E trist ce s-a intamplat ieri in Parlament, cu angajatul TVR Adrian Sobaru ce s-a aruncat din balconul salii de plen in semn de protest fata de taierile de alocatii pentru copiii cu nevoi speciale, el avand un copil autist, ceea ce ma intristeaza este ca desi nu a murit, avand un noroc pe care el insusi il considera ghinion, gestul sau este comparabil cu cel al lui Liviu Babes care in martie 1989 si-a dat foc pe partie in vazul tuturor in semn de protest fata de teroarea comunista instaurata la Brasov dupa revolta muncitoreasca din 1987.
Boc a afisat o fata de mafiot enervat ca cineva i-a stricat planurile la vazul omului cazut peste o banca din sala, lucru care ma enerveaza si ma face sa-mi doresc si mai mult doborarea acestor doi nemernici de la putere, Basinescu dand ordin telefonic ca legea cu alte taieri sa treaca chiar si in ciuda acestui incident, si cinic, a mai si promulgat-o. Insa am avut o placere sadica in mine sa-i vad socatzi, macar un pic, Udrea era vizbil afectata, Boc cel mai putin, continuand sa rumege la infinit aceleasi vorbe goale.

Interesant editorialul lui CTP citit de Badea aseara, Popescu e de parere ca peste ceva ani vom avea 60% din romani care vor zice ca era mai bine pe vremea lui Basescu, cum avem acuma 60% care cred ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu.