Ploua de rupe, de aseara si pana acum, la o temperatura de +5,5 grade C acum.... Bleah...
Aseara, cum s-a schimbat directia din care batea vantul, si am trecut de la vant de V->E, la vant dinspre Baragan de NE, cum a si saltat temperatura: de la +3 grade, la +7 grade C.... si asta in mai putin de o ora. Scarbos, pur si simplu!
Deja, iarasi, aproape 20 l/mp . Dupa ce acum cateva zile au fost alti 22 l/mp + 37 l/mp saptamanile trecute, din decembrie. Si o sa continue sa ploua inca multe ore de acum incolo. Apa deja a inceput sa balteasca prin unele locuri din curte, se infiltreaza din ce in ce mai greu, pamantul incepe sa fie saturat de apa.
Este, de departe, cel mai irosit in vid potential din ultimii 10-15 ani , cel putin.
Daca ar fi venit toate precipitatiile astea exclusiv sub forma numai de zapada afanata, la temperaturi de sub -4, -5 grade C, am fi avut pana acum peste 1.5 metri strat de zapada, in aceasta luna.
Si probabil 1 metru de zapada numai din acest episod, din acest Craciun, ca-n ianuarie 2008, atunci cand nu se abatuse inca nenorocita de incalzire draconica din ultimii 10-12 ani.
Nu inteleg cum la final de februarie 2018, sub efectul direct al unui SSW, s-a putut ditamai viscolul si stratul de zapada, la temperaturi omenesti de -6, -7 grade C, si acum NU se mai poate absolut nimic; in niciuna dintre lunile de "iarna".
Mai nou vantul de NE aduce caldura iarna !
Sunt extrem de furios!
Daca eram acum in anul 1924, si nu in anul asta blestemat din secolul asta XXI-blestemat de Dumnezeu, as fi avut acum aproape 2 metri de zapada, cu toate aceste precipitatii...
Incalzirea globalista este cea mai mare calamitate care a putut sa se abata asupra acestei planete
Este timpul sa ne facem bagajele si sa plecam. Nu stiu daca mai primesc aia cetateni pe insula Svalbard. Aici nu mai este de trait....