forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Dum Iun 14, 2026 9:13 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4342 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 290  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Starea vremii pe Glob
MesajScris: Vin Iul 29, 2011 3:57 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

bine zici domle, dar datoria te obliga in cazul tau !!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 29, 2011 3:59 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pai tocmai ce editai ca jobul meu si al tatalui nu permite, in septembrie judecatorii incep balamucul, e mai bine decat sa lucreze in iulie sau august, si asa sunt stresat de job+furtuni in mai si iunie. :D

Deci chiar daca aveam prietena si puteam merge amandoi cum ar veni tot nu se putea, tata are nevoie de mine. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Vin Iul 29, 2011 4:02 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

ai si tu dreptatea ta, dar eu cu siguranta as reveni mai obosit din cuptorul turcesc decat eram la plecare...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iul 29, 2011 4:05 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Stai numai in apa (eu nu am suferit niciodata plaja+arsurile solare, dar ai mei adora sa se prajeasca, eu ador sa ma balacesc non-stop) si in camera la AC, eu doar showul il suport in caldura, dar merita, razi cu pofta la ce scamatorii se fac.

In cuptor intri cand iesi din aeroport, in avion nu ai mai mult de 20 de grade, in aeroport e AC.

Sus

MesajScris: Vin Iul 29, 2011 4:21 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

adica practic 90% din timp NU stai in aer liber ... nasol omule...

Sus

MesajScris: Vin Iul 29, 2011 4:30 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Cam naspa da...bine adevarul e ca nici nu prea are ce sa vada in jurul hotelului lui de 5 stele...

Sus

MesajScris: Vin Iul 29, 2011 4:33 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

"naspa, aiurea, cam nasol" cum zice o vorba de pe la noi...
practic ce rost are sa ma duc sa stau 7zile in hotel si la "balta" aferenta lui... 8O doar pt ghiftuiala nu merita absolut deloc...
mai bine merg la tara la sapa ca e mai sanatos (miscare in aer liber) :!: (nu ca m-as si duce... :twisted: )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 30, 2011 2:39 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

La hotelul asta cat si la cel din 2009 ai 2 stradute pe care te poti plimba, in 2008 era in plin camp Casa Big Brother sau mai degraba Crescatoria de Porci Umani, caci asa suntem hraniti la All si Ultra All Incusive, ca puii sau porcii la crescatorie, eu am scos painea din meniu, nu vreau sa ma ingras mai rau ca sa imi mai pot permite dulciuri acasa. :lol: Aer liber tot acasa, plimbarea zilnica de 1 ora prin oras.

In aer liber pe plaja (in apa eu) 3 ore dimineata; 3 ore seara; apoi 2 ore seara tarziu la amfiteatrul cu show-uri, prezent in toate hotelurile de 5 stele. E mai mult pentru comozi genul asta de sejur, sa nu duci lipsa de nimic, nu ai timp sa te plictisesti, sunt si o groaza de chestii pe care nu le folosim dar le platim prin costul sejurului, gen discoteci, biliarde, bowling, masaj, sauna si alte elemente de SPA, baza sportiva, mie asta nu imi convine, ar trebui sa iti poti alege ce servicii vrei sa folosesti nu sa platesti o groaza de tampenii ce nu iti trebuie.

Cine vrea poate sa plece in excursii prin zona/orase facute de firma de turism cu autocare ce te aduce de la aeroport la crescatorie, in 2008 am fost in 2 excursii, in 2009 si 2011 nu, ca nu are tata chef, vrea un concediu in care sa nu fie stresat de nimic, si eu sunt de acord. :mrgreen:

In Antalya grosul este format din rusi si nemti, mai sunt arabi, cate un japonez, putini olandezi, romani si alte tari, rusii, nemtii si turcii sunt 80-90%. Cei 7 romani care sunt colegi de sejur aici sunt toti ardeleni, SB si BN, cei din Bistrita spun ca decat sa se chinuie cu masina pana la M.N. mai bine merg la aeroport la CJ.

Sus

MesajScris: Sâm Iul 30, 2011 11:26 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Am si eu o intrebare, ce meniuri va da la all exclusive asta? Fiind hotel de 5 stele nu cred ca ar fi tocmai mancare pentru saraci...
Totusi, fara suparare, nu poti compara un hotel rupt de lume cu un sejur la Mamaia, oricat as fi eu de ne-patriot...
Din punctul de vedere al distractiei Mamaia nu se poate compara decat cu Ibiza si unele insule din Grecia.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iul 31, 2011 2:44 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Asta pentru cine vrea cluburi si discoteci, eu nu le simt lipsa ca nu m-au interesat niciodata.

Mancarea e destul de variata, de toate pentru toti, lipseste carnea de porc ca doar purcelul nu e deloc islamic asa ca iau numai carne de pui, nu mananc alte animale in afara de porc si pasare, iti iei farfuria, te plimbi pe la standurile unde mancarea e expusa in timp ce unul tot prepara acolo felul respectiv, iti iei ce vrei, de cate ori vrei, in ce cantitate vrei, cand se goleste un stand este imediat reumplut, denumirile mancarurilor sunt scrise in turca, engleza, rusa si germana.

Sus

MesajScris: Lun Aug 01, 2011 9:30 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

In capitala Irakului, la Bagdad, se asteapta o noapte cu o minima in jur de 35°C, iar maine, maxima va fi de aproximativ 50°C. 8O Nu stiu cum se poate trai in astfel de zone!

Sus

MesajScris: Lun Aug 01, 2011 10:25 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Se poate, pentru ca umiditatea e foarte aproape de 0%, practic nu exista vapori de apa in aer. Nu e ca la noi cand masele de aer sahariene traverseaza Mediterana, se imbogatesc in vapori si apoi ne ofera 40 C cu umiditate aproape de 30- 40%. Cred ca intr-un fel, cele 50 C la ei, se resimt ca 40 C la noi, deci usor usor, ajungi sa te adaptezi.

Sus

MesajScris: Lun Aug 01, 2011 11:02 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

azi la 12z umiditatea era acolo 8%, cu 50 C.

Sus

MesajScris: Lun Aug 01, 2011 11:08 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Daca te nasti acolo, poate. Totusi, unul dintre efectele umiditatii scazute este evaporatia rapida. Transipratia, mai putina decat in cazul umiditatii ridicate, dispare instant, se pierde protectia contra caldurii.
Acolo, in aceste conditii, temperatura citita este apropiata de cea resimtita. Pentru maine, la o temperatura de 50°C si o umiditate de 5%, Humidex-ul este de 50°C. Windchill-ul nu este afectat, ramane la 50°C, chiar daca se anunta ceva vant, spre 8m/s. Heat indexul, folosit de americani, va fi de aproximativ 44°C.

Sus

MesajScris: Joi Aug 04, 2011 7:12 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

53°C s-au inregistrat ieri in Nassiriya, Irak. Record global de temperatura maxima pentru luna august, all time august record :mrgreen:, si in acelasi timp nou record national pentru aceasta tara.
Alta temperatura maxima nationala record s-a inregistrat in Armenia la Meghri, 43,7°C in 31 iulie.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4342 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 290  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]