gogulica scrie:
Nu ințeleg care e avantajul de burniță si vreme inchisă? Iți place mai mult vremea clasică de noiembrie decât vremea insorită si caldă, care iți oferă mai multe perspective de activitați peste zi? Eu nu ințeleg ce e cu toata smiorcăiala asta generalizată ca e vremea "frumoasă".
Bucurați-vă de fiecare zi așa cum e, că oricum nu puteți să schimbați nimic. Am putut sa ies cu bicicleta si pe 1 si pe 2 ianuarie, m-am bronzat la soarele ăla absurd si am putut să stau la o terasă și să mă bucur și de o bere. Groaznic nu? A dracu de vreme frumoasă ce ne-a mai chinuit, tortură pură! Bucurați-vă de ce primim că e gratis, smiorcăiala nu schimbă nimic oricum. Ajustați-va la noua realitate, pentru că altfel nu se poate. Unii de pe aici văd ca au nevoie deja de terapie, pentru că singura lor placere in viața era sa se uite pe geam când ningea afară. Si acum, dacă nu mai ninge, viața nu mai are sens. Foarte tragic să ajungi așa și să nu faci nimic pentru tine, ca să te repari.
Refuz sa cred ca noua realitate a vremii este cu soare orbitor (care nu ma lasa nici macar sa lucrez de acasa, pentru ca am biroul indreptat spre rasarit) si peste 15-17 grade in prima decada a lunii ianuarie. Sa fim seriosi, totusi. Deja acest "trend" meteo chiar a luat-o razna, dar nu acuz pe nimeni. Doar sunt foarte socat si nemultumit! Eu nu stau deloc la geam ca sa privesc cum ninge. Ies afara si ma bucur de zapada... ca un copil, fara sa exagerez.
Aa, ca mai poti sa stai linistit pe o banca in parc sau sa te plimbi cu bicicleta, e cu totul altceva. Chiar si asa, impresia mea este ca vremea asta are multe capcane, de microbi renascuti la caldura nu ducem lipsa deloc, virozele sunt in floare. Si ca drept dovada, am racit, de abia ma mai pot tine pe picioare, in ciuda faptului ca mi-am luat toate masurile de precautie.
Sa ajungem cumva, sa uitam cum este iarna, cat de cat acolo? Eu nu sunt deloc pretentios si nici nebun (sper!), dar cu aceste anomalii nu pot sa ma obisnuiesc atat de usor.
Cred ca e printre ultimele mesaje pe care le mai scriu pe acest forum. Trolleala si mistourile ieftine au inceput sa fie mult mai acceptate, ca in orice domeniu care incepe sa scartie ori se indreapta cu pasi repezi spre distrugere.
In alta ordine de idei, apreciez mult in general postarile tale bine argumentate, ca si pe ale altor useri de pe acest forum, care vin cu grafice si informatii noi. La multi ani si un an nou cat mai bun!