forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Mai 28, 2026 5:50 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Sâm Aug 04, 2012 4:30 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Faptul ca MAI nu stie cati oameni in viata au adresa de domiciliu in Romania la orice moment mi se pare incredibil. Ar trebui sa poata spune in orice moment si cati oameni sunt plecati din tara. Daca administratia acestei chestiuni era facuta cu instrumente care exista nu de ieri de azi ci de cel putin 10 ani - vezi gestiunea bazelor de date, cu un minim de infrastructura IT - lucrul era imposibil. Aici sunt 2 explicatii: 1. sistemul legislativ pentru evidenta populatiei si a electoratului a fost construit prost, de niste oameni care nu au idee ca traim in secolul 21
2. legile au fost bune, dar aplicate prost/incomplet de incompetenta la nivel executiv

Sus

MesajScris: Sâm Aug 04, 2012 7:10 pm 
Daca as fi adeptul scenaritei as putea spune ca astia sunt intelesi sa traga mata de coada pana in prag de alegeri, ca sa nu se faca de ras si ca lumea sa-i voteze.
Toate problemele serioase au fost mascate mereu de diverse scandaluri, ba ca ungurii vor Ardealul sau mineriadele.
Suntem intr-o criza serioasa pe toate planurile si noi ne injuram la televizor si mai ca am fi dispusi sa-i anatemizam pe ce-i ce nu au participat la vot, sa-i scoatem dracului din tara si sa fim doar 7,5 milioane, restul la gara, in Pannonia, ca sa ne iasa pasienta in trust, ca doar nu urlam ca niste dementi toata ziua, 24/7 si sa nu obtinem nimic.
Cam asta e situatia, sunt interese si de-o parte si de alta iar gloata se uita cu mirare si nu intelege nimic.
Ce usor e sa manipulezi cand ai tv-ul la care se holbeaza toti hipnotizati.
Cine sta sa se gandeasca care sunt dedesubturile, ne invrajbim intre noi si suntem mai usor de condus, divide et impera, de veacuri merge trucul asta si de ce nu ar merge si acum la niste romani cam prea putin desteptati din somnul de cel de moarte...

Sus

MesajScris: Sâm Aug 04, 2012 9:29 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eugenraduoradea scrie:
Ce usor e sa manipulezi cand ai tv-ul la care se holbeaza toti hipnotizati.

Asa e, si se observa clar ca tu te uiti pe B1 TV. :)

Sus

MesajScris: Sâm Aug 04, 2012 10:06 pm 
Iar tu probabil esti fan Antena 3, irealitatea si Romania tv. :D
Ar fi un 3-1 contra.
Si B1 tv e cam pe de laturi, aceeasi marie ca celelalte 3, doar ca e de partea lui Basescu.
Nu merita atentie nici ei, la fel cum nu merita nici celelalte 3.
In afacerea asta ma consider pur neutru, obiectiv, nu ii tin partea lui Basescu dar nu am incredere in niste oameni care nu demonstreaza nimic, asa cum sunt Ponta si Crin.
Nu imi place scandalul dus la extrem pentru a-ti atinge scopul marsav, in opinia mea.
La fel e si la Basescu care traieste pe alta planeta, e rupt de realitate si are discursuri care nu-i aduc deloc simpatie, le da apa la moara cata frunza, cata iarba adversarilor.
Face apel la toleranta si dialog si ii incita in diverse interviuri.
Este tot din tagma lor, acelasi ticalos, doar ca asta e versat, harsait, un pirat politic.

Sus

MesajScris: Sâm Aug 04, 2012 10:58 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eugenraduoradea e campionul etichetarilor pe acest forum. :) Ai si dreptate, dar...

Sus

MesajScris: Lun Aug 06, 2012 7:35 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

E incredibil ce se intampla in tara.Au ajuns si astia de la USL sa spuna niste bazaconii de ramai crucit.Pana la urma avea dreptate DD cu aceeasi mizerie.Sunt scarbit de toti si e pt prima data de cand votez cand nu-mi mai vine sa merg la niciun vot.Nu stiu ce ne mai poate salva.

Sus

MesajScris: Lun Aug 06, 2012 7:55 pm 
Neconectat
Ploaie
Ploaie

pai o fi din cauza codului portocaliu

Sus

MesajScris: Mar Aug 07, 2012 12:24 am 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

E doar politica...batalia pentru ciolan. Nu cred ca ar fi diferente majore intre modul de guvernare al ambelor parti, mai ales ca sunt si multi factori externi de care depinde economia etc. Cat timp nu ne alegem cu specimene chiar plecate cu sorcova (vezi VC Tudor sau Becali, poate si DD) nu cred ca sunt motive de ingrijorare. La politicieni trebuie aplicata prezumtia de vinovatie :) .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 07, 2012 2:08 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Politica-singura afacere profitabila in Romania si chiar cea mai profitabila. Afla cum dintr-un salariu de bugetar poti incropi averi de miliarde de Ieuro numai intrand in sistemul ticalosit al Zoo Politikon.

Sus

MesajScris: Mar Aug 07, 2012 12:03 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Antonescu e tare: "Domnu Marga, felicitari pt ce ati facut pt guvern, va multumim, dar trebuie sa plecati. Pa!" :) Cu exceptia lui Rus, care trebuia remaniat, pt restul nu prea exista o explicatie.

Sus

MesajScris: Mar Aug 07, 2012 12:08 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Felicitari?? Nu credeam sa ajung vreodata sa-i dau dreptate lui Basescu, dar am ajuns.A fost un adevarat dezastru.La fel numirea lui Dan Sova ca ministru.Deja s-au starnit puternice reactii din partea comunitatii evreiesti si probabil vor urma si din Europa.Gafa dupa gafa.Din pacate Ponta nu e ceea ce ne-am fi asteptat.Dupa plagiat, care, sa recunoastem, e plagiat, adica furt, a schimbat 11 ministri in 3 luni si a facut o gramada de gafe.Am scapat de Boc 1, 2, 3, 4...si dam de Ponta 1, 2, 3...

Sus

MesajScris: Mar Aug 07, 2012 12:14 pm 
Nu m-ai crezut cand ti-am spus ca sunt o apa si un pamant, incet, incet isi arata baietii adevarata fata insa cand se va trezi poporul va fi prea tarziu.
Il dam jos pe un drac si il aducem pe taica-su si familia.
Dupa alegerile din noiembrie sa vezi ce democratie instutionala va fi, la ordin, sa traiti, pana si Nastase va fi mic copil pe langa astia.

Sus

MesajScris: Mar Aug 07, 2012 12:18 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Eu vreau sa-l vad pe Vadim in functia de President. :lol: Si-a ratat sansa in 2000, dar cine stie cum isi revine dupa ce lumea se reorienteaza spre alte partide. Sau poate vine DDD cu poporu' si ne da la fiecare cate 10000 eur. :lol:

Sus

MesajScris: Mar Aug 07, 2012 1:01 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Pana la urma tot monarhia ne-ar salva.Nu ma asteptam nici eu sa inceapa cu remanierile,cine stie ce le va mai debita mintea sa faca de acu incolo.Poate sa fie si DD presedinte,sa ia cuvantul din Rolls-Royce,tot aceeasi soarta avem.Vadim Tudor presedinte ar fi circul lumii :lol:

Sus

MesajScris: Mar Aug 07, 2012 1:04 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

E din ce in ce mai clar ca doar seriozitatea si cultura unei case regale ne poate salva din aceasta deruta.Parca niciodata n-a fost asa haos dupa revolutie.Haos in toate domeniile, nu doar in politica.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]