forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Apr 30, 2026 8:13 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Vin Dec 24, 2010 8:25 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

Am mai spus si o sustin in continuare : atata timp cat natia este inerta si needucata nu se va intampla nimic. Daca fiecare individ ar incerca sa faca ceva minim, macar prin atitudine si comportament, ceva tot se va schimba. Am ramas cu prostul obicei ca atunci cand ne este rau sa ne dorim si raul vecinului, sa dam in cap celor ce se ridica, sa nu facem nimic pe principiul ca oricum nimeni nu face nimic, sau mai rau, sa facem mizerii pe principii de genul "daca eu nu fur oricum fura altcineva, "daca eu nu las gunoaie oricum lasa altii" etc. O spun cu tarie: ne meritam conducatorii, ne meritam soarta. Toate individualitatile cu potential din tara asta nu s-au putut ridica aici ci au avut nevoie de strainatate. Nu cred ca este cazul sa dau exemple concrete, dar uitati-va si voi : mari descoperiri ale omenirii purtand ampreta unor inventatori romani, au fost patentate in strainatate.

Sus

MesajScris: Sâm Dec 25, 2010 12:05 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

chiar si marii conducatori ai romaniei sau mari personalitati s-au scolit in strainatate....sau chiar au venit de acolo,cazul regilor in perioada 1880-1945.Ideea e ca romanu nu a fost mai bun sau mai nu stiu cum de-a lungul istoriei....si revolutia contra comunismului au inceput-o altii,abia apoi cand am vazut ca se poate am zis si noi...hai sa vedem la noi ce-o iesi,si a iesit bineinteles cum era de asteptat cel mai prost dintre toate natiile care au scapat de comunism.Pt mine treaba e clara....chiar si cand vrem sa facem un bine nu putem sa-l facem bine...asa ca,ne meritam soarta de ultimi din pacate.

Sus

MesajScris: Joi Apr 07, 2011 9:33 pm 
ca un facut, dupa explicatiile mele de ieri de la Prognoza pe termen scurt pentru regiunea Crisana, azi au aparut (sub umbrela anonimatului) pe meteoblue niste comentarii suburbane, de toata jena, pacat, sper sa ma insel si sa nu fie vreun amic de pe aici care ma simpatizeaza f mult si pe langa ca isi baga... si face si drege ma face si retardat... ca vezi doamne il deranjeaza mesajele mele...
daca nu-i place cel mai bine este sa nu mai intre pe meteoblue...
sunt constient de faptul ca sunt un singuratic, poate considerat cel putin ciudat de unii, insa sper ca nu deranjez pe nimeni prin rapoartele si topicele deschise de mine, fie ca sunt citite de cineva sau nu...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 08, 2011 12:33 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Exclud din start sa fie cineva de pe aici, aici nu avem flameri sau troleri din astia ci numai oameni cu bun simt, intepaturile care mai sunt sunt dintr-un sa-i spun perfectionism meteorologic al unora de pe aici, trebuie sa le iei ca pe niste sugestii, de bine le aplici, daca nu, nu, faci cum iti place.

Si eu sunt un singuratic si am fost considerat non-stop ciudat sau nebun in timpul scolii, cu precadere in clasele 5-12, in facultate elementele negative au preferat sa nu vina la cursuri decat sa mai aibe meciuri cu mine ca in preuniversitara, si mai ales am cunoscut pe altul si mai ciudat decat mine, de ma minunam si eu de el. :lol: Asa ca in nici un caz nu blamez pe cineva ca e singuratic sau "mai altfel", dimpotriva.

