eugenraduoradea scrie:
Şi unii şi alţii au dreptate în felul lor.
Cei ce sunt direct afectaţi de măsurile restrictive nu au cum să înţeleagă cauza şi efectul, pentru ei realitatea cotidiană înseamnă şomaj, bani mai puţini sau deloc.
Politicienii au dovedit de nenumărate ori că interesul personal primează.
Parlamentarii votează cu precădere legi care să le apere interesele.
Interesul naţiunii este doar o lozincă bună pentru creduli.
Niciun partid nu este capabil să guverneze ţara.
PDL-ul este adus în situaţia de a nu-şi mai putea plăti datoriile iar actul guvernării este o povară imensă neavând niciun sprijin de niciunde.
PSD-ul şi PNL-ul au interesele lor dar nu au venit niciodată să explice cum scot ei ţara din criză, sunt prea preocupaţi să acuze, uneori cu totul nefondat, de parcă ei nu ar fi mâncat niciodată usturoi şi gura nu le miroase.
Nimeni nu are răbdare să asculte argumentele celuilalt.
Din păcate realitatea este sumbră, dacă stăm şi ne gândim nu prea mai avem nimic, nici infrastructură, nici economie, nici industrie, nici agricultură, trăim pe datorie de pe o zi pe alta şi suntem datori vânduţi atât noi cât şi generaţiile viitoare.
Nu am avut niciodată în fruntea ţării gospodari ci doar politicieni puşi pe căpătuială iar acum plătim preţul naivităţii şi credulităţii noastre, pentru tot ce am votat în ultimii 20 de ani.
Despre mentalitate ce să mai vorbim...
Din păcate asta este realitatea.
Despre perspective, luminiţa de la capătul tunelului nici nu poate fi vorba, nici tunel nu mai avem, atunci de unde luminiţă...
total de acord...deci..sa vina regele...

.Devenind serios,eu asa vad singura sansa a romaniei,pt ca democratia asa cum au inteleso idiotii astia,toti o apa si-un pamant ne-a adus in faliment general ca tara.Si toti au contribuit la asta: PSD,PNL,PD,si UDMR,in mai mica sau mai mare masura.Eu zic ca principalii autori al acestui faliment national sunt PSD+PD,cei din urma fiind si de o ipocrizie cum nu am vazut prin nici o tara.Si revin cu ideea: Ceausescu a fost impuscat pt acuzatia de infometare cu buna stiinta a poporului,ei,toti aceastia,oare ce au facut??Si oare ce ar merita??...Inca o data,singura solutie intradevar fiabila pt romania in acest moment este scoaterea tuturor partidelor in afara legii si tara sa fie condusa de un rege,ori din familia regala romaneasca,ori de un rege strain.Si atentie,faptul nu ar fi fara precedent.Romania a mai fost intrun asemenea impas si aceasta solutie a salvat tara atat teritorial cat si uman...ba chiar a marit-o.Ar trebui totusi un Kogalniceanu....oare unde-o fi???