antalya la conditii si servicii (AC-ul ce m-a nemultumit in 2012, dar in rest tzais, racoarea dorita de mine indoor era doar pe holuri si in restaurant) sau Neagra oribila, rece, periculoasa si agitata cu mai curata, calma si calda Mediterana unde n-ai cum sa te inneci ca plutesti de la salinitate.

La noi e mizerie, maneleala, cocalareala si meltenism, la turci este lume selecta. Nici cu Ibiza sau altele spaniole nu poti compara, nu cred ca se ridica Tataia lui Mazariche la nivelul lor.

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 4:37 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

E sezonul tornadelor in Mediterana. Si Turcia a avut o tornada F2 pe 1 noiembrie in Kusadasi.

In Mamaia nu este manelareala decat in sudul statiunii. In rest lume buna, fite, dar lume buna. Si esti in Romania si poti vorbi limba romana.
E doar un feeling personal cu Mamaia, altii pot gandi altfel, nu contest.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 4:43 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

N-am pretentia sa pot vorbi in Romana ca in afara de cateva cuvinte nu vorbesc nimic cu staff-ul lor. Chiar daca nu poti comunica cu unii ei tot fac ceea ce ai nevoie, tratamentul este regesc la Ultra All Inclusive.

Zdrobitor a fost in Turcia netul pe care l-am avut in 2012, n-as fi avut asa ceva in Mamaia deloc, ci doar Digi Rama Sufocatus cu cativa kilo pe secunda de la aglomeratia pe retea.

Iar in august 2006 sa-mi bag picioarele cat de curva a fost vremea la Cacostinesti ca parca eram in alta tara, neavand nici o legatura cu ce se intampla in Oltenia-Muntenia si Moldova, tot ca si cum eram la turci, nici un semn pe cer. Asa ca am nevoie de net de cel putin 10 mbps pentru a vedea ce se intampla acasa, cum am si vazut 31.07.2012 de la turci.

Ultima oară modificat de Neaceasca85 pe Sâm Noi 03, 2012 4:46 am, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 4:45 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Costinesti nici mie nu-mi place. Pute a tinerei netrecuti prin viata care vor si ei sa se destrabaleze.
Atatea fete topless ca la Costinesti n-am vazut nici in Vama Veche.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 4:48 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pute a mizerie, manele si prostie. Netrecuti prin viata? Pai acolo se duc astia sociabili care in studentie stau la camin.

Oricum ca acum zici ca nici tie nu-ti place ma face sa realizez cat de mare prostie am facut, dar e din cauza ca nu aveam net in primul rand, lipsa de informatie naste monstri, si in al doilea rand ca imi era sete de mare, din 2002 nu mai fusesem in afara Slatinei undeva.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 4:54 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
Netrecuti prin viata? Pai acolo se duc astia sociabili care in studentie stau la camin.

Pai da, luzarii. Aia care stau in chirie merg la Mamaia. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 5:02 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Fratele meu a stat mixt, primul an la camin si urmatorii 3 in chirie, dar cumnata a vrut musai bronz pentru nunta din septembrie 2006 si a avut niste boemisme legate de Costinesti din studentie, evident.