Internetul trebuie sa aibe ca principala calitate libertatea de exprimare, si eu sunt perfect constient ca unele lucruri pe care le postez, si aici dar si pe SP nu intereseaza pe nimeni, dar tot simt nevoia sa le scriu, din pasiune, ciudata sau nu. Asa ca e bine ca nu ai pretentia ca mesajele tale sa fie neaparat citite de cineva. :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 28, 2011 3:31 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

http://www.b1.ro/stiri/politica/gafa-ma ... -7121.html

Vanghelie rulzzz, long live Marean ce sa mai, asta seara mi-a trecut si SDS-ul si tot cand am auzit la Badea in emisiune ce a zis Vanghelie la Turcescu La Be 1 TV, numele postului este tocmai bun pentru asta. :lol: :lol: :lol:

Dupa almanahe si goagal-gagal a zis ca daca nu e in stare sa conduca PSD Bucuresti aia il ejaculeaza imediat in loc de ejecteaza. Bine ca nu il expectoreaza, cum a zis Badea. Vai de capul meu, credeam ca lesin de ras, cum sa zici mai asa ceva in direct, batut in cap rau omul. :lol: :lol: :lol: Apoi m-am simtit super bine, rasul bun chiar este un drog. :D

Badea cauta stirea pe net cu "vanghelie ejaculeaza" si zice cum sa caut asa ceva, si aaahhhhhh!!, scarbit, ingretosat. :lol:

Sus

MesajScris: Mar Iun 28, 2011 10:15 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

oare vanghelie e chiar atat de prost sau e foarte smecher si scoate faze din asta doar ca sa se faca remarcat...

Sus

MesajScris: Mar Iun 28, 2011 10:24 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

nicidecum...e tampenia lui nativa,e clar.Oricum,monumentala si asta...turcescu se prapadea de ras acolo...crostoiu se chinuia saracu sa-i mai puna o intrebare,se uita la turcescu,si abia se abtinea si el....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 28, 2011 11:33 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Umorul involuntar este cel mai bun. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 28, 2011 12:05 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Vanghelie a varsat un pahar pe masa la Antena 3. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 29, 2011 3:21 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

http://www.youtube.com/watch?v=VJgLYUbNAjQ

Aici in emisiunea lui Badea am vazut prima data ejacularea lui Vanghelie, apoi noaptea am cautat pe net. Destul de rare momentele in care simti ca mori de ras. :D

Sus

MesajScris: Mie Iun 29, 2011 8:18 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

pentru amatorii de cafteli, iata un LIVE direct din atena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.dailymotion.com/video/xjknq6 ... &start=748

Sus

MesajScris: Mie Iun 29, 2011 9:22 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Interesant este ca dupa toate masurile de austeritate, care vor fi aplicate in perioada urmatoare, grecii vor sta mai bine ca noi, vor avea un trai mai bun. Temperamentul intre romani si greci spune multe. Noi ne cam lasam calcati in picioare.

Sus

MesajScris: Mie Iun 29, 2011 10:27 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

doodoo scrie:
pentru amatorii de cafteli, iata un LIVE direct din atena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.dailymotion.com/video/xjknq6 ... &start=748

slabutza miscarea :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iun 30, 2011 3:36 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nu degeaba ni se spune mioritici, un stereotip pe care eu il urasc din ficati, suntem ca niste oi docile ce nu ne-am supara nici daca s-ar institui Auschwitzul aici. :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 04, 2011 12:28 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eugen Radu Oradea se contrazice pe el insusi ca si presedintele Romaniei in exercitiu, in topicul de Raport la Oradea spune "cred ca nu vom avea prea multe zile caniculare vara asta pentru ca activitatea vulcanica a fost destul de intensa" enervandu-ma rau, si la Prognoze imi da sperante zicand ca vom suferi de cald pana la sfarsitul lui august cum ar fi si firesc ca altfel ori este vara ori nu mai este? :D

Iar solutia pentru noptile cu minime de 25 sau 30 de grade ce il ingrozesc este un AC in camera in care doarme si nu o casa de vara la 1000 de metri, un AC de 9000 BTU costa 1.000 RON sau 1.300 RON daca vrei unul mai de calitate si nu un junghi, unul "de lux" si care sa nu fie Made in China este 1.800 RON pe net ca in Slatina nu am gasit in magazine marca aia japoneza, Mitsubishi Electric, asa ca am luat Electrolux tot chinezesc, 80-95% din ele sunt Made in China :mrgreen:

Dar l-am luat clasa energetica A, consuma foarte putin, ia numai 2 volti din tensiune fata de cel mare de pe hol de 18.000 BTU clasa C care fura 6 volti.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]