forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Apr 30, 2026 8:13 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Mie Dec 22, 2010 11:26 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
Se face ca sefii UE, Franta si Germania, nu vor sa primeasca Romania si Bulgaria in spatiul Schengen din aprilie 2011. Iar presedintele mariner a avut tupeul sa le zica astora ca nu-i convine asa ceva si ca i se pare ca este o discriminare a Romaniei si o incalcare a nush caror reguli comunitare, lucru echivalent cu a comenta o decizie a sefului, ce se poate solda cu o flegma cat noi de mare data de mai marii UE. Badea, apocaliptic cum este el de fel, spune ca se va ajunge la excluderea noastra din UE, credeti ca ar putea fi posibil asa ceva, sau ne vor tine ca doar "au nevoie" de noi ca migratie a fortei de munca/piata de desfacere/enclava a marilor corporatii, etc? :mrgreen:

Al doilea punct...inca.

Si ca sa fac o analogie cu ce zicea J.B. , "enjoy your country, it's the only country you have".
Daca ne nasteam in Somalia cum era? :mrgreen: Deci sa fim fericiti.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Joi Dec 23, 2010 8:21 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

mai bine...macar stiam una si buna...asa e greu sa te impaci cu ideea ca esti sarac intro tara bogara...

doodoo...nu-i asa..??aici cu petrolul si cu gazu metan sub noi si platim cel mai scump gaz si vom plati printre cea mai scumpa benzina??E logic???

Sus

MesajScris: Joi Dec 23, 2010 9:47 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

ai ramas cu textele alea din manualele vechi cum ca romania e o tara cu zacaminte foaaaarte bogate...etc...bullshit-uri :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 23, 2010 12:46 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Adevarat si asta, manualele scolare ale anilor '90 erau foarte propangandiste, cum ca ce popor tare am fost noi, viteji si darji de tot si cu cel mai glorios trecut sa moara tzaca, cum nu ne-am lasat deloc cuceriti si nici nu am pretins la teritoriile altora; cum "alta limba mai frumoasa si mai armonioasa decat romana nu mai gasim"; cum e tara asta foarte bogata cu zacaminte de de toate cacalau si puse in rastel, daaaaamn, o scoala plina de vrajeala neocomunista am facut, ne facea sa ne simtim cei mai tari si cei mai miezul din dodoasca lumii nene. :evil:

Ultima oară modificat de Neaceasca85 pe Joi Dec 23, 2010 12:49 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Joi Dec 23, 2010 12:49 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Granarul Europei. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 23, 2010 12:50 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Granarul plin de balarii al Europei. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Dec 23, 2010 2:49 pm 
Neconectat
Constanta
Constanta

"Granarul Europei" chiar am fost in Interbelica....asta nu era o vorba comunista !

Imagine

Sus

MesajScris: Joi Dec 23, 2010 3:38 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

Se pare ca noi nu stim sa ne conducem, poate o conducere "de import" ne-ar rezolva de multe probleme, mai ales de proaste mentalitati si metehne ...

Sus

MesajScris: Joi Dec 23, 2010 5:49 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

ullises scrie:
"Granarul Europei" chiar am fost in Interbelica....asta nu era o vorba comunista !

Atunci Ucraina, Rusia etc, tari cu suprafata de nshpe mii de ori mai mare ca Romania, ce mai erau?

Sus

MesajScris: Joi Dec 23, 2010 5:50 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

vimp scrie:
Se pare ca noi nu stim sa ne conducem, poate o conducere "de import" ne-ar rezolva de multe probleme, mai ales de proaste mentalitati si metehne ...

Claus Johannis!!! :mrgreen:

Sus

MesajScris: Joi Dec 23, 2010 6:08 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

ar fi fost bun dar scaunul ministerial e mic ...

Sus

MesajScris: Joi Dec 23, 2010 8:48 pm 
Neconectat
Constanta
Constanta

Andrei87 scrie:
ullises scrie:

Atunci Ucraina, Rusia etc, tari cu suprafata de nshpe mii de ori mai mare ca Romania, ce mai erau?

Fara sa "googalesc" ... stiu de la scoala ca ,in Interbelica , Romania era principalul exportator de grau din Europa...Daca ne-au invatat gresit imi cer scuze...

Imagine

Sus

MesajScris: Joi Dec 23, 2010 10:41 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Ei ar trebui sa-si ceara scuze. :)

Sus

MesajScris: Vin Dec 24, 2010 8:29 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

vedeti??atata de saraci am ajuns ca nu mai stim nici macar ce se ascunde prin subsolul tarii....intradevar eram granarul europei si asta n-o spun cartile de acum,ci batranii care mai traiesc si au prins acele vremuri,asta nu inseamna ca neaparat toti mancau grau din romania,dar eram principalul exportator de astfel de produse,iar legat de petrol,gaze,aur si alte alea....nu ca ne-am pune cu rusii sau arabii,dar fi sigur ca daca germania sau franta ar fi avut macar jumatate din cate avem noi....poate nu pierdeau al 2-lea razboi mondial...cel putin germania.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 24, 2010 6:07 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

E trist ce s-a intamplat ieri in Parlament, cu angajatul TVR Adrian Sobaru ce s-a aruncat din balconul salii de plen in semn de protest fata de taierile de alocatii pentru copiii cu nevoi speciale, el avand un copil autist, ceea ce ma intristeaza este ca desi nu a murit, avand un noroc pe care el insusi il considera ghinion, gestul sau este comparabil cu cel al lui Liviu Babes care in martie 1989 si-a dat foc pe partie in vazul tuturor in semn de protest fata de teroarea comunista instaurata la Brasov dupa revolta muncitoreasca din 1987. :roll:

Boc a afisat o fata de mafiot enervat ca cineva i-a stricat planurile la vazul omului cazut peste o banca din sala, lucru care ma enerveaza si ma face sa-mi doresc si mai mult doborarea acestor doi nemernici de la putere, Basinescu dand ordin telefonic ca legea cu alte taieri sa treaca chiar si in ciuda acestui incident, si cinic, a mai si promulgat-o. Insa am avut o placere sadica in mine sa-i vad socatzi, macar un pic, Udrea era vizbil afectata, Boc cel mai putin, continuand sa rumege la infinit aceleasi vorbe goale. :mrgreen:

Interesant editorialul lui CTP citit de Badea aseara, Popescu e de parere ca peste ceva ani vom avea 60% din romani care vor zice ca era mai bine pe vremea lui Basescu, cum avem acuma 60% care cred ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu. :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]