La hotelul asta cat si la cel din 2009 ai 2 stradute pe care te poti plimba, in 2008 era in plin camp Casa Big Brother sau mai degraba Crescatoria de Porci Umani, caci asa suntem hraniti la All si Ultra All Incusive, ca puii sau porcii la crescatorie, eu am scos painea din meniu, nu vreau sa ma ingras mai rau ca sa imi mai pot permite dulciuri acasa.

Aer liber tot acasa, plimbarea zilnica de 1 ora prin oras.
In aer liber pe plaja (in apa eu) 3 ore dimineata; 3 ore seara; apoi 2 ore seara tarziu la amfiteatrul cu show-uri, prezent in toate hotelurile de 5 stele. E mai mult pentru comozi genul asta de sejur, sa nu duci lipsa de nimic, nu ai timp sa te plictisesti, sunt si o groaza de chestii pe care nu le folosim dar le platim prin costul sejurului, gen discoteci, biliarde, bowling, masaj, sauna si alte elemente de SPA, baza sportiva, mie asta nu imi convine, ar trebui sa iti poti alege ce servicii vrei sa folosesti nu sa platesti o groaza de tampenii ce nu iti trebuie.
Cine vrea poate sa plece in excursii prin zona/orase facute de firma de turism cu autocare ce te aduce de la aeroport la crescatorie, in 2008 am fost in 2 excursii, in 2009 si 2011 nu, ca nu are tata chef, vrea un concediu in care sa nu fie stresat de nimic, si eu sunt de acord.

In Antalya grosul este format din rusi si nemti, mai sunt arabi, cate un japonez, putini olandezi, romani si alte tari, rusii, nemtii si turcii sunt 80-90%. Cei 7 romani care sunt colegi de sejur aici sunt toti ardeleni, SB si BN, cei din Bistrita spun ca decat sa se chinuie cu masina pana la M.N. mai bine merg la aeroport la CJ.