forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Apr 29, 2026 4:16 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2837 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 190  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 10, 2010 6:12 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ceteste domne Prognoze si Previziuni si vei fi foarte bine tinut la curent (de 380 :lol: ) cu evolutia vremii aratata in GFS, ECMWF, NOGAPS, JMA, UKMO,GEM si alte modele de tip telenovela cu multe bucurii si plansete/nervi. :D :lol: Acum pe serioase, chiar vei sti la ce sa te astepti daca citesti acolo luni seara. :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului: Re: problema...
MesajScris: Mie Mar 10, 2010 7:03 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

eu zic ca va fi fara probleme un drum pana pe meleaguri salajene...cu gropile de rigoare of course :mrgreen: ...dar dpdv al zapezii pe drum, inzapeziri, etc, este 99% exclus asa ceva, cel putin dupa ce parasesti tinutul balcanic din sudul carpatilor :!: :!: :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 10, 2010 7:08 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Asta pentru CA CArpatii sunt efectiv ca o centura de castitate meteorologica pentru regiunile aflate in interiorul lor. :mrgreen: :lol:

Sus

MesajScris: Mie Mar 10, 2010 8:30 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Ce este naspa ca plecam de dimineata pe la 03:00 si trebuie sa ne intoarcem in aceeasi zi 8O
Si nu plec pana la urma cu Polo ci cu un VW Caddy 4x4 cu sofer :D
Multumesc oricum. Voi urmari vremea in zona Cluj, Zalau, ....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 11, 2010 3:13 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

La Super Bingo Metropolis acum o luna la concursul telefonic am vazut scris pe ecran Salaj, jud. Zalau. :lol: Ma distreaza si ma si enerveaza confuziile bucurestenilor jurnalisti la TV in ceea ce priveste judetele provinciei fata de care ei se simt superiori. :mrgreen: Cele mai frecvente sunt jud. Craiova, jud. Pitesti, cea mai tampita auzita de mine (de fapt citita) a fost jud. Caransebes. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Mar 11, 2010 7:38 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

domle, cam asta e nivelul intelectual si moral al "emisiunii" respective, asa ca la ce sa te astepti 8O 8O 8O

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 12, 2010 1:14 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ca tot am vorbit de Antalya, bagai la Search bratara si vad ca nu am mai zis de asta. In 2008 si 2009 am fost la hoteluri/complexuri All Inclusive (Ultra All Inclusive in 2009, un purcoi de bani a costat, tata cam strange bani tot anul pentru concediul lui peste :mrgreen: ). Asta presupune ca nu trebuie sa dai nici un ban acolo, poti face plaja/manca/bea/face orice cat vrea muschii tai. Insa o problema pentru mine este ca majoritatea acestor hoteluri pe care le urasc din aceasta cauza este ca trebuie sa porti la mana un rahat de bratara de plastic cu numele hotelului, care constituie un fel de legitimatie ca nu esti intrus si ai platit sejurul. Chestia aia nu se mai poate desface decat rupand-o definitiv, adica numai la terminarea sejurului. Cum eu nu suport sa port nimic de genul ceas, bratari sau lantisoare de aur, am cerut receptionerului sa mi-o faca mai larga sa o pot da jos cand vreau. :mrgreen: Fuck All Inclusive for that! :evil: Imi da impresia de zgarda sau Auschwitz, esti pur si simplu insemnat ca un porumbel la picior. :lol: 8O

Insa in 2009 am avut parte de o surpriza placuta, cand urma sa ma dau jos din autocar si sa intru la "puscarie" eram foarte stresat de treaba asta "Ah, urmeaza mizeria aia idioata la mana" si la intrare in hotelul Amara (contradictie de nume cu regimul dinauntru :D ) ne intampina 2 turcoaice frumoase. :mrgreen: Eu ma asteptam sa ne puna chestiile alea, cand colo ma pomenesc ca ne varsa parfum pe mana si ne ofera sa gustam rahat turcesc. :lol: :lol: Apoi la receptie mare mi-a fost bucuria cand am vazut ca ne da cartele, niste carduri de plastic, in loc de bratari, receptionera precizand in engleza acest lucru. :) Si nici nu iti trebuiau acele carduri decat cel de prosoape de plaja ca sa iti dea prosopul in schimbul cardului, in rest nu trebuia sa le folosesti nicaieri, ah, ar mai fi cel de la usa din camera, trebuia sa-l bagi ca sa se deschida.

