forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Apr 30, 2026 6:32 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Mar Dec 07, 2010 11:55 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

doodoo scrie:
daca basescu a ajuns sa ia cu japca de la mame si batrani...no comment...cine l-a votat si inca il mai sustine 8O 8O 8O ar trebui sa isi puna serioase intrebari legate de trecut si viitor :!:

Nu ia cu japca, ci nu se mai poate da atat de mult/putin... sigur ca alternativa eleganta ar fi o frumusete de impozit pe averile mari/ilicit dobandite. Oare ce suma s-ar strange si in cat timp?
Voi nu intelegeti ca prabusirea unei cresteri economice fragile bazate pe boom-ul imobiliar tzepar si pe afluxul de creditare din 2006-2008 a adus bugetul in situatia de a nu se mai plati pensii si salarii bugetare? Cresterea bugetarilor a venit si pe fondul integrarii in UE, iar acum nu ne mai putem permite acest aparat...

Sus

MesajScris: Mie Dec 08, 2010 12:40 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

Si iar ma repet : de 30 de ani tara asta nu a pogresat cu nimic si, desi mare parte a resurselor au fost vandute, avem datorii de nici copiii nostri nu le vor putea plati. Plus bani veniti de la "stranieri", "capsunari" .. etc... comparabil cu PIB.
Vina pentru situatia asta o poarta fostii comunisti ai lui Ceasca (aia de dadeau ordine sa se raporteze productie mare la Ha si sa se vopseasca in verde copacii iarna la CUG in Iasi), aflati acum la putere, dar si populatia care, din pacate, duce o acuta lipsa de educatie, atitudine si simt al valorii. Majoritatea care a preferat sa voteze pentru un rau cunoscut decat pentru ceva nou.

Sus

MesajScris: Mie Dec 08, 2010 7:36 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

iceage scrie:
Nu ia cu japca, ci nu se mai poate da atat de mult/putin...

nu stiu tu ce stimti, dar pe mine ma deranjeaza in principal:
1 - aroganta fara margini a celor din pdl (rupti din pdsr, sa nu uiti)
2 - incompetenta totala a factorilor de decizie din guvern (+basescu, evident)
3 - lipsa absoluta de idei legate de orice fel de crestere economica, fiind axati doar pe taieri de orice fel (datorita incompetentei in domeniu)

:evil: :evil: :evil:

Sus

MesajScris: Mie Dec 08, 2010 10:21 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Cum scrisesem mai demult, celor ce o duc in Romania (chiar si relativ) bine - li se pare ca cei de la putere nu sunt chiar asa rai, ci poate chiar capabili (?) si vad toate acuzele aduse puterii ca o mare conspiratie a media. Si da, se mai afla si oameni inteligenti printre ei.
Sa nu uitam ca salariile bugetarilor au fost taiate cu 25% (si mai mult, cunosc cazuri de pana la 50%), si nici inainte de taieri nu era lapte si miere in tara... o masura toporistica si iresponsabila.

Dar pana la urma si atitudinea romanului de "stau si inghit" ne-a adus aici.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 08, 2010 11:59 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Francezii imediat au sarit de cur in sus la legea pensiilor, romanii lenesi si comozi nu misca nimic si inghit tot rahatul servit de la putere, obisnuiti din comunism sa nu miste nimic in front. Da Andrei, si parintii fix la fel sunt- o duc relativ bine si au impresia ca cei de la putere nu sunt asa de rai si ca totul este o conspiratie media a PSD si PNL. :evil:

Oare exista cineva competent prin cei care s-au perindat la putere dupa 1990? Eu cred ca nimeni, numai ca PSD erau discreti si diplomati, astia sunt 100% pe fata cu bataia de joc, aroganta si hotia. Nu cred ca Base apuca sa isi termine mandatul, vorba aceea, nu va fie frica, si Basescu pica. :twisted:

