Mike1960 scrie:
gogulica scrie:
singuratic83 scrie:
Eu nu stau deloc la geam ca sa privesc cum ninge.
Nu erai tu vizat aici.

dar ar putea sa faca o vizita la :
" Locuitorii Moscovei se vor confrunta între 6 și 10 ianuarie cu temperaturi de până la -29°C, acesta urmând să fie cel mai rece interval de 5 zile înregistrat în capitala rusă de la începutul secolului XXI "
Foarte bine si mai aproape de noi decat SUA. Dar iernile din ambele locuri arata clar ca disparitia iernii de la noi e din persistenta ghinionista (daca nu conspirata) a unor circulatii imbecile si proaste, nu din vrajeala si miniciuna servita agresiv de propaganda cu AGW. Va reveni iarna si la noi si vom avea iar cea mai rece luna X din ultimii ZZ ani, dar problema e ca nu stim cand, iar circulatia odioasa cum frumos a zis singuratic83 are clar cea mai indelungata persistenta din 1991 incoace, ca de atunci constientizez vremea.
Cand e zapada si viscol si chiar si ger ies si prin oras, nu stau doar la geam. Mai degraba ies atunci decat acum cand stiu ca nu ma aspteapta decat acelasi peisaj dezolant. Te bucuri indiferent de vreme, dar cand vremea persista prea mult in prostie, nu am cum sa nu protestez impotriva ei.
Am carat la miezul noptii 10 saci de frunze, de la gutui cazute foarte tarziu, da, mai bine noaptea ca stiu sigur ca noaptea nu e soarele scarbos.

Nu mai avem fenomene, avem doar soarele scarbos, asa zicea un forumist cu 3 postari pe Softpedia, si bine zicea.

Pustiul de 11 ani din Pitesti ce ni s-a alaturat in Muzeul Lampilor a zis si mai simpatic astazi, sa nu iasa Satana dintre nori.