A plouat bine azi. Nu ca as fi prins vreo aversa, m-am trezit la amiaza si actiunea a fost dimineata, dar m-am prins dupa balti. Spre seara i-a mai dat o ploicica. Supercell zicea el bine aerul asta umed si rece imi place la nebunie. E ca un fel de aer de inceput de primavara. Si in asa aer nimic nu se evaporeaza si totul se mentine ud si plouat zile intregi. Nebulozitatea si ploaia nu ma deranjeaza chiar deloc, atata ca lipseste un pic varietatea. Ce-i drept, asta inseamna si ca pretuiesti o zi insorita mai mult decat de obicei.
Andrei87 scrie:
Sa mentionam totusi si pretul biletelor la TGV...per km e de cateva ori mai scump decat cu avionul la bussines class.
Cu trenul "normal" si direct, e 50 de euro pana la paris. Cu legatura si TGV, e 52 euro . Bine, e si o oferta care ajunge la 75 de euro tot asa, dar ideea e ca se poate. Cu trenul direct fac 3 ore si 12 minute (distanta e de vreo 350km ), cu TGV fac 3 ore si 47 ca trebuie sa-l astept in gara de legatura. Din ce am aflat pana acum, nu depaseste 270 la ora pe magistrala asta. Oricum se complica treaba, avionul pleaca la 9 dimineata si astia nu au trenuri de noapte pana la Paris. Cu cel mai devreme tren de dimineata ajung pe la 11 la aeroport, cu cel mai tarziu tren de seara ajung la 11 seara acolo deci probabil se lasa cu hotel. De asteptat la aeroport cica e exclus, nu te lasa asa mult.
Poate totusi iau autocarul, dar ar fi 2 zile si ceva pe drum si probabil ma va lasa la Deva, caz in care se lasa cu vizita la matusa-mea, poate chiar noapte dormita acolo (doamne feri

) si tot tre sa fac drumul spre Cluj...chiar nu mi-ar conveni. Ideea de drum cu autocarul in sine nu e asa nasoala, dar nu vezi mare lucru pe geam. Autostrazile cam evita zonele populate, deci tot ce vezi sunt paduri si iar paduri si eventual ceva sate.