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 8:31 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Intr-adevat distractia de pe litoralul romanesc e foarte rar egalata in Europa si in lume, in general.Dar exista multe cluburi si in Albania, Croatia, Muntenegru, Grecia, Italia, Franta etc.Poate niciunde nu e ca-n Romania, multi prieteni care au fost in Ibiza mi-au spus ca si Ibiza e sub Romania.Peisagistic, nu stiu daca e printre primele din Europa.Pe Adriatica litoralul e de-a dreptul superb, singurul incovenient este ca muntele "pica" direct in mare, astfel ca litoralul din Istria si pana in sudul Muntenegrului e stancos.Nu prea gasesti nisip.Pe Coasta de Azur e la fel.In schimb, gasesti niste plaje in Grecia, Albania sau Spania de ramai 8O .Ca o analiza de la 1 la 10, eu as da asa: distractie 10 si probabil ca doar Ibiza mai are 10, peisaj 6, nisip 8, servicii 3 cu mare indulgenta, drumul pana acolo, care pt un turist conteaza enorm, 1 din pacate.Infrastructura rutiera tine departe turistii straini sa vina in masa in Romania.Un berlinez de exemplu prefera oricand sa mearga cateva ore pe autostrada pana la Rijeka, sa-si ia o cazare ieftina cu servicii exceptionale, sa poarte papuci pt plaja ca n-are nisip, asta e, si sa se distreze undeva pana la ora 1-2, decat sa vina in Romania, sa-l bagi prin mijlocul oraselor Oradea, calvarul si rusinea nationala numita Sebes, sau prin Rm-Valcea, apoi sa ajunga pe litoral sa constate ca a cam fost tepuit si sa fie total nemultumit de servicii, are nisip fin intr-adevar si se poate distra pana dimineata pe plaja, un lucru rarisim in lume.Dar prefera prima varianta.

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 4:04 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Da, asa este. Dar pentru un roman mi se pare de prost gust sa te duci in Maldive doar pentru ca la noi "e de rahat". Nu e asa de rahat. Oricat as vrea, nu pot sa ii inteleg nici pe cei cu buget redus care se duc in Grecia sau in Turcia la all inclusive, 2 saptamani cu 200 de euro, si baga in ei pentru tot anul.
Bine, de regula eu sunt dezgustat de turismul familial la mare, cu copil si cu purcel. Innebunesc cand vad pe plaja sot gras, cu slipi si eventual dat si cu namol, sotie grasa cu costum de baie inflorat si copil gras care bea dintr-un pahar de cola de la Mec. Deprimant si dezgustator, tocmai de aia ma duc in nordul Mamaiei ca sa nu dau cu ochii de asa ceva si sa imi stric concediul.

Ultima oară modificat de Andrei87 pe Sâm Noi 03, 2012 4:09 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 4:09 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

doar in turcia e asa, in grecia nici pomeneala sa bagi la matz in asa hal...la ei all inclusive e altceva...:)
neaceasca asa o fi ajuns la 120 de kile ? nu s-o putut abtine de la cosul abundentei turcaletilor ?

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 4:21 pm 
F2-ul a afectat cumva kusadasi-ul?

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 9:12 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Andrei87 scrie:
Da, asa este. Dar pentru un roman mi se pare de prost gust sa te duci in Maldive doar pentru ca la noi "e de rahat". Nu e asa de rahat. Oricat as vrea, nu pot sa ii inteleg nici pe cei cu buget redus care se duc in Grecia sau in Turcia la all inclusive, 2 saptamani cu 200 de euro, si baga in ei pentru tot anul.
Bine, de regula eu sunt dezgustat de turismul familial la mare, cu copil si cu purcel. Innebunesc cand vad pe plaja sot gras, cu slipi si eventual dat si cu namol, sotie grasa cu costum de baie inflorat si copil gras care bea dintr-un pahar de cola de la Mec. Deprimant si dezgustator, tocmai de aia ma duc in nordul Mamaiei ca sa nu dau cu ochii de asa ceva si sa imi stric concediul.

Fix aceeasi senzatie oribila o am si eu.Plus ca litoralul nostru e cum e pt ca e "utilizat" de...romani.De fapt e cum zici tu, daca vrei sa cauti rahatul il gasesti peste tot, am vazut statiuni varza si mizerabile chiar si-n renumita Croatie.Daca stii ce si unde sa cauti, vei gasi si pe litoralul nostru locuri cu adevarat frumoase si de bun-simt, numai ca nu poti sa le spui prietenilor dupa ca ai fost in concediu pe Costa del Sol.Pt unii conteaza foarte mult acest aspect.Snobismul la romani, ce sa-i faci...

Sus

MesajScris: Sâm Noi 03, 2012 9:55 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Romanul e jmecher cu jm si are fite mancat-as :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5263 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 351  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]