Sus

MesajScris: Mie Dec 08, 2010 2:41 pm 
Neconectat
Constanta
Constanta

Basescu pica si cine vine ? ... "Mihaela , dragostea mea ?" Nu mai traiti cu impresia ca unii sunt mai hoti ca altii....Fara sa stim , ii unesc aceleasi interese mafiote. Doar perceptia e alta , psd avand doua trusturi media la dispozitie sa latre ce vor non-stop.Are cineva impresia ca taierea de salarii si pensii , la mame si bunici , e facuta de dobitocii de guvernanti de azi ? Nici vorba , daca ai intrat sub talpa FMI dansezi cum iti canta ! Deciziile nu le mai apartin , iar in cazul in care comunistii psd(care au tinut tara pe loc 10 ani , in loc sa faca privatizare, pupau in c++ minerii)-pnl au un plan mai bun - fara dependenta de FMI - sa il arate , nu sa stea sa manance c+++t la antene si realitati.Sa isi vanda Nastase termopanele si sa dea salarii si pensii. Ca sa se intleaga foarte bine , nu sunt de partea nimanui , dar ce e la TV reprezinta 99% populism pentru gura casca. Nimeni nu e independent in Romania.Latra la comanda.Romania nu e in faliment ca a venit Basescu , ci pentru ca asa e natura umana balcanica , sa fure tot ce se poate , indiferent de culori politice.

P.S. De bine ce era pe vremea psd au plecat 3 milioane de romani in Italia si Spania ?

Imagine

Sus

MesajScris: Mie Dec 08, 2010 3:00 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

omule, dar vad ca uiti total ca pdl cu basescu in frunte s-a desprins fix din psd (pdsr, psdr, etc)
tocmai basescu din 1992 a tot intrat in guvernele "comuniste" cum le spui tu :!: hellooooooooo...mai multa atentie... :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mie Dec 08, 2010 3:11 pm 
Neconectat
Constanta
Constanta

E doar impresia ta ! Crezi ca am afinitati la jigodiile astea ? Am zis doar ca sunt MAFIOTI in egala masura !

Imagine

Sus

MesajScris: Mie Dec 08, 2010 3:12 pm 
Şi unii şi alţii au dreptate în felul lor.
Cei ce sunt direct afectaţi de măsurile restrictive nu au cum să înţeleagă cauza şi efectul, pentru ei realitatea cotidiană înseamnă şomaj, bani mai puţini sau deloc.
Politicienii au dovedit de nenumărate ori că interesul personal primează.
Parlamentarii votează cu precădere legi care să le apere interesele.
Interesul naţiunii este doar o lozincă bună pentru creduli.
Niciun partid nu este capabil să guverneze ţara.
PDL-ul este adus în situaţia de a nu-şi mai putea plăti datoriile iar actul guvernării este o povară imensă neavând niciun sprijin de niciunde.
PSD-ul şi PNL-ul au interesele lor dar nu au venit niciodată să explice cum scot ei ţara din criză, sunt prea preocupaţi să acuze, uneori cu totul nefondat, de parcă ei nu ar fi mâncat niciodată usturoi şi gura nu le miroase.
Nimeni nu are răbdare să asculte argumentele celuilalt.
Din păcate realitatea este sumbră, dacă stăm şi ne gândim nu prea mai avem nimic, nici infrastructură, nici economie, nici industrie, nici agricultură, trăim pe datorie de pe o zi pe alta şi suntem datori vânduţi atât noi cât şi generaţiile viitoare.
Nu am avut niciodată în fruntea ţării gospodari ci doar politicieni puşi pe căpătuială iar acum plătim preţul naivităţii şi credulităţii noastre, pentru tot ce am votat în ultimii 20 de ani.
Despre mentalitate ce să mai vorbim...
Din păcate asta este realitatea.
Despre perspective, luminiţa de la capătul tunelului nici nu poate fi vorba, nici tunel nu mai avem, atunci de unde luminiţă...

Sus

MesajScris: Mie Dec 08, 2010 3:22 pm 
Neconectat
Constanta
Constanta

Absolut corect , dar mai e un aspect ESENTIAL!

AM INTRAT LA JUGUL F.M.I. ...... GAME OVER !

Imagine

Sus

MesajScris: Mie Dec 08, 2010 4:26 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

eugenraduoradea scrie:
Din păcate asta este realitatea. Despre perspective, luminiţa de la capătul tunelului nici nu poate fi vorba, nici tunel nu mai avem, atunci de unde luminiţă...

ai pus punctuil pe "i" ... nota 10 :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mie Dec 08, 2010 7:02 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

eugenraduoradea scrie:
Şi unii şi alţii au dreptate în felul lor.
Cei ce sunt direct afectaţi de măsurile restrictive nu au cum să înţeleagă cauza şi efectul, pentru ei realitatea cotidiană înseamnă şomaj, bani mai puţini sau deloc.
Politicienii au dovedit de nenumărate ori că interesul personal primează.
Parlamentarii votează cu precădere legi care să le apere interesele.
Interesul naţiunii este doar o lozincă bună pentru creduli.
Niciun partid nu este capabil să guverneze ţara.
PDL-ul este adus în situaţia de a nu-şi mai putea plăti datoriile iar actul guvernării este o povară imensă neavând niciun sprijin de niciunde.
PSD-ul şi PNL-ul au interesele lor dar nu au venit niciodată să explice cum scot ei ţara din criză, sunt prea preocupaţi să acuze, uneori cu totul nefondat, de parcă ei nu ar fi mâncat niciodată usturoi şi gura nu le miroase.
Nimeni nu are răbdare să asculte argumentele celuilalt.
Din păcate realitatea este sumbră, dacă stăm şi ne gândim nu prea mai avem nimic, nici infrastructură, nici economie, nici industrie, nici agricultură, trăim pe datorie de pe o zi pe alta şi suntem datori vânduţi atât noi cât şi generaţiile viitoare.
Nu am avut niciodată în fruntea ţării gospodari ci doar politicieni puşi pe căpătuială iar acum plătim preţul naivităţii şi credulităţii noastre, pentru tot ce am votat în ultimii 20 de ani.
Despre mentalitate ce să mai vorbim...
Din păcate asta este realitatea.
Despre perspective, luminiţa de la capătul tunelului nici nu poate fi vorba, nici tunel nu mai avem, atunci de unde luminiţă...

total de acord...deci..sa vina regele...:D.Devenind serios,eu asa vad singura sansa a romaniei,pt ca democratia asa cum au inteleso idiotii astia,toti o apa si-un pamant ne-a adus in faliment general ca tara.Si toti au contribuit la asta: PSD,PNL,PD,si UDMR,in mai mica sau mai mare masura.Eu zic ca principalii autori al acestui faliment national sunt PSD+PD,cei din urma fiind si de o ipocrizie cum nu am vazut prin nici o tara.Si revin cu ideea: Ceausescu a fost impuscat pt acuzatia de infometare cu buna stiinta a poporului,ei,toti aceastia,oare ce au facut??Si oare ce ar merita??...Inca o data,singura solutie intradevar fiabila pt romania in acest moment este scoaterea tuturor partidelor in afara legii si tara sa fie condusa de un rege,ori din familia regala romaneasca,ori de un rege strain.Si atentie,faptul nu ar fi fara precedent.Romania a mai fost intrun asemenea impas si aceasta solutie a salvat tara atat teritorial cat si uman...ba chiar a marit-o.Ar trebui totusi un Kogalniceanu....oare unde-o fi???

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 08, 2010 7:28 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Terminati cu regimurile totalitare, eu nu vreau sa aud de asa ceva! SI atunci cand am intrat in NATO si in UE eu niciodata nu am gandit ca am avea vreo imbunatatire a vietii de pe urma acestor chestii, dar am gandit ca reprezinta o garantie a democratiei si libertatii, adica nu se va mai putea intoarce comunismul sau orice alta forma totalitara/represiva. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mie Dec 08, 2010 8:20 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

prietene,monarhia nu e un regim totalitar si nu are termen de comparatie cu comunismul.In europa sunt foarte multe tari care sunt regat,adica sunt conduse de un rege sau o regina.Regatele vechi gen regele taie si spanzura au disparut,cel putin in europa.Uite tarile care sunt monarhii in europa: Luxemburg,Olanda,Belgia,Norvegia,Suedia,Danemarca,Marea Britanie,Spania,Andorra,Monaco,Liechtenstein.Un exemplu foarte bun care imi vine in minte este Spania,devenita regat in 1975,de unde a inceput urcarea spre ceea ce este acum,din aproape nimic,fiind condusa de un regim totalitar timp de aproape 40 de ani.Si coincidenta sau nu,cam toate aceste tari n-au prea cunoscut criza,sau au cunoscut-o insa intro masura incomparabil mai mica decat tari precum romania,portugalia,bulgaria,ungaria,italia,irlanda sau franta.

Sus

MesajScris: Mie Dec 08, 2010 11:21 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

spania o cam cunoaste (criza) :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]