Mda!Nu o sa-mi pierd vremea raspunzand unor frustrari adolescentine.M-as cobori prea mult.

Iti raspund totusi la cateva intrebari:
1.Transportul e modern, cu panouri electronice..la fel ca la Brasov.
2.Nu compara capitala cu provincia.Daca ramanem pe logica asta..nici la Brasov nu se castiga mai mult ca la Bucuresti.
3.Se vede ca ai cateva frustrari legate de Sibiu si de tigani.....cauzate de anumite experiente negative.
4.Sibiul este - prin excelenta - un oras al festivalurilor anuale ( festivaluri internationale de muzica , festival international de teatru, etc).Consulta agenda culturala a Sibiului si te vei mira.Vara este plina la Sibiu - in fiecare an.Nu are Brasovul - INTR-UN AN - atatea festivaluri cate sunt la Sibiu intr-o vara)
Deja am scris prea mult.S-ar putea trage falsa concluzie ca am pus pret pe mesajele tale social denaturate.
Spun doar atat: eu traiesc la Sibiu si castig f bine.Nu cred ca orasul iti decide valoarea, pretul...ci curajul, statornicia, ambitia si inteligenta.
Sibiul este deci pentru cei descurcareti, inteligenti.Nu e de mirare ca nu ti-a placut

P.S. nu ca ar conta prea mult...dar nu-mi da o sursa subiectiva de citit.Pagina respectiva apartine unui consilier local, este o pagina pur electorala si, mai mult decat atat, forma de exprimare din titlul mesajului este deformata, incorecta dpdv gramatical.
Da-mi surse credibile, coerente, probate...nu imi cita dintr-un tip care ar trebui sa-si mai toceasca vreo 1000 de creioane pe manualele scolare.