M-a cam tratat de SDS episodul de ieri seara. A fost o linie de ploi, destul de convectiva pe radar dar fara fulgere (cel putin nu am vazut). Era epic sa vad cum "fugeau" perdelele de ploaie in lumina becurilor stradale.
Au fost si niste rafale decente, le-am prins pe un drum pe o culme de deal. Cred ca devin dependent de evenimentele vantoase

...m-am trezit ca vad frunzele de jos cum isi iau zborul si dupa doua secunde abia ma mai puteam tine pe picioare. Nimic extrem totusi, sau cel putin sub asteptarile mele.
Azi a fost o zi chiar faina, cu soare si cumulusi iernatici. Maxima a fost de 7,1 dar cand iesea soarele la amiaza parea chiar cald, vreme cel mult de pulover. Mai vedeam crengi rupte pe jos de la vant (ca veni vorba, joi dimineata astia tundeau de zori copacii, stiau ei ceva).
Maine iar ploaie, dar imi surade ideea. Sper sa fie ceva relativ intens.
Neaceasca, back to school cand ajung inapoi in Ro saptamana asta

. Culmea ca ies mai ieftin cu biletul de avion Paris-Cluj de la Wizz, cu tot cu trenul Limoges-Paris decat daca as merge cu autocarul. Sau cel putin la acelasi pret, sa vad ce taxe mai sunt la aeroport. Daca merg Paris-Tg Mures ies si mai ieftin dar nu stiu cum e cu legaturile, n-am chef sa stau n ore noaptea prin gari pentru o diferenta prea mica de pret. Cum mie imi plac avioanele si va fi primul zbor, iti dai seama ca stau ca pe ace

. Sunt putin dezamagit ca trenul nu va fi TGV, dar din timpii de calatorie vad ca si astea normale au peste 100 la ora viteza medie deci e bine.
edit: vad ca am si tgv spre paris, dar cu legatura si mai scump. Bun, de maine ma apuc de facut lobby la ai mei, poate-poate iese ceva. Sunt si train addict, chiar vreau sa stiu cum este la 300 la ora cu trenul