In 2008 am fost la un hotel izolat in camp la o autostrada, nu aveai cum sa iesi din incinta lui decat cu autocarul. L-am comparat cu o puscarie/Casa Big Brother, asa de izolati eram. :lol: Insa in 2009 puteai sa iesi si sa intri din hotel in statiune la tarabe/magazine fara probleme. La intrare stateau una sau doua "manechine" care aveau datoria sa zambeasca mereu la turisti, cred ca erau alese unele cu memorie vizuala :lol: ca sa nu intre intrusii sa profite de serviciile practic gratuite. Cine stie unde dracu ma mai iau ai mei la vara, sper sa reusesc sa rezolv problema bratarii idioate si desigur sa nu ratez vreo furtuna. :)

Sus

MesajScris: Vin Mar 12, 2010 2:07 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

la Amara mergeau si bunicii acum 30-40 de ani...hihi...era in mare voga pe atunci :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 12, 2010 2:57 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Lasa Amara de Ialomita. :lol: Amara Beach Resort in 2009 si Melia Beach Resort & SPA in 2008. Asa se cheama hotelili turcalete.

Sus

MesajScris: Mie Mar 17, 2010 5:32 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

He-He M-am intors :lol: Problema rezolvata la Suplacu de Barcau.
Nu scapati de mine :twisted: asa de usor.
Normal ca au fost peripetii.
Nu m-am intors ieri seara ( noapte ) pentru ca nu a fost posibil.
Voi pune si poze dar acum nu pot pentru ca sunt la servici.
Ce spuneti de Padurea Neagra pe timp de iarna :?: Pestis, Varviz, .....

Sus

MesajScris: Joi Mar 18, 2010 11:15 am 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

M-am linistit. Am timp de postari.
Plecarea a avut loc la ora 03:00 cu gandul ca ajungem la timp la Suplacu.
Pana spre Cluj totul a fost OK.
A inceput ninsoarea anuntata de Andrei87.
Normal trebuia sa trecem prin Zalau.
Soferul dorind sa mergem pe A3 a schimbat traseul facut de GPS.
Si am luat-o in freza.
Dupa ce am trecut de A3 a fost la un moment dat un drum la dreapta catre Zalau dar ( soferul ) vorbind la telefon ( fara car-kit :) ) nu a acordat atentia la indicatile mele si ale GPS-ului. GPS atunci a zis : v-a fac 8O .
Urmatorul drum calculat de GPS la dreapta catre Suplacu a fost prin - Padurea Neagra.
La inceput drumul era bunicel. Am vazut doua utilitare care nu aveau nici o problema in a inainta. Este adevarat veneau din sens invers. Si am intrat in padure. Numai semne de - lanturi antiderapante. Noi nu aveam asa ceva. Eram cu un Transporter ( 4x4 ) cu anvelope iarna. Am ajuns la o bifurcatie dreapta catre Sinteu dar GPS-ul arata sa o luam la stanga spre Suplacu de Barcau. Normal ca am luat-o la stanga. Si dai si coboara. Am intalnit un Golf cu lanturi care cu greu urca. Cu chiu cu vai am iesit din padure ajungand la o ( cred ) comuna care arata parasita. O unitate " Posta Romana " in fata careia era o statie de autobuz. Pustiu. Doua persoane am intalnit in acea zona. In jurul orei 11:50 am ajuns la destinatie. Planificat sosire ora 09:00 8O

Fişiere ataşate:
DSC05872.jpg
DSC05872.jpg [ 27.29 KiB | Vizualizat de 1349 ori ]
DSC05871.JPG
DSC05871.JPG [ 24.53 KiB | Vizualizat de 1349 ori ]
DSC05867.JPG
DSC05867.JPG [ 31.12 KiB | Vizualizat de 1352 ori ]
DSC05866.JPG
DSC05866.JPG [ 30.16 KiB | Vizualizat de 1351 ori ]

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 25, 2010 3:53 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Aveti grija ca sambata seara intre 20,30-21,30 sa nu iesiti pe strada in orase, sa nu cumva sa va talhareasca careva in bezna care se va creea prin stingerea iluminatului public. :mrgreen: Fuck Earth Hour, o prostie sinistra de manipulat masele de "dumb sheep". Va reamintesc ca imi face deosebita placere sa nu sting lumina in casa in acea ora, mwhahahaha! Ma bate gandul sa aprind becul de 300w din curte. :twisted:

Familia mea oricum nu tine cont de asemenea ineptie, am un singur vecin care tine cont si care anul trecut a ascultat muzica in masina si si-a stins toate luminile din casa, oricum e zgarcit din fire si are numai becuri economice. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Mar 25, 2010 4:42 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

daca e sarac, nu inseamna ca e zgarcit...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 25, 2010 5:30 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nu e sarac, tocmai asta e chestia. :D Toti avem aici casele terminate in 2000, acum e cartier si tot mai apar altele, dar in 1996 era camp pustiu. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 27, 2010 11:17 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nici vecinul si nici Primaria nu si-au mai stins luminile de data asta. :P Asa va vreau! :twisted:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2837 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 190